sT@vr0z Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 φιλε παντως να ξερεις πως σε περιπτωση που εχει λαθος ημερομηνια στο pc σου δεν μπαινει στο msn.Tσεκαρετο ,λεω μηπως εχεις λαθος..
npapak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Σωστη ημερομηνια εχει... Με 8,5 μπορω να μπω MSN..με τηνν 9.0 δεν μπορω...
Antwni Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Απεγκατέσησε το MSN τελείως και ύστερα κατέβασε το από εδώ!!Είμαι σίγουρος ότι θα φτιάξει!!Κατέβασε και τα άλλα αρχεία που χρειάζονται(όπως αυτό που σου λέει το πρόβλημα)!!
npapak Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 μπα το εκανα αυτο αλλα δεν αλλαξε τιποτα.... συνεχιζει το ιδιο προβλημα...
Antwni Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Σόρρυ φίλε μου δεν σου έδωσα σαφείς οδηγίες!!Για δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το Windows Live Communication Platform με το Revo Unistaller(μόνο αυτό)!!Μετά κατέβασε από το λινκ που σου έδωσα παραπάνω Microsoft Visual Studio και το Contacts!!!! Αλλιώς κατέβασε το από εδώ ολόκληρη τη σουίτα!!Πες μου τι έγινε!!
npapak Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 ΤΟ εβαλα το Revo Unistaller αλλα δεν βρισκω αυτο που μου λες...
eSATA Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ΤΟ εβαλα το Revo Unistaller αλλα δεν βρισκω αυτο που μου λες... βαλε amsn να ξενιασεις σου λεω .....
Antwni Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ΤΟ εβαλα το Revo Unistaller αλλα δεν βρισκω αυτο που μου λες... Τότε εγκτατεστησε αυτό που σου είπα(Το Contacts και το Microsoft Visual Studio χωρίς απεγκατασταση εάν πιάσει)!!Αλλιώς εάν δεν πιάσει αυτό αλλά ούτε και τη σουίτα που σου είπα να κατεβάσεις τότε φίλε μου δεν ξέρω τι να σου πω!!Βάλε amsn όπως λέει και ο φίλος από πάνω!! -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 04 : 12 : 49----- Τελικά νομίζω βρήκα τι πρέπει να κάνεις!!{Διάβασε πρώτα όλα αυτά που σου γράφω γιατί δεν είναι με τη σειρά!!!!}Λοιπόν ξεκινάμε...Κατεβάζεις το Contacts που σου λέω!!!(Εάν δεν σου κάνει εγκατάσταση [λόγο ενός προβλήματος που δεν θυμάμαι τι έλεγε] κάνε δεξί κλικ και μετά πατάς κατάργηση και μετά κάνεις κανονικά εγκατάσταση)ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ όμως θα απεγκαταστήσεις το msn με το Zapmessenger (που είχα αναφέρει και σε άλλο post μου) KAI META ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!;) Τα έχω κάνει λίγο σαλάτα γιατί βιάζομαι αλλά πιστεύω να καταλαβαίνεις!!
parazitu360 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Παιδια εχω ενα προβλημα εδω και πολυ καιρο..αφορα βεβαια το παλιοτερο msn το 8.τελοσπαντων κα8ε φορα που παω να το κανω εγκατασταση απο το Windows live επιλεγω να κανει μονο το messenger install και μου λεει not installed please try again later..και με πεταει σε ενα link στο hotmail..εδω και εναν μηνα δεν μπορω να μπω msn μιας και ουτε τα παλιοτερα γινονται εγκατασταση..ελπιζω να μπορει να με βοη8ησει καποιος γιατι δεν αντεχω αλλο..Ευχαριστω.. -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 11 : 18 : 26----- Συγνωμη το msn ειναι το 9 και οχι το 8.
Antwni Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε να το κατεβάσεις από εδώ(για την αγγλική έκδοση)!!Ή από εδώ για την ελληνική έκδοση!!
npapak Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 βαλε amsn να ξενιασεις σου λεω ..... δεν με βολευει καθολου αυτος o messenger... κατα την γνωμη μου υπαρχουν πολυ καλυτεροι απο αυτον... τεεσπα αφου δουλευει ο 8,5 θα μεινω με αυτον...
Antwni Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασες αυτό που σου είπα και δεν έπιασε??
parazitu360 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 we cant sign you in to live messenger και τα σχετικα μου γραφει κα8ε φορα που προσπαθω να μπω..εντωμεταξυ το ιδιο προβλημα ειχα με ολες τις εκδοσεις..κωδικος και username τα βαζς κανονικα και ο Η/Υ ειναι κανονικα σθνδεδεμενος..δν ξερω τι να κανω πια..κανενα msn δεν δουλευει...
_spirit_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 we cant sign you in to live messenger και τα σχετικα μου γραφει κα8ε φορα που προσπαθω να μπω..εντωμεταξυ το ιδιο προβλημα ειχα με ολες τις εκδοσεις..κωδικος και username τα βαζς κανονικα και ο Η/Υ ειναι κανονικα σθνδεδεμενος..δν ξερω τι να κανω πια..κανενα msn δεν δουλευει... Μήπως χρησιμοποιείς το avg? Επειδή είχα κι εγώ πρόβλημα με το msn και δε μπορούσα να συνδεθώ, αν το έχεις θα πρεπει να απενεργοποιήσεις την προστασία στο msn μέσα από το control panel του avg.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.