kage Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 .. Μόλις απομακρύνθηκε ο οδηγός, δεν κινήθηκε κανείς να τον κυνηγήσει, δεν προλάβαιναν έτσι κι αλλιώς, άκουσα όμως να λένε μεταξύ τους: "Γράψ' του τα όλα, ότι έχει και δεν έχει... τα πάντα" (και μεταξύ μας καλά του κάνανε).. για τον ιδιο λογο που μπορει ενας οδηγος να αμφισβητησει το γεγονος οτι δεν τους ειδε,το ιδιο εκαναν κ αυτοι(οτι δεν υπεγραψε τις κλησεις) κ τον αφηνoυν να ξεμπερδεψει μονος του αν μπορεσει... επιπλεον κατι ακουστηκε για κλησης ταχυτητας κτλ κτλ...αν ειναι φορτητο ρανταρ. ΜΟΝΟ αν σας σταματησουν εκεινη την στιγμη θα σας γραψουν κ ειναι υποχρεωση τους να σου δειξουν την ταχυτητα που κατεγραψε...εννοειτε πως μπορεις να το αμφισβητησεις αλλα πας δικαστικως... ΑΝ ΔΕΝ σε σταματησουν επιτοπου δεν θα σου στειλουν κληση , εκτος κ αν πραξουν οπως οι παραπανω... ΑΝ ειναι φωτορανταρ θα σταλει στην διευθυνση που εχει η αδεια του αυτοκ.με την φωτο.(λιγες καμερες δουλευουν) για το παιδι με το μηχανακι...αν σου στειλουν κληση να πας στο τμημα παρε τον δικηγορο κ εξηγησε το στορυ...μην σε ψαρωνει κανεις αλλος για φυλακες κτλ.εξαγορασιμες θα ειναι οι μερες... καλυτερα ετσι παρα να σε επιαναν σε κυνηγητο κ περναγες αυτοφορο για αντισταση κατα της αρχης ,απειλη σωματικης ακεραιοτητας τους κ οτι αλλο βαζουν +διπλωμα,κρανος. υπαρχουν πολλες ασφαλιστικες που δινεις ενα μικρο ποσο για να εχεις οικογενειακη νομικη προστασια σε διαφορα θεματα.. -οφφ τοπικ κ αν ειναι απαντα σε π.μ. .με 50αρη ή καμμια μηχανη αποφασισες να ξεφυγεις απο μπλοκο?- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Γι αυτό την επόμενη φορά να τηρείς τον KOK και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 ..καλυτερα ετσι παρα να σε επιαναν σε κυνηγητο κ περναγες αυτοφορο για αντισταση κατα της αρχης ,απειλη σωματικης ακεραιοτητας τους κ οτι αλλο βαζουν +διπλωμα,κρανος. μα εκεί είναι βλακεία, στο ότι δεν ξέρεις αν θα σε κυνηγήσουν ή όχι...και λογικά θα βαρίουνται αλλά 1 στις 1000 να σου τύχει μετά τρέχεις και δεν θα φτάνεις και είναι χαζό να υποστείς τέτοια τρελή ταλαιπωρία για μια απερισκεψία. Βέβαια δεδομένου ότι ο φίλος ήταν έτσι και αλλίως επαρκώς παράνομος, μπορούσε να πει κάποιος ότι άξιζει το ρίσκο (γιατί και το αυτόφορο για δίπλωμα δεν είναι και αμελητέο). Πάντως τι σημασία έχει με τι όχημα κυκλοφορούσε? Αν δηλαδή δεις τους μπάτσους να σε καταδιώκουν εσύ θα συνεχίσεις να τρέχεις? Πιστεύω (χωρίς να έχω εμπειρία) ότι καλύτερα να σταματήσεις και να κάνεις το μαλ... γιατί να σε σταματήσουν (που λογικά κάπου θα σε προλάβουν) μετά παίζει να φας και τπτ σφαλιάρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkOrion Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 ΑΝ ειναι φωτορανταρ θα σταλει στην διευθυνση που εχει η αδεια του αυτοκ.με την φωτο.(λιγες καμερες δουλευουν) Εμένα μου ήρθε στο σπίτι, χωρίς φωτογραφία, από την Αττική Οδό. Και είχε περάσει και πολύς καιρός από τότε που έγινε η παράβαση. Έλεγε απλά τα στοιχεία μου, την ταχύτητά μου και πού έγινε η παράβαση, τίποτα παραπάνω. Α, και το ποσό για το πρόστιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εμένα μου ήρθε στο σπίτι, χωρίς φωτογραφία, από την Αττική Οδό. Και είχε περάσει και πολύς καιρός από τότε που έγινε η παράβαση. Έλεγε απλά τα στοιχεία μου, την ταχύτητά μου και πού έγινε η παράβαση, τίποτα παραπάνω. Α, και το ποσό για το πρόστιμο. Αυτή που είναι με το που μπαίνεις απο Αθηνών-Κορίνθου σε τσίμπησε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkOrion Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δεν θυμάμαι που ακριβώς, έχει περάσει αρκετός καιρός. Είχα μπει στην είσοδο Πεντέλης και πήγαινα αεροδρόμιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εμένα με έπιασε ραντάρ στην Ελβετία και μια χαρά με βρήκαν και μου στείλαν την κλήση σπίτι στη Γερμανία. Χωρίς φωτογραφία πάλι, αλλά έλεγε ότι τα φωτογραφικά στοιχεία βρίσκονται στη διάθεση σας. Σιγά μην έτρεχα εγώ βέβαια μέχρι εκεί να δω αν βγήκα καλός στη φώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lenin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Kαλά ηρεμίστε, το να οδηγάει μηχανάκι κανείς χωρίς δίπλωμα (μιλάω για την περιοχή μου επαρχία) είναι απο τα πιο συνηθισμένα πράγματα σε αυτή την ηλικία. Άν αυτό συνοδεύτεται και απο κράνος στον αγκώνα τότε μιλάμε για ΜΑΓΚΑ... Όμως μην τα βάζετε με το παλικάρι στο λύκειο γενικά έτσι ειναι η κατάσταση, απο τους φίλους μου που είχαν μηχανάκι στο λύκειο μόνο ένας είχς δίπλωμα. Επίσης τα μηχανάκια είναι τόσο κολοφτιαγμένα που το μόνο που έχουν απο "μαμά" είναι το σήμα της μαρκας. Καλά εντάξει, στη Χίο το έχουμε γ@μήσει άγρια. Οι περισσότεροι συμμαθητές μου δεν έχουν δίπλωμα και οδηγάνε μηχανάκι μεγάλων κυβικών. Ακόμα και αυτοί που μπορούν να δώσουν δίπλωμα για 50αρακι δεν πάνε! Ούτε κράνος, παπάκια κωλοφτιαγμένα τίγκα και μπορεί και χωρίς άδεια. Δε λέω εφηβεία, περνάω και εγώ άλλωστε, αλλά κάπου υπάρχει και ένα όριο. Οι γονείς που είναι ρε πούστη μου, από τη στιγμή που δεν αναλαμβάνει το κράτος να δώσει σωστή οδική παιδεία (ας το πούμε......) Όσο για τη μ@λακάκι που έκανες και δεν σταμάτησες να σου πω εγώ τι είχα πάθει. Είχα κάνει το καλοκαίρι του 2007 την ίδια μαλακία αλλά ούτε μεθυσμένος ήμουν, άδεια είχα εκτός από κράνος και δίπλωμα (πάντα φοράω κράνος, όμως επειδή είχα φτιάξει το μαλλί ο κάγκουρας δεν το έβαλα) και όταν μου έκαναν σήμα δεν σταμάτησα επειδή όπως ήταν φυσικό φοβήθηκα. Βέβαια μετά κατάλαβα ότι αν σταματούσα θα ήταν πολύ καλύτερα. Ε, ο μπάτσος ανέβηκε στη μηχανή με έφτασε, τσουπ και με γύρισε πίσω στο μπλόκο. Με έγραψε για δίπλωμα (400 κάτι ευρώ!!!) Την επόμενη μέρα πήγα και πλήρωσα τα μισά και το Σεπτέμβρη του 2008 ήρθε χαρτί να παρουσιαστώ...στο δικαστήριο. Είχα βγάλει δίπλωμα οπότε όλα κομπλέ! Τώρα τι θα γίνει με τη περίπτωση σου δεν ξέρω.... You're gonna need this.. :lol::lol::lol::lol: Έγραψες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theok2005 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 ....Ακόμα και αυτοί που μπορούν να δώσουν δίπλωμα για 50αρακι δεν πάνε! Δε λέω εφηβεία, περνάω και εγώ άλλωστε, αλλά κάπου υπάρχει και ένα όριο. Οι γονείς που είναι ρε πούστη μου, από τη στιγμή που δεν αναλαμβάνει το κράτος να δώσει σωστή οδική παιδεία (ας το πούμε......) ...καλοκαίρι του 2007 την ίδια μαλακία αλλά ούτε μεθυσμένος ήμουν, άδεια είχα εκτός από κράνος και δίπλωμα Γιατί τη λες στους άλλους αφού κάνεις τα ίδια; Καλοκαίρι του 2007, ήσουν πάνω από 16 (σύμφωνα με το προφίλ σου) και δεν έχεις βγάλει δίπλωμα όπως λες. Θα δανειστώ τα λόγια σου: " Οι γονείς πού είναι ρε πούστη μου, από τη στιγμή που δεν αναλαμβάνει το κράτος να δώσει σωστή οδική παιδεία ". Μην το πάρεις προσωπικά, απλά μου έκανε εντύπωση η υποκρισία που υπάρχει στην Ελλάδα. Κατηγορούμε τους άλλους, αλλά κι εμείς τα ίδια κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lenin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Γιατί τη λες στους άλλους αφού κάνεις τα ίδια; Καλοκαίρι του 2007, ήσουν πάνω από 16 (σύμφωνα με το προφίλ σου) και δεν έχεις βγάλει δίπλωμα όπως λες. Θα δανειστώ τα λόγια σου: " Οι γονείς πού είναι ρε πούστη μου, από τη στιγμή που δεν αναλαμβάνει το κράτος να δώσει σωστή οδική παιδεία ". Μην το πάρεις προσωπικά, απλά μου έκανε εντύπωση η υποκρισία που υπάρχει στην Ελλάδα. Κατηγορούμε τους άλλους, αλλά κι εμείς τα ίδια κάνουμε. Τόσα και τόσα ειπώθηκαν, αυτό είναι ότι ''του τι λέω''? Και δεν άνοιξα καν το...πληκτρολόγιο. Τέσπα, το καλοκαίρι του 2007 ήμουν 15 (στο προφίλ δεν έχω βάλει αληθινή ημερομηνία, για κάποιους λόγους ) άρα δεν μπορούσα να βγάλω δίπλωμα για 50αρι. Επίσης παραδέχτηκα το λάθος μου, διάβασε προσεχτικά. Σε καμία περίπτωση δεν κάνω τα ίδια, έτυχε μία φορά δεν σημαίνει ότι το κάνω κάθε βράδυ. Όταν πήγα στο δικαστήριο το Νοέμβρη, υπήρχαν περιπτώσεις που η δικαστής έλεγε ότι ,αν την επόμενη φορά που παρουσιαστούν ενήλικοι χωρίς γονέα και τα απαραίτητα χαρτιά (δίπλωμα, άδειες κλπ), θα τους στείλει στο Βόλο σε ένα οικοτροφείο or something... Έφερα ένα παράδειγμα έτσι για να το έχει υπόψιν του ο topic starter (πολύ πιασάρικος τίτλος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deminho11 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Mα καλά πού διάολο βρήκες μπλόκο ρε φίλε στην Χίο? Εγώ είμαι φοιτητ'ης στο νησί και μπάτσο είδα μονο όταν σπάσανε τις τράπεζες οι Μυτηλινιοί. Πράγματι στη Χίο γίνεται της *ουτ*ν*ς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι φυλάκιση με αναστολή?? Είτε πει ο αδερφός σου ότι οδηγούσε αυτός, είτε όχι?? Ετοιμάσου να πληρώσεις τη φυλακή αν έρθει χαρτί για δικαστήριο... Αυτό μπορεί να έρθει μετά από μήνες ή και χρόνια, οπότε μάζευε λεφτά από τώρα Tough Luck... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lenin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Mα καλά πού διάολο βρήκες μπλόκο ρε φίλε στην Χίο? Λίγο πιο πάνω απο το ΕΠΑΛ και το Πανεπιστήμιο, έξω από το 20 δημοτικό, απέναντι από το μουσείο. :lol: Εγώ είμαι φοιτητ'ης στο νησί και μπάτσο είδα μονο όταν σπάσανε τις τράπεζες οι Μυτηλινιοί. Ααααα, έτσι σου είπαν? Μυτηλινιοί?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deminho11 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 7 μήνες στο νησί και μπάτσο δεν έχω δεί.... Στήν τοπική τηλεόραση το είπαν για τους γείτονες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν μιας και έχουν γραφτεί 11 σελίδες με διάφορες θεωρίες, παραθέτω τα παρακάτω: http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf ....1. Oι oδηγoί oχημάτων και oι πεζoί υπoχρεoύνται να συμμoρφώνoνται στo σήμα στάσης τo oπoίo δίνoυν τα αστυνoμικά όργανα πoυ φoρoύν στoλή. ... Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έτυχε σε ένα φίλο να μη σταματήσει σε σήμα (μάλλον ασφαλιτών) και τον πήραν στο κυνήγι. Αυτός πήγε στο πιο κοντινό αστυνομικό τμήμα και πάρκαρε απέξω φωνάζοντας ότι τον καταδιώκουν. Οι ασφαλίτες μετά από τις εξηγήσεις πήραν τον πούλο. Είναι ένα καλό παράδειγμα στο τι να κάνετε αν συμβεί κάτι τέτοιο. Μην σταματάτε ΠΟΤΕ αν δεν φορούν στολή. Ίσως είναι επικίνδυνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.