Iron_man21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 υπάρχει πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να εχω δύο ή και περισσότερα λογισμικά στον υπολογιστή?[δηλαδή να είμαι στα windows και όταν θέλω να πατάω κάτι[π.χ εικονίδιο] και να μου εμφανίζει σε ένα παράθυρο άλλο λογισμικό[π.χ Linux]?ευχαριστώ πολύ σε όποιον με βοηθήσει!!!!!!
Iron_man21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 χίλια ευχαριστώ empement!!!!!!!!!!!! -----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 02 : 40 : 35----- υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα που να κάνει την ίδια δουλειά ή μόνο αυτά τα δύο είναι?
parsifal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ο τίτλος του θέματος είναι λίγο παραπλανητικός. Όπου «λογισμικά» εννοείς Λειτουργικά Συστήματα ή κάνω λάθος... ;
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον για λειτουργικά μιλάει ο Iron Man. Να ξέρεις iron ότι αλλαγή σε λειτουργικά on the fly (που λένε) γίνεται μέσα από εξομοίωση. Απ΄ ότι ξέρω δεν υπάρχει τρόπος να αλλάζει από ένα λειτουργικό σε άλλα χωρίς να κλείσεις πρώτα το προηγούμενο. Εκτός βέβαια αν έχεις 2 pc και τα έχεις συνδεμένα σε ένα μόνιτορ. lol
Iron_man21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ο τίτλος του θέματος είναι λίγο παραπλανητικός. Όπου «λογισμικά» εννοείς Λειτουργικά Συστήματα ή κάνω λάθος... ; ναι,έχεις δίκιο,δικό μου λάθος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.