Προς το περιεχόμενο

Concerto για μια ψυχή - Μείζων Λόγος,κατεβάστε δωρεάν!!!

SIPNO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από καιρό το πρώτο cd από το συγκρότημα Μείζων Λόγος είναι έτοιμο.

Tο cd είναι ηχογραφημένo στο Independent Studio

(με εξαίρεση 2 κομμάτια που ηχογραφήθηκαν στο Underground Studio).

H μίξη και η μουσική παραγωγή ανήκει στο Θάνο Βραχνό

ενώ οι στίχοι και η ερμηνεία είναι του SIPNO!!!

Τα εξώφυλλα ήταν δουλειά του Blessed To και

οποιος θέλει αντίτυπο κανονικό ας μου στείλει pm!!!

Αντίτυπα ύπαρχουν επίσης στο MWC

(graffiti shop του Reb στήν Ιπποδρόμου,παράλληλα της Ναυαρίνου)

και στα Independent Studios,στην Αλεξάνδρους Σβώλου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΔΕΚΤΕΣ

,ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ!!!!

DOWNLOAD HERE:

http://www.sendspace.com/file/58c1g0

OR HERE:

http://www.zshare.net/download/52218359a807f3b8/

MYSPACE URL:

http://www.myspace.com/meizonlogos

Όποιος θέλει να επικοινωνίσει μαζί μου : [email protected]

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα σου πω μερικα σχολια απο μια γρηγορη ματια :)

Ακουγεται σαν καλη παραγωγη,προσεγμενη, ομως δε βρηκα κατι ξεχωριστο στα τραγουδια, κατι που δεν εχω ακουσει, κατι πρωτοτυπο. Ειναι καπως μονοτονα δεν εχουν "εξαρσεις". Αυτα με ενα γρηγορο ακουσμα βεβαια.

Αν θες δωσε κι αλλες πληροφοριες για το album και πες μας ποια τραγουδια να προσεξουμε ιδιαιτερα. Φιλικα.

Δημοσ.
Θα σου πω μερικα σχολια απο μια γρηγορη ματια :)

Ακουγεται σαν καλη παραγωγη,προσεγμενη, ομως δε βρηκα κατι ξεχωριστο στα τραγουδια, κατι που δεν εχω ακουσει, κατι πρωτοτυπο. Ειναι καπως μονοτονα δεν εχουν "εξαρσεις". Αυτα με ενα γρηγορο ακουσμα βεβαια.

Αν θες δωσε κι αλλες πληροφοριες για το album και πες μας ποια τραγουδια να προσεξουμε ιδιαιτερα. Φιλικα.

Λοιπόν αν ήθελα να προσεχτεί καποιο κομμάτι θα έκανα μονο αυτο,ως ενα single και τέλος. Καθε κομμάτι έχει το δικό του χαρακτήρα.

Τώρα περι διαφορών και εξάρσεων άκου τα εξής (και ολόκληρα,οχι μονο το πρωτο λεπτο): το 1 Concerto για μια ψυχή,το 7 Όλα μου τα όνειρα, το 3 Ραπ Αμάρτημα,το 4 διπλή ταυτότητα το 12 summer breeze(reggaeton track) και το 5 Μουσική επίθεση.

Και ποτε μην βγάζεις μια γνώμη με ενα ''γρηγορο ακουσμα'' και ειδικά για κατι που σου δίνεται δωρεάν απ'τον ιδιο τον καλλιτεχνη,οποιος και αν ειναι αυτός.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΗ ΓΝΩΜΗ.

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

SIPNO

-----Προστέθηκε 11/2/2009 στις 12 : 23 : 50-----

Να προσθέσω επίσης πως δεν ξέρω τη ακούσματα έχεις,αλλα επειδή ειναι Rap και μόνο σου πρότεινω να προσέξεις κύριως το στιχο και μέτα οτι τον περιβάλει.

Ευχαριστώ.:-):shifty:

Δημοσ.

Δεν ειχα προθεση να σε θιξω, αν αυτο καταλαβες.

Απλα ειναι λιγο αρνητικη η κριτικη μου.

Να προσθέσω επίσης πως δεν ξέρω τη ακούσματα έχεις,αλλα επειδή ειναι Rap και μόνο σου πρότεινω να προσέξεις κύριως το στιχο και μέτα οτι τον περιβάλει.

Ευχαριστώ.:-):shifty:

Καταρχην τα ακουσματα μου ειναι κυριως rock αλλα περιλαμβανουν και rap.

Λοιπόν αν ήθελα να προσεχτεί καποιο κομμάτι θα έκανα μονο αυτο,ως ενα single και τέλος. Καθε κομμάτι έχει το δικό του χαρακτήρα.

Τώρα περι διαφορών και εξάρσεων άκου τα εξής (και ολόκληρα,οχι μονο το πρωτο λεπτο): το 1 Concerto για μια ψυχή,το 7 Όλα μου τα όνειρα, το 3 Ραπ Αμάρτημα,το 4 διπλή ταυτότητα το 12 summer breeze(reggaeton track) και το 5 Μουσική επίθεση.

Ολοι ξεχωριζουν καποια κομματια συνειδητα ή μη. Αυτο εκανες και εσυ μολις.

Και ποτε μην βγάζεις μια γνώμη με ενα ''γρηγορο ακουσμα'' και ειδικά για κατι που σου δίνεται δωρεάν απ'τον ιδιο τον καλλιτεχνη,οποιος και αν ειναι αυτός.

-----Προστέθηκε 11/2/2009 στις 12 : 23 : 50-----

Δε μου λεει κατι αν ειναι δωρεαν ή οχι.

Σωστο ειναι αυτο που λες για το γρηγορο ακουσμα, αλλα πιστευεις οτι αν κατι δε σου κανει το κλικ απο την πρωτη στιγμη θα κατσεις να επιμεινεις, ενω εχεις τοσα αλλα ερεθισματα μπροστα σου;; Χλωμο. Δεν ειμαι και κανας κριτικος. Συνηθως αν σ' αρεσει κατι, επιμενεις.

Τελοσπαντων θα ακουσω τα κομματια που προτεινεις.

Αυτα B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...