Προς το περιεχόμενο

ati 4870 512mb

quand

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά εχω μια κάρτα γραφικών 4870 ATI ,έχω εγκαταστήσει το CATALYST το 8.12 αλλά δεν λειτουργεί ,τα Vista 64 bit μου βγάζουν μήνυμα οτι σταμάτησε να λειτουργεί έχει να κάνει με την ασυμβατότητα,των vista ή με το ότι η ATI χρησιμοποιεί ψύκτρες άλλης εταιρείας γι αυτό σηκώνει και θερμοκρασίες......:devil:Aν και οι ανεμιστήρες δεν δουλεύουν στο Auto μόνο χειροκίνητα.Σκέφτομαι για την χfχ 285 θα κάνω καλά θα δω διαφορά αξίζει τον κόπο...(τροφοδοτικό Tagan900w οθόνη τ220 Samsung)ευχαριστώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Το υπόλοιπο σύστημα είναι ένας Quand 6.600 με 4 GB Ram δεν λειτουργεί το catalyst όπως το ακούς ,εξάλλου το Catalyst είναι το κέντρο κέντρο ρυμθίσεως της κάρτας .για να δουλέψει το fun speed πρέπει να μαρκάρω το enable <manual fun control> και το enable Ati overdrive το αυτόματο στο fun speed δεν λειτουργεί...να αυξάνει τις στροφές απο μόνο του...

Δημοσ.

Μπορεί εγω να μην κατάλαβα καλά πάντως....οπως το διάβασα το μόνο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι μάλλον 3εχασες να πατισεις το κουτακι με το κλιδάκι στο overdrive section.

Όπου αυτοματα ανοιγει το overclocking και το fan speed manual. :P

Και chekare επισης αν οντως εχεις κατεβάσει catalyst 1.12 για vista x64 bit απο το site της εταιρίες π.χ SAPPHIRE

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...