paylospaylidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 ενα δωρεαν προγραμμα για να κανω μονταζ σε υλικο που εχω σε dvd πλεον. (ηταν σε βιντεοκασετουλες?) το δωρεαν βεβαια θα ειναι οτι καλυτερο αλλα αν ειναι να κανω τη δουλεια μου σωστα και δεν υπαρχει αλλη λυση θα πληρωσω γιατι το υλικο ειναι μεγαλης συναισθηματικης αξιας. για φανταστητε πως ημασταν πριν απο 18 χρονια(το παλιοτερο) εμεις τα παιδια μας οι φιλοι.Εχω ψαξει στα διαφορα φορουμ αλλα?
sarakinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Για δωρεάν δεν γνωρίζω φίλε μου...Υπάρχουν όμως τα δύο καλύτερα κατά την γνώμη μου προγράμματα σε αυτόν τον τομέα:Το Adobe Premiere (επαγγελματικό πρόγραμμα που μπορεί να κάνει ότι μπορείς να φανταστείς στην κυριολεξία,με υψηλότερο δείκτη δυσκολίας όμως ως προς τον χειρισμό του) και το Pinnacle Studio (πολύ διαδεδομένο πρόγραμμα επεξεργασίας video που μπορεί να συναγωνηστεί το Premiere ως έναν βαθμό και είναι σαφώς ευκολότερο στην χρήση του).. Όπως έιπα όμως κανένα από τα δύο δεν είναι ελεύθερα ,έτσι πρεπει ή να τα αγοράσεις,ή να τα προμηθευτείς "αλλιώς" (σταματάω εδώ )...
parsifal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Αν δε σε ενδιαφέρει να προσθέσεις transition effects κλπ. ή να εφαρμόσεις διάφορα φίλτρα επεξεργασίας, αλλά μόνο να αναδιατάξεις σκηνές και/η να διαγράψεις κάποιες, μπορείς να το κάνεις με εντελώς δωρεάν εργαλεία. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο στο Insomnia Wiki. Απλώς, στο στάδιο που ανοίγεις MPEG αρχείο στο DGIndex, εσύ θα ανοίξεις το πρώτο VOB αρχείο του DVD. Καλό είναι πρώτα να έχεις μεταφέρει το DVD στο σκληρό δίσκο με κάποιο DVD decrypting/ripping πρόγραμμα όπως π.χ. το DVDFab HD Decrypter.
paylospaylidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Για δωρεάν δεν γνωρίζω φίλε μου...Υπάρχουν όμως τα δύο καλύτερα κατά την γνώμη μου προγράμματα σε αυτόν τον τομέα:Το Adobe Premiere (επαγγελματικό πρόγραμμα που μπορεί να κάνει ότι μπορείς να φανταστείς στην κυριολεξία,με υψηλότερο δείκτη δυσκολίας όμως ως προς τον χειρισμό του) και το Pinnacle Studio (πολύ διαδεδομένο πρόγραμμα επεξεργασίας video που μπορεί να συναγωνηστεί το Premiere ως έναν βαθμό και είναι σαφώς ευκολότερο στην χρήση του)..Όπως έιπα όμως κανένα από τα δύο δεν είναι ελεύθερα ,έτσι πρεπει ή να τα αγοράσεις,ή να τα προμηθευτείς "αλλιώς" (σταματάω εδώ )... Αμ δεν το ξερω αυτο το αλλιως? φιλε μου αν το ηξερα? δεν θα σταματαγα <εδω> Παντως δε νομιζω να χρειαστη ν αγορασω γιατι εδω δεν τα βγαζω περα (μαθητευομενος γαρ) με δωρεαν προγραμματα που μου προτινε ο συντροφος parsifal που υποτιθεται οτι ειναι ευκολα που να τα καταφερο με τ αγοραστα. Οπως και να εχει σ ευχαριστω πολυ
parsifal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Οι δωρεάν εναλλακτικές εφαρμογές, δεν είναι πάντα πιο εύκολες στην χρήση από τις αντίστοιχες εμπορικές. Ειδικά όσον αφορά video editing, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει πιο συχνά. Και συνήθως, εκεί που θα έκανες πολλές δουλειές με ένα εμπορικό πρόγραμμα, με τα εναλλακτικά θα χρειαστείς συνδυασμό 2+ εφαρμογών. Από την άλλη, το καλό είναι ότι το αποτέλεσμα δεν υστερεί σε οπτική ποιότητα.
paylospaylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Οι δωρεάν εναλλακτικές εφαρμογές, δεν είναι πάντα πιο εύκολες στην χρήση από τις αντίστοιχες εμπορικές. Ειδικά όσον αφορά video editing, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει πιο συχνά. Και συνήθως, εκεί που θα έκανες πολλές δουλειές με ένα εμπορικό πρόγραμμα, με τα εναλλακτικά θα χρειαστείς συνδυασμό 2+ εφαρμογών. Από την άλλη, το καλό είναι ότι το αποτέλεσμα δεν υστερεί σε οπτική ποιότητα. Exεις δικιο σ αυτο που λες αλλα φανταζομε για μενα που ειμαι σχετικα ασχετως (το αγγλοελληνικο λεξικο εναι το δεξι μου χερι και οχι μονο) ενα απλο προγραμμα θα μου ειναι πιο ευκολο να το χειριστο. αν δεν ηπηρχαν κι αυτα τα αγγλικα? Να δειτε που οι ε πομενες γενιες θα <ομιλουν την αγγλικην> χωρις σχολεια φροντηστηρια κ.α καλημερα και θενκς για τις συμβουλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.