aledjo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Τι να καταλάβει κανείς ρε κουταμάρα aledjo? @@ δεν χρειάζονται οταν κάνεις μαλακίες, προκειμένου να καλύψεις άλλες μαλακίες. @@ χρειάζονται για να είσαι άντρας και να αναλαμβάνεις τις ευθύνες των πράξεων σου. Εκεί ξεχωρίζει ο άντρας. Τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου μου φαίνεται... αλλά δεν περίμενα κάτι περισσότερο απο σένα... θελω να δω εσας τους αντρες που ξεχωριζετε σε περιπτωση πολεμου τι θα κανετε! πρωτη γραμμη ε? επισης θελω να δω αν μια μερα αρχισουν να κυνηγανε τους "παρανομους" χρηστες που κατεβαζουν παρανομο υλικο απο το ιντερνετ οπως τραγουδια ταινιες κτλ, και ερθουν μια μερα και σας χτυπησουν τη πορτα, να δω τι θα κανετε! θα αναλαβετε τις ευθυνες σας ΣΑΝ αντρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δέν μπορώ να δεσμευτώ οτι θα είμαι σε θέση (οικονομικά) να προσφέρω στα παιδιά μου τα ίδια ή και περισσότερα αγαθά απο αυτά που μου πρόσφεραν οι γονείς μου.Για το μόνο που είμαι σίγουρος, είναι για τη σωστή παιδεία που θα λάβουν απο τον πατέρα τους (η αφεντιά μου βεβαίως βεβαίως) μέσα στο σπίτι.Αν παρ'όλα αυτά οι προσπάθειές μου αποβούν μάταιες,όχι φυλακή αλλα η αγχόνη θα μου αξίζει. Ναι ρε,θα ρίχνω ξανάστροφες στα παιδιά μου όταν κάνουν μλκίες,έχει κανείς πρόβλημα; Κοιτα και να μην θες να τους παρει,στην επαρχια θα εχει τουλαχιστον ενας στην παρεα του,που θα παρασηρει και τον αυτον και τους αλλους,οποτε αν δεν του παρεις στην εσχατη θα δοκιμασει να κλεψει καποιο(απο ζηλια 99% ή 1%απο αντιδραση)ή αν εχει παρει πολυ καλες αρχεες θα πιασει δουλεια μονος του και θα σου ερθει καμια μερα σπιτι σου με κανα fx τουμπανο . εχω εγω,γιατι και ο δικος μου πατερας αυτης της αποψης ειναι και ηταν,αλλα μετα απο τα 12 μου του τον εκοψα τον βηχακαι πιστεψε με δεν θες να βρεθεις στην θεση του,γιαυτο συμβουλη καλυτερα δοκιμασε να τους εξηγεις με τα λογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 θελω να δω εσας τους αντρες που ξεχωριζετε σε περιπτωση πολεμου τι θα κανετε! πρωτη γραμμη ε?επισης θελω να δω αν μια μερα αρχισουν να κυνηγανε τους "παρανομους" χρηστες που κατεβαζουν παρανομο υλικο απο το ιντερνετ οπως τραγουδια ταινιες κτλ, και ερθουν μια μερα και σας χτυπησουν τη πορτα, να δω τι θα κανετε! θα αναλαβετε τις ευθυνες σας ΣΑΝ αντρες? οι γυναικες μπορουν να κατεβαζουν ελευθερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 οι γυναικες μπορουν να κατεβαζουν ελευθερα? Τα πάντα όλα μπορούν να κατεβάζουν,τι να λέμε τώρα κάτσε καλά ξέρω γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Τα πάντα όλα μπορούν να κατεβάζουν,τι να λέμε τώρα κάτσε καλά ξέρω γω +1000000 οι γυναικες μπορουν να κατεβαζουν ελευθερα? εντελως ασχετο αυτο που ειπες! με αυτη τη λογικη τοτε αν το εκανε αυτο μια γυναικα (δηλαδη δε σταματαγε στο μπλοκο) τοτε δεν ειχε κανενα λογο να αναλαβει της ευθυνες της αφου δεν ειναι αντρας! υ.γ. κατι ξερω εγω που λεω συνεχεια "μανα γιατι δε με εκανες γυναικα?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 υ.γ. κατι ξερω εγω που λεω συνεχεια "μανα γιατι δε με εκανες γυναικα?" Αυτό αλλάζει εύκολα ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Θα περνούσε την πίστα. /sc γ%@^&*α στο γελιο!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archsatan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Fail!Η παιδεία δέν είναι κάτι που "μεταλαμπαδεύεται" αυτούσιο όπως νομίζεις.Αντιθέτως είναι κάτι που δίνει βάσεις για τις μελλοντικές γεννιές,για το πώς θα κινηθούν και τι επιλογές θα κάνουν,το πώς θα οριοθετούν την υπερβολή και τον καθωσπρεπισμό,ηθικές αξίες όπως ο σεβασμός,η τιμιότητα και η αγάπη.Ο πατέρας μου δέν μου επέβαλε τίποτα.Κάνω τι δικές μου επιλογές και αναλαμβάνω τις όποιες ευθύνες των ενεργειών μου, ώς οφείλω.Εν πάση περιπτώσει,"ποιος είσαι" και τι σου "δινει το δικαίωμα" να κρίνεις την διαπαιδαγώγηση των αγέννητων παιδιών μου; Κοίτα ανεξάρτητα από αυτό που πιστεύεις οι φορείς κοινωνικοποίησης ασκούν ίση ή ακόμη και μεγαλύτερη πίεση στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του ανθρώπου από το άμεσσο περιβάλλον της οικογενείας.Ίσα ίσα ο πατέρας σου,αν μου επιτρέπεις να εκφράσω την άποψή μου χωρίς να θιχτείς,σου επέβαλε πολλά, εξού και αυτή σου η συμπεριφορά.Καλά το τελευταίο δν το σχολιάζω γτ απλά η επιθετικότητα μεταφράζεται σε αδυναμία να απαντήσεις. Fail!Το ίδιο το παιδί είναι αυτό το οποίο μεγαλώνει καθ' ομοίωση του πατέρα/μητέρα του.Το ίδιο το παιδί "απορρόφα" στοιχεία απο τους γονείς του,όχι γιατι του το επιβάλλουν,άλλα γιατί θέλει να ταυτιστεί με τον χαρακτήρα των γωνιών του.Το οτι ανήκουμε στα πρωτεύοντα θηλαστικά δέν σημαίνει οτι έχουμε ξεχάσει και τα φυσικά μας ένστικτα.Η "εξάρτηση" είναι ένα άλλο ζήτημα.Επίσης δέν τίθεται θέμα διαπαιδαγώγησης μέσω "σωματικής βίας".Η βία είναι ένας τρόπος για να βάλεις όρια,μέσω του φόβου.Μπορεί να σου φαίνεται μεσαιωνικό,άλλα μια σφαλιάρα είναι πολύ πιο αποδοτική απο 100αδες ώρες ψυχανάλυσης,προκειμένου να περάσεις ένα μήνυμα στο παιδί (ΑΝ δέν σε γράφει όταν του μιλάς).Η μόνη ζημία που μπορεί να προκαλέσει ένα χαστούκι είναι μια τσαλακωμένη υπερηφάνεια και ένας μελανιασμένος εγωισμός. Το παιδί απ ότι έχω καταλάβει θέλει να μοιάσει στους γονείς του μέχρι την εφηβική του ηλικία, όπου και αρχίζει να καταλαβαίνει τον κόσμο,να αναρωτιέται και γενικώς στην καθομιλουμένη, να ψάχνεται.Πολλοί άνθρωποι έχουν ασχοληθεί με την επιστήμη της ψυχολογίας,γενικότερα, και δεν θα σου έκανε κακό να μάθεις τις θέσεις των, περί των αποδοτικότερων ή καλύτερα, των λιγότερων ψυχοφθόρων μεθόδων διαπαιδαγώγησης. Η βία είναι ο πιο εύκολος δρόμος όπως λές και συμφωνώ, για να μάθεις κάτι σε κάποιον, απλά να θυμάσαι "Can Forgive but can’t Forget".Καλά το bolt-typed ψάξτο λίγο καλύτερα γτ δν είναι τόσο απλά τα πράγματα... Major fail!Δέν χωράει σχολιασμό το συγκεκριμένο.Κούνα το κεφάλι σου να δεις αμα κάνει *γλούκου γλούκου*.Η φαιά ουσία θα έχει γίνει χείμαρρος στο κεφάλι σου απο το brainstorming . Οκ μάν, τουλάχιστον δεν κουνάω "αυτό" ή μάλλον ορθότερα "αυτήν" που κουνάς εσύ Προτιμώ να ψυχοραγγήσω χτυπημένος απο το ίδιο μου το παιδί,παρά να το δώ να γίνεται πρεζόνι/πόρνη,επειδή έκανα πίσω και δέν "επιβλήθηκα" τρόπον τινα,για να μήν φανώ σάν κακός πατέρας στα μάτια του.Προτιμώ να μήν μου ξαναμιλήσει,αρκεί να μήν γίνει μια δειλή καρικατούρα χωρίς προσωπικότητα. Καταρχήν εγώ μίλησα για τη στιγμή που θα χτυπήσεις τον γιό σου να ανταποκριθεί και αυτός και όχι χύμα στο κύμα. Επίσης να ξέρεις ότι αν γίνει πρεζόνι-πόρνη θα έχεις το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης εσύ ο ίδιος και θα έχει να κάνει περισσότερο με το ότι "επεβλήθηκες" (ως γνήσιος έλληνας-χωριάτης-τραμπούκος που μεγάλωσε στην Αθήνα και αυτομάτως έγινε κάποιος aka ο μαμιάς της γειτονιάς). no offence! Και πώς θα καταλάβω οτι "πέτυχα" σάν πατέρας;;;'Οταν το παιδί γίνει καλύτερο απο μένα,όταν με ξεπεράσει σε όλες τις απόψεις. Αυτό είναι εντελώς άκυρο που λές γιατί είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό, αλλά ο εγωισμός σου δν θα σε αφήσει να το παραδεχτείς και θα ζείς με μια ψευδαίσθηση προσπαθώντας να πείσεις τον εαυτό σου πρωτίστως και εν συνεχεία την ομήγυρη ότι τελικά πέτυχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Λοιπον ακουσε να δεις. Αν δεν ειδαν την πινακιδα σου εισαι τυχερος γιατι δε θαχεις καμια συνεπεια. Αν ομως την ειδαν τοτε δυο περιπτωσεις υπαρχουν. α) να βαριεται να γραψει τη μηνυση οποτε παλι την γλυτωνεις β) να σου γινει μηνυση οπου μετα απο καμποσους μηνες θα σου ερθει προσκληση να πας σε δικαστηριο οπου εκει οτι και να ισχυριστεις το μονο σιγουρο ειναι οτι θα καταδικαστεις. ΔΙκαιολογιες του στυλ "δεν ειδα, εξυνα το γονατο μου και ειμουνα σκυμενος" κτλ ειναι καθημερινο φαινομενο για τους εισαγγελεις και δεν το δεχονται. Συν οτι οπως ειναι λογικο εχουν στο υποσυνειδητο τους οτι για να μην σταματησεις σε μπλοκο κατι βρωμικο εχεις κανει ή κατειχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εν πάση περιπτώσει,"ποιος είσαι" και τι σου "δινει το δικαίωμα" να κρίνεις την διαπαιδαγώγηση των αγέννητων παιδιών μου; Ίσα ίσα ο πατέρας σου,αν μου επιτρέπεις να εκφράσω την άποψή μου χωρίς να θιχτείς,σου επέβαλε πολλά, εξού και αυτή σου η συμπεριφορά.Καλά το τελευταίο δν το σχολιάζω γτ απλά η επιθετικότητα μεταφράζεται σε αδυναμία να απαντήσεις. Άστοχο παράδειγμα η αναφορά στον πατέρα μου.Φυσικά και δέν σου επιτρέπω,όχι γιατί θίγομαι,άλλα γιατί κάνεις το λάθος και βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα.Προφανώς έχεις επηρεαστεί απο τις μεσημεριανές κατινο-εκπομπές όπου η γονική βία,η εγκατάλειψη,η ανύπαρκτη πατρική φιγούρα δίνουν και παίρνουν στα παράθυρα...Cliché Φυσικά και περιμένω απάντηση στο "επιθετικό μου σχόλιο"...τουλάχιστον όμως να είναι έξυπνη,όχι αδιάκριτη Οκ μάν, τουλάχιστον δεν κουνάω "αυτό" ή μάλλον ορθότερα "αυτήν" που κουνάς εσύ και σίγουρα όχι με στοιχεία χυδαιότητας (άμεσα ή έμμεσα) btw "την" χρησιμοποιώ και για ψάρεμα.Ψήνεσαι; Καταρχήν εγώ μίλησα για τη στιγμή που θα χτυπήσεις τον γιό σου να ανταποκριθεί και αυτός και όχι χύμα στο κύμα. Και εγώ έκανα λόγο στα μέτρα που πρέπει να πάρω για να μήν φτάσει η κατάσταση σε αυτό το σημείο...your point is? Επίσης να ξέρεις ότι αν γίνει πρεζόνι-πόρνη θα έχεις το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης εσύ ο ίδιος και θα έχει να κάνει περισσότερο με το ότι "επεβλήθηκες" (ως γνήσιος έλληνας-χωριάτης-τραμπούκος που μεγάλωσε στην Αθήνα και αυτομάτως έγινε κάποιος aka ο μαμιάς της γειτονιάς). Άλλο ένα αυθαίρετο συμπέρασμα,δανεισμένο απο τις εκπομπές τηλε-πόνος/τηλε-δράμα της Ελληνικής τιβί;Μιλάς απο προσωπική εμπειρία,απο αναφορές φίλων,απο άρθρο που διάβασες κάπου; no offence! none taken. Αυτό είναι εντελώς άκυρο που λές γιατί είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό, αλλά ο εγωισμός σου δν θα σε αφήσει να το παραδεχτείς και θα ζείς με μια ψευδαίσθηση προσπαθώντας να πείσεις τον εαυτό σου πρωτίστως και εν συνεχεία την ομήγυρη ότι τελικά πέτυχες. Φαντάζομαι οτι η ομήγυρη μου θα με λυτρώσει απο το μαρτύριο της αμφιβολίας,αφού όντας εξωτερικός παράγοντας θα μπορέσει να κρίνει "αξιοκρατικά"...πότε;Σε βάθος χρόνου. Επειδή βγήκαμε τελείως εκτός θέματος και ρίξαμε το επίπεδο του thread σε αντίστοιχο ενός bar brawl,έχω να πώ στον savvvas ότι παρόλη την μακακακακακία που τον δέρνει ελέω ορμονών και του νεαρού της ηλικίας,κατα πάσα πιθανότητα δέν θα συμβεί τίποτα.ΟΜΩΣ,αυτή του η εμπειρία θα πρέπει να αποτελέσει και το έναυσμα για να αρχίσει να αναλαμβάνει -πλέον- τις ευθύνες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deminho11 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Mπα και το μαμίσατε το thread δεν ξέρω.... Φίλε τόπικ στάρτερ, ελπίζω αν τελικά την γλιτώσεις να σου έγινε ένα μεγάλο μάθημα αυτή η κατάσταση... Να θυμάσαι οτι καλύτερο είναι να σταματάς ακόμα και αν είσαι 1000% σίγουρος οτι θα σε γράψουν παρά να πάς να το σκάσεις... Έχεις περισσότερες πιθανότητες ο αστυνομικός να είναι λίγο επιηκής μαζί σου... Και μην ξεχνάς 1ον ΚΡΑΝΟΣ και 2ον Βγάλε δίπλωμα!!! (αν δεν μπορείς ακόμη, κάνε υπομονή λίγα χρονια, δεν θα σου βγεί σε κακό!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάντως, σα γνήσιος χωριάτης και παιδί της επαρχίας, έκανα αρκετές αλητείες με μηχανάκια και μηχανές στις ηλικίες 12-18. Οι γονείς μου ήταν ιδιαίτερα υπεύθυνοι, όσο μπορούσαν βέβαια, μου επέτρεψαν να πάρω δικό μου μηχανάκι μόνο όταν έκλεισα τα 16 και έβγαλα δίπλωμα πενηνταριού. Παρόλα αυτά, όσες μεθόδους και αν χρησιμοποίησαν (και ήταν αρκετές), δεν μπόρεσαν να με αποτρέψουν από οδήγηση χωρίς δίπλωμα πριν τα 16, κόντρες, σούζες, μη χρήση κράνους, αλλοιωμένα χαρακτηριστικά οχήματος (sic), οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, απείθεια προς τους μπάτσους και λοιπές "παρανομίες" , καθώς και τα παρελκόμενά όλων αυτών (κλήσεις, δικαστήρια, τούμπες, νοσοκομεία, τρακαρίσματα κλπ.) καθώς τους έγραφα κανονικά ο,τι και αν μου έλεγαν κι έκανα του κεφαλιού μου. Τώρα καταλαβαίνω πόσο μαλάκας ήμουν, και τι τεράστια ευθύνη είχαν αυτοί οι άνθρωποι για τη δική μου, ανεύθυνη συμπεριφορά. Και συνειδητοποιώ οτι είναι Μεγάλη υπόθεση να είσαι γονιός, ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Τώρα καταλαβαίνω πόσο μαλάκας ήμουν, και τι τεράστια ευθύνη είχαν αυτοί οι άνθρωποι για τη δική μου, ανεύθυνη συμπεριφορά.Και συνειδητοποιώ οτι είναι Μεγάλη υπόθεση να είσαι γονιός, ε. Κάτσε, πως είχαν ευθύνη οι γονείς σου, τι θα μπορούσαν να κάνουν παραπάνω αν εσύ όπως λες τους έγραφες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ωχ, λάθος έκφραση. Εννοώ "απέναντι στη δική μου συμπεριφορά". Δηλαδή, για ο,τι συνέπειες είχε η δική μου συμπεριφορά, υπόλογοι θα ήταν αυτοί, εφ΄όσον ήμουν ανήλικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν μιας και έχουν γραφτεί 11 σελίδες με διάφορες θεωρίες, παραθέτω τα παρακάτω: http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf και πιο συγκεκριμένα: Άρθρo 45 Eιδικές υπoχρεώσεις oδηγών και πεζών πρoς τα αστυνoμικά όργανα και τους σχολικούς τροχονόμους 1. Oι oδηγoί oχημάτων και oι πεζoί υπoχρεoύνται να συμμoρφώνoνται στo σήμα στάσης τo oπoίo δίνoυν τα αστυνoμικά όργανα πoυ φoρoύν στoλή. καθώς και: 4. Aυτός, πoυ παραβαίνει τις διατάξεις των παραγράφων 1 και 3 τoυ άρθ- ρoυ αυτoύ, ως και αυτός πoυ αρνείται να επιδείξει κάθε στoιχείo σχετικό με την κυκλoφoρία τoυ oχήματός τoυ, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρις ενός (1) έτoυς ως και με αφαίρεση της άδειας ικανότητας oδηγoύ για χρoνικό διάστημα ενός (1) μηνός, η oπoία επιβάλλεται υπoχρεωτικά από τo δικαστήριo. Mε τις αυτές πιo πάνω πoινές τιμωρείται o oδηγός oχήματoς, o oπoίoς συμπεριφέρε- ται με πράξεις ή λόγια, υβριστικά ή απειλητικά πρoς τα όργανα πoυ εκτελoύν υπηρεσία τρoχαίας κίνησης ή παρεμβάλλει δυσχέρειες στo έργo αυτών κατά τη βεβαίωση παραβάσεων τoυ παρόντoς Kώδικα ή δίνει ψευδή στoιχεία ταυ- τότητας ή στoιχεία σχετικά με την κυκλoφoρία τoυ oχήματός τoυ. Επίσης εξίσου σημαντικό για να ξεκαθαρίσουν οι διάφορες θεωρίες σχετικά με το πως μπορεί να αποποιηθεί κανείς την ευθύνη του: Άρθρο 4 Τρόπος βεβαίωσης παραβάσεων 2. Εάν η βεβαίωση της παράβασης γίνει μόνο με βάση τον αριθμό κυκλοφορί- ας του οχήματος, τότε η σχετική έκθεση επιδίδεται με δημόσιο έγγραφο στον φε- ρόμενο ως ιδιοκτήτη αυτού και, σε περίπτωση συνιδιοκτησίας, σε έναν από τους συνιδιοκτήτες. Στην περίπτωση που ο αναφερόμενος στο προηγούμενο εδάφιο ιδιοκτήτης ισχυριστεί ότι δεν ήταν αυτός ο παραβάτης-οδηγός, για τη συγκεκρι- μένη παράβαση, υποχρεούται εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία επίδοσης της πιο πάνω έκθεσης να υποβάλει υπεύθυνη δή- λωση του ν. 1599/86 στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του ή στην Υπηρεσία όργανο της οποίας βεβαίωσε την παράβαση, στην οποία να δηλώνει ότι δεν είναι αυτός ο παραβάτης-οδηγός, καθώς και το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση κατοικίας του συγκεκριμένου οδηγού, στον οποίο είχε παραχωρήσει τη χρήση του οχήματος. Τα παραπάνω ισχύουν και σε περιπτώσεις όπου τα οχή- ματα είναι μισθωμένα είτε από εταιρίες ενοικιαζομένων αυτοκινήτων, είτε από εταιρίες χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing). Σε περίπτωση που δεν υποβάλει την παραπάνω δήλωση στην καθοριζόμενη προθεσμία, παραβάτης λογίζεται ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Επί συνιδιοκτητών όπου το ποσοστό συνιδιοκτησίας είναι 50%, παραβάτης λογίζεται αυτός, το όνο- μα του οποίου αναγράφεται πρώτο στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, εκτός αν ο έτερος συνιδιοκτήτης με υπεύθυνη δήλωσή του αποδεχθεί ότι διέπραξε αυ- τός την παράβαση. Επί συνιδιοκτητών με διαφορετικό ποσοστό ιδιοκτησίας ο καθένας, παραβάτης λογίζεται αυτός που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ιδιοκτησί- ας του οχήματος ή επί εταιριών ο νόμιμος εκπρόσωπός της. Αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.