Προς το περιεχόμενο

NTFS σε Linux?

Diahn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η χθεσiνή ήταν η μέρα που πήρα την απόφαση να βγάλω τα SVISTA και να βάλω Ubuntu και μπορώ να πω, πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το μόνο πρόβλημα που έχω, είναι πως δεν έχω πρόσβαση στον εξωτερικό μου σκληρό οπού εκεί βρίσκονται όλα μου τα δεδομένα. Όπως είναι λογικό είναι σε format NTFS και όταν τον συνδέω με USB παίρνω τα εξής μηνύματα:

screenshot.png

Screenshot2.png

Τι πρέπει να κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απ οτι φαινεται στο μηνυμα που εχεις στην εικονα λέει να ξεκινησεις τα windows και να πατησεις στο safely remove hardware και μετα να αποσυνδεσεις τον σκληρό

Οντως. Αυτο που σου λεει ειναι οτι ο δισκος ηταν in use και για να μην παθουν κατι τα αρχεια δεν τον κανει mount. Μπορεις ειτε να κανεις ασφαλη αφαιρεση υλικου απο τα Vista ειτε να χρησημοποιησεις την εντολη που σου γραφει προς το τελος του πρωτου μηνυματος (force mount).

PS. Δημητρης ο topic starter, Δημητρης ο DIMITRISG, Δημητρης και εγω. Ειναι κατι συμπτωσεις...

απ οτι φαινεται στο μηνυμα που εχεις στην εικονα λέει να ξεκινησεις τα windows και να πατησεις στο safely remove hardware και μετα να αποσυνδεσεις τον σκληρό

ΟΚ, σε ευχαριστώ πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...