Προς το περιεχόμενο

q6600 oc tempetures

dmtrskrk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν τελικά έκανα oc με stock ψύξη αφού πρώτα συγύρισα τα καλώδια μέσα στο κουτί για να έχει καλύτερη ροη του αέρα :P ....Αυτή την στιγμή τον δουλεύω στα 3Ghz (333x 9) και ram multiplier 2 ...για να είναι 1-1 ... με prime95 μετά από 20 λεπτά ειχα max temp 65c :shock: ...Του έδωσα από το bios 1.3....v δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά στο cpu-z λέει 1.264 ...Μηπως να δώσω λίγα volts παραπάνω;;; Τι πιστεύετε ότι είναι καλυτέρα να εμπιστευτώ το bios της μητρικής ή το cpu-z ??? :rolleyes:

Δημοσ.

Το cpuz λεει την σωστη ταση!Καλυτερα να αλλαξεις ψυκτρα,εγω προσωπικα δεν θα αφηνα την stock.Το οτι ετρεξες το prime 95 για 20 λεπτα δεν σημαινει οτι εισαι σταθερος,τουλαχιστον 6-8 ωρες μην σου πω και 10

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλές και διάφορες λύσεις σε πολλές κατοιγορίες τιμής, δυσκολίας τοποθέτησης, βάρους και όγκου.

Οι πιο πολλές θέλουν backplate για να εγκατασταθούν (= ξύλωμα μητρικής). Αν θες ευκολία πηγαίνεις σε push pin λύση.

Λοιπόν εχουμε και λέμε.

Eως 10 λύρες :P

AKASA AK-965BL INTEL COOLER

http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.805016

Eως 15 λύρες :P

COOLERMASTER RR-CCH-LB22-GP HYPER 212 CPU COOLER

http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.806634

Εως 30 λύρες :P

ZALMAN CNPS8700 LED CPU COOLER

http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.806319

ZALMAN CNPS9700 LED

http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.912214

Και τέλος στις 35

αυτή που γράφεις εσύ που είναι και η καλύτερη!!!

Αν δεν εχεις πλατί κουτί η μόνη που χωράει σίγουρα είναι η ZALMAN CNPS8700 LED CPU COOLER η οποία ίσως βγάζλει προβλήματα σε motherboard με πολλά heatpipes γιατί είναι κοντόχοντρη.

Εγω θα έπερνα την Akasa που είναι η φτηνότερη δεν είναι υπερβολικά μεγάλη συμπεριφέρετε πολύ καλά θερμικά και ακουστικά και κυρίως είναι push pin...

Κρίμα που δεν Xigmatek αυτή τη στιγμή εκεί. : (

Δημοσ.

Φιλε κατευθειαν την coolermaster v8...................................Τελεια και παυλα.Την εχω στον q6600 και στα 3ghz εχω σε idle 28-31 (αναλογα με την θερμοκρασια του δωματιου μου)και σε full 45-46.Εφυγες για την v8 εκτος αν θες να περιμενεις λιγο καιρο να κυκλοφορησει η v10,πιο μεγαλη και αποδοτικη

Δημοσ.

Δεν πειράζει γιατί εχεις ωραίο και φαρδύ κουτί. Πάρε όποια απο τις άλλες θες εκτός απο την ZALMAN CNPS8700 LED CPU COOLER.

Βασικά πήγαινε για την V8 που είναι κορυφή αφου ότι εχεις μέσα είναι ακριβό και ποιοτικό.

Πάρε και μια καλή ψύκτρα να κάνει τι διαφορά να το χαρείς και γιατί όχι να πας και στα 3600.

Πάρε και μια arctic silver 5 θερμοαγώγιμη ακολούθησε τις οδηγίες εγκατάστασης και θα είσαι super οπως λέει και ο Alexisss πιο πάνω.

Δημοσ.

οκ ...έφυγα :-D Ααααα και κάτι άλλο .... δεν έχω ξαναβάλει μονός μου ψήκτρα :X λέτε να τους αφήσω το pc στο eshop για να μου την εγκαταστήσουν εκει ή μήπως θα μου κάνουν σκατά το pc ;;;

Δημοσ.

Δεν ειναι τιποτα ρε φιλε.Βγαζεις την μητρικη,βαζεις το backplate,βιδωνεις,εισαι ετοιμος.Παστα μην ξεχασεις!!!!!!!!.Στην θεση σου δεν θα αφηνα το pc μου στο e-shop.

Δημοσ.
Δεν ειναι τιποτα ρε φιλε.Βγαζεις την μητρικη,βαζεις το backplate,βιδωνεις,εισαι ετοιμος.Παστα μην ξεχασεις!!!!!!!!.Στην θεση σου δεν θα αφηνα το pc μου στο e-shop.

Τη stock ψήκτρα πως τη βγάζω;;;..την πάστα που έχει ήδη πως θα τη καθαρίσω για να βάλω καινούρια ;;;Κάπου διάβασα ότι μαζί με τη ψήκτρα συμπεριλαμβάνετε και πάστα ....είναι καλή ή μήπως να πάρω κάποια άλλη αν είναι να πάρω τι μου πρωτινής από eshop Κύπρου;;;

Δημοσ.

Εντάξει δε θα το ανατινάξουν κίολας αν πιστευεις πως δε πιάνουν τα χέρια σου άστο τους.

Εμένα ενα παλικάρι απο το eshop στην αθήνα μου είχε βάλει τις μνήμες αντίθετα απο μένα σε single channel.

Στην αρχή τον έβρισα και είχαμε ψιλοτσακωθεί.Αλλά μετά διαπίστωσα

πως το είχε ψάξει το θέμα και όντος το συγκεκριμένο μηχάνημα πήγαινε better single channel. Είναι βέβαια και σε τι τύπο θα πέσεις, Αν είναι μερακλής μπορείς να μάθεις κίολας απο την εμπειρία του. Αν δε την παλεύει και ονειρεύεται να αλλάξει δουλεία το συντομότερο την γ...πατησες

Αλέξ είμαι γραμμένος απο το 2005 αλλά τώρα αξιώθηκα να πρωτοποστάρω.

Μου είχε βγάλει ενα μήνυμα λάθους όταν είχα πάει να γράψω πρώτη φορά έβρισα τον hal (ντροπή μου και συγνώμη) ο οποίος μου απάντησε με pm κιόλας ο Χριστιανός.

Μετά δεν έτυχε να ασχολήθω μέχρι σήμερα.

Κρίμα γιατί είναι ενδιαφέρον το θέμα.B)

Σήμερα του δωσα και κατάλαβε. 7ο πost ήδη.;)

Thanks!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...