batma11 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σας αγόρασα κάρτα Vodafone CU και κάρτα ανανέωσης και πήγα να ενεργοποιήσω το πακέτο υπηρεσιών Vodafone live! Unlimited με 5 € μήνα. Έστειλα SMS τον αριθμό 1 στο 19109. Και μου έστειλαν απάντηση « το αίτημα σας έχει προωθεί επιτυχώς .Θα σας σταλεί ένα δεύτερο μήνυμα με την ολοκλήρωση του αιτήματος σας » και με χρέωσαν 5 € Αλλά δεύτερο μήνυμα δεν ήρθε ποτέ Μετά πήρα τηλέφωνο στο 13830 άφησα τα στοιχεία μου και μου είπαν ότι σε 4 ώρες θα μου στείλουν μήνυμα για να κάνω τις ρυθμίσεις για κινητό μου για να μπαίνει στο Vodafone live και να βλέπω τηλεόραση Αλλά πάλι δεν μου έστειλαν μήνυμα. Πήγα σε ένα κατάστημα Vodafone αλλά μου είπαν ότι δεν ξέρουν πώς να το ενεργοποιήσουν. Θα ήθελα τη βοήθεια σας Έχω το κινητό Nokia Navigator 6110 3G Δοκίμασα να μπω στο Vodafone live και μου λέει « Πακέτα δεδομένων: δε διατίθεται σύνδεση πακέτων δεδομένων » Δεν είναι ενεργοποιημένο το 3G δεν έχω κάνει ρυθμίσεις για Vodafone live και tv Τι ρυθμίσεις κάνω? μπορείτε να μου τις γράψετε αναλυτικά? εδώ μια εβδομάδα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Ευχαριστώ για κάθε απάντηση σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.