1000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Τη stock ψήκτρα πως τη βγάζω;;;..την πάστα που έχει ήδη πως θα τη καθαρίσω για να βάλω καινούρια ;;;Κάπου διάβασα ότι μαζί με τη ψήκτρα συμπεριλαμβάνετε και πάστα ....είναι καλή ή μήπως να πάρω κάποια άλλη αν είναι να πάρω τι μου πρωτινής από eshop Κύπρου;;;Πάρε άλλη μια. Είναι πολύ φτηνές.Τη παλιά πάστα καθάρισε τη με ένα μαλακό πανί ή χαρτί. Ρίξε και μια ματιά στο manual της μητρικής και θα καταλάβεις πως να αφαιρέσεις το stock cooler. Δεν είναι τίποτα.
EliasKir Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Με σκετο πανι δεν γινεται, θελει και λιιιιιγο καθαρο οινοπνευμα Οσον αφορα την ψυκτρα παρε την V8. btw την V12 την ειδατε? Σπερνει
Alexisssss Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Τη stock ψήκτρα πως τη βγάζω;;;..την πάστα που έχει ήδη πως θα τη καθαρίσω για να βάλω καινούρια ;;;Κάπου διάβασα ότι μαζί με τη ψήκτρα συμπεριλαμβάνετε και πάστα ....είναι καλή ή μήπως να πάρω κάποια άλλη αν είναι να πάρω τι μου πρωτινής από eshop Κύπρου;;; Αν δεις η παλια ψυκτρα εχει τεσσερα μαυρα <<ποδαρακια>>,αυτα με ενα ισιο κατσαβιδι τα γυρνας προς την μερια που δειχνει το βελακι και μετα τα τραβας προς τα πανω ενα-ενα.Με ενα μαλακο πανακι μπορεις να την καθαρισεις, εγω εγραψα παλι και την καθαρισα με ...χαρτοπετσεταΣτην v8,ναι συμπεριλαμβανεται παστα,εγω αυτην εβαλα και δεν εχω καπιο προβλημα αλλα εαν θες καλυτερης ποιοτητας τοτε παρε αυτην: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805784 (εχει και καρτα για να την απλωσεις στην cpu)εγω ξαναεγραψα και την απλωσα με το χεριτεσπαδεν θα το μετανοιωσεις για την v8
Westplay Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Κιεγω συμφωνω με τους υπολοιπους, παρε την V8, απλα ειναι κτηνος! Την εχω δοκιμασει σε ενα φιλο μου και εχει πολυ καλη αποδοση
1000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Κιεγω συμφωνω με τους υπολοιπους, παρε την V8, απλα ειναι κτηνος! Την εχω δοκιμασει σε ενα φιλο μου και εχει πολυ καλη αποδοση Από θόρυβο-τιμή τι λέει;
Alexisssss Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει ο θορυβος εξαλου εχει και ρυθμιστη που ρυθμιζεις τις στροφες και μπαινει σε μια θυρα pci.Εγω την ειχα παρει 54 ευρω και νομιζω πως επιασαν τοπο τα χρηματα αυτα.Με q6600 στα 3ghz o/c ειχα σε ηρεμια 28-31 και σε φουλ 45-47.
p_under Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει ο θορυβος εξαλου εχει και ρυθμιστη που ρυθμιζεις τις στροφες και μπαινει σε μια θυρα pci.Εγω την ειχα παρει 54 ευρω και νομιζω πως επιασαν τοπο τα χρηματα αυτα.Με q6600 στα 3ghz o/c ειχα σε ηρεμια 28-31 και σε φουλ 45-47. εχεις καλο κουτι...?
Alexisssss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Αυτο εδω εχω:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806607
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.