manosvar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Χαιρετώ! Χτες πήρα την LE32A558P3F. Είπα λοιπόν, δε συνδέω και το pc αφού έχει d-sub!; Τσάμπα προσπάθησα με 4!!! διαφορετικούς υπολογιστές. (ATI,NVIDIA,d-sub->d-sub,dvi->d-sub) Η συγκεκριμένη τηλεόραση ενεργοποιεί τις εισόδους μόνο όταν συνδέεις καλώδιο επάνω(και ας μην καταλήγει σε συσκευή). Αλλιώς ειναι γκριζαρισμένες στο μενού και δεν "περνάει" από αυτές με το κουμπί "source". Αυτή, για κανένα λόγo ότι και να έχω κάνει, δεν ενεργοποιεί το d-sub (PC). Και θελω να ρωτήσω όποιους έχουν το συγκεκριμένοι μοντέλο αν χρειάζεται να κάνω κάτι για να δει το pc. Κανονικά από/και το POST όταν ανάβει το pc πρέπει να βλέπεις, αφου είναι standard ανάλυση 640χ480@60Hz, σωστά; Από τα PC (όλα) έβγαινε σήμα κανονικά. Μέχρι που έβγαζα το καλώδιο απο την οθόνη μου και το έβαζα στην TV και πάλι στο PC. H τηλεόραση ανένδοτη!! Αν δεν κάνω κάτι λάθος, Δευτέρα η τηλεόραση επιστρέφει στο κατάστημα. Άντε να μπλέκεις με αντιπροσωπίες τώρα! Κανένας εμπειρία από αντιπροσωπία Samsung;
manosvar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 UPDATE : Καλά κανείς; Καμία απάντηση;;; Όπως και να έχει τη πήρε η αντιπροσωπία πριν μερικές μέρες και μου την επέστρεψε σήμερα. Μου είπαν ότι δεν είχε τίποτα και οτι λειτούργησε κανονικά. Πλήρωσα και 42€! Ως δια μαγείας δούλεψε... για 10 λεπτά! Μετά πάλι τίποτα. Όταν πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπία μου είπε αυτός ότι φταίει λέει το καλώδιο. Ρε παιδιά θα με τρελάνουν; Αν έφταιγε το καλώδιο μία θα δούλευε και μετά όχι ξανά ;;; Το καλώδιο είναι καρατσεκαρισμένο ΟΚ. Άκρη δεν έβγαλα και τσάμπα πλήρωσα κιόλας και πάλι δε δουλεύει τώρα... Άντε και να μπω στο τρυπάκι και να κάνω την εξής ηλίθια ερώτηση: Από που μπορώ να πάρω ένα καλώδιο 15pin που να δουλεύει με τις samsung? (Άκου τι ρωτάω ρε π@#$%η μου)
manosvar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 UPDATE : Καλά κανείς; Καμία απάντηση;;; Όπως και να έχει τη πήρε η αντιπροσωπία πριν μερικές μέρες και μου την επέστρεψε σήμερα. Μου είπαν ότι δεν είχε τίποτα και οτι λειτούργησε κανονικά. Πλήρωσα και 42€! Ως δια μαγείας δούλεψε... για 10 λεπτά! Μετά πάλι τίποτα. Όταν πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπία μου είπε αυτός ότι φταίει λέει το καλώδιο. Ρε παιδιά θα με τρελάνουν; Αν έφταιγε το καλώδιο μία θα δούλευε και μετά όχι ξανά ;;; Το καλώδιο είναι καρατσεκαρισμένο ΟΚ. Άκρη δεν έβγαλα και τσάμπα πλήρωσα κιόλας και πάλι δε δουλεύει τώρα... Άντε και να μπω στο τρυπάκι και να κάνω την εξής ηλίθια ερώτηση: Από που μπορώ να πάρω ένα καλώδιο 15pin που να δουλεύει με τις samsung? (Άκου τι ρωτάω ρε π@#$%η μου)
EliasKir Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Αν εχεις και Monitor συνδεδεμενο στο pc νομιζω οτι πρεπει να κανεις clone το σημα απο την καρτα.
EliasKir Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Αν εχεις και Monitor συνδεδεμενο στο pc νομιζω οτι πρεπει να κανεις clone το σημα απο την καρτα.
firewalker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς αν η εν λόγο τηλεόραση μπορεί να πιάσει τα Ελληνικά ψηφιακά κανάλια; Αναφέρει «Ενσωματωμένος Ψηφιακός δέκτης iDTV». http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156525 Σε μία άλλη Sumsung που είχε πάρει φίλος μου ο ψηφιακός δέκτης που είχε δεν ήταν για τα Ελληνικά κανάλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.