PavelX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μετά θα αναλάμβανα και την ευθύνη,αφού το μηχανάκι είναι στο όνομά μου όπως και να το δείς οφείλω να καλύψω τον αδελφό/υιό μου. Αν είχε χτυπήσει άνθρωπο, θα ήθελα να σε έβλεπα πώς όφειλες να καλύψεις τον αδερφό σου. Ή τότε θα ήταν ο ίδιος υπεύθυνος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 ευτυχως βρεθηκε ενας να καταλαβει...αλλα για το κανεις αυτο θελεις @@ μην ξεχνάς και τις ξανθιές, που παλεύουν πάνω στο μηχανάκι για το ποια θα κάτσει στο παράθυρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 μην ξεχνάς και τις ξανθιές, που παλεύουν πάνω στο μηχανάκι για το ποια θα κάτσει στο παράθυρο... Δεν θα καθόταν καμία στο παράθυρο, όλες πάνω στα @@ του aledjo θα καθόντουσαν, αφού εκτός απο μετρ της διανόησης είναι και μέγας γαμήκουλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deminho11 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Kαλά ηρεμίστε, το να οδηγάει μηχανάκι κανείς χωρίς δίπλωμα (μιλάω για την περιοχή μου επαρχία) είναι απο τα πιο συνηθισμένα πράγματα σε αυτή την ηλικία. Άν αυτό συνοδεύτεται και απο κράνος στον αγκώνα τότε μιλάμε για ΜΑΓΚΑ... Όμως μην τα βάζετε με το παλικάρι στο λύκειο γενικά έτσι ειναι η κατάσταση, απο τους φίλους μου που είχαν μηχανάκι στο λύκειο μόνο ένας είχς δίπλωμα. Επίσης τα μηχανάκια είναι τόσο κολοφτιαγμένα που το μόνο που έχουν απο "μαμά" είναι το σήμα της μαρκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Και "επειδή είναι συνηθισμένο" ή "γενικά έτσι είναι η κατάσταση" το δεχόμαστε; Είναι ΛΑΘΟΣ. Αλλά μπράβο. Είστε μάγκες. Σπάστε τους κανόνες και ζήστε στα άκρα. Υποκριτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deminho11 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Και "επειδή είναι συνηθισμένο" ή "γενικά έτσι είναι η κατάσταση" το δεχόμαστε; Είναι ΛΑΘΟΣ. Αλλά μπράβο. Είστε μάγκες. Σπάστε τους κανόνες και ζήστε στα άκρα. Υποκριτές. Δεν είπα οτι είναι σωστό να γίνεται!!!! Είμαι αντίθετος σε αυτό 1000%. Απλά θα αντιμετωπίσει τις ευθύνες του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Αν είχε χτυπήσει άνθρωπο, θα ήθελα να σε έβλεπα πώς όφειλες να καλύψεις τον αδερφό σου. Ή τότε θα ήταν ο ίδιος υπεύθυνος; Τιμάω τα παντελόνια που φοράω.Σε περίπτωση που βρισκόμουν σε τέτοια κατάσταση,ΝΑΙ, θα αναλάμβανα την ευθύνη και αυτό πιο πολύ επειδή θα αισθανόμουν walking failure, ώς πατέρας και πρότυπο παρα οτιδήποτε άλλο. Το μηχανάκι θα είναι δικό μου ναι ή όχι;Τα κλειδιά θα τα έχει πάρει ο μικρός εις γνώση μου ναί ή όχι;Δέν είναι 50-50 το φταίξιμο αγαπητέ!Είναι (50+Χ)-50,για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω... Kαλά ηρεμίστε, το να οδηγάει μηχανάκι κανείς χωρίς δίπλωμα (μιλάω για την περιοχή μου επαρχία) είναι απο τα πιο συνηθισμένα πράγματα σε αυτή την ηλικία. Το ίδιο και τα λιωμένα ανήλικα κρανία, στις στροφές των επαρχιακών αυτών δρόμων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Τιμάω τα παντελόνια που φοράω. Πρέπει να μάθει να τα τιμάει και ο αδερφός/γιος σου. Αν φυσικά συνέβαινε σε εσένα αυτό. Με το να την βγάλει εκείνος καθαρή, δεν θα γίνει ποτέ κάτι τέτοιο επειδή θα σκεφτεί "εντάξει, δεν πειράζει. δεν φταίω εγώ.". Όχι ρε φίλε, πειράζει. Και φταις επειδή ήταν στο χέρι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 το πέτυχες! αυριο θα πάω για δίπλωμα. πανικοβλήθηκα όταν τους είδα! ουτε κράνος είχα ούτε τίποτα!ειναι αποφαση 3 δευτερολέπτων! τελικά έφυγα! -----Προστέθηκε 18/1/2009 στις 11 : 47 : 56----- παιδιά, καλά όλα αυτά που λέτε. το θέμα όμως είναι, το τι θα κάνω αν με φωνάξουν. Αν εσείς(ή το παιδί σας) είσασταν στην θέση μου, τι θα κάνατε? You're gonna need this.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deminho11 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 You're gonna need this.. RESPECT!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Πρέπει να μάθει να τα τιμάει και ο αδερφός/γιος σου. Αν φυσικά συνέβαινε σε εσένα αυτό. Με το να την βγάλει εκείνος καθαρή, δεν θα γίνει ποτέ κάτι τέτοιο επειδή θα σκεφτεί "εντάξει, δεν πειράζει. δεν φταίω εγώ.". Όχι ρε φίλε, πειράζει. Και φταις επειδή ήταν στο χέρι σου. Δέν μπορώ να δεσμευτώ οτι θα είμαι σε θέση (οικονομικά) να προσφέρω στα παιδιά μου τα ίδια ή και περισσότερα αγαθά απο αυτά που μου πρόσφεραν οι γονείς μου.Για το μόνο που είμαι σίγουρος, είναι για τη σωστή παιδεία που θα λάβουν απο τον πατέρα τους (η αφεντιά μου βεβαίως βεβαίως) μέσα στο σπίτι.Αν παρ'όλα αυτά οι προσπάθειές μου αποβούν μάταιες,όχι φυλακή αλλα η αγχόνη θα μου αξίζει. Ναι ρε,θα ρίχνω ξανάστροφες στα παιδιά μου όταν κάνουν μλκίες,έχει κανείς πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Καταλαβαίνω αυτό που λες όμως δεν συμφωνώ. Δεν γίνεται να τα προστατεύεις για πάντα. Κάποια στιγμή πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, όποιες και αν είναι αυτές. Φυσικά και την παιδεία θα την λάβουν από τον πατέρα τους, όπως είπες στην συγκεκριμένη περίπτωση εσένα, αλλά μέχρι ένα βαθμό. Ναι, να τον προστατεύσεις αν αυτό που έγινε δεν ήταν στο χέρι του αλλά στην συγκεκριμένη τουλάχιστον περίπτωση θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Είμαι υπέρ της καρπαζιάς όταν χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antzen Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Παιζει. Παντως εχουν πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archsatan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δέν μπορώ να δεσμευτώ οτι θα είμαι σε θέση (οικονομικά) να προσφέρω στα παιδιά μου τα ίδια ή και περισσότερα αγαθά απο αυτά που μου πρόσφεραν οι γονείς μου.Για το μόνο που είμαι σίγουρος, είναι για τη σωστή παιδεία που θα λάβουν απο τον πατέρα τους (η αφεντιά μου βεβαίως βεβαίως) μέσα στο σπίτι.Αν παρ'όλα αυτά οι προσπάθειές μου αποβούν μάταιες,όχι φυλακή αλλα η αγχόνη θα μου αξίζει. Ναι ρε,θα ρίχνω ξανάστροφες στα παιδιά μου όταν κάνουν μλκίες,έχει κανείς πρόβλημα; Ποιά είναι η σωστή παιδεία ; Αυτή που σου μεταλαμπάδευσε ο πατέρας σου ;; Αυτή που πιστεύεις οτί είσαι σε θέση να επιβάλεις, σε κάποιον, που ειναι σωματικά πιό αδύναμος και άμεσσα εξαρτώμενος από εσένα ;; Που στην τελική δεν σε διάλεξε κάν για πατέρα ;; Αυτές οι αντιλήψεις που εκπροσωπείς είναι τρόπο τινά ετεροχρονισμένες . Και μετά φρόντισε μη σε κοπανήσει ο γιός σου και βρεθείς σε τίποτα επείγωντα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ποιά είναι η σωστή παιδεία ; Αυτή που σου μεταλαμπάδευσε ο πατέρας σου ;; Fail!Η παιδεία δέν είναι κάτι που "μεταλαμπαδεύεται" αυτούσιο όπως νομίζεις.Αντιθέτως είναι κάτι που δίνει βάσεις για τις μελλοντικές γεννιές,για το πώς θα κινηθούν και τι επιλογές θα κάνουν,το πώς θα οριοθετούν την υπερβολή και τον καθωσπρεπισμό,ηθικές αξίες όπως ο σεβασμός,η τιμιότητα και η αγάπη.Ο πατέρας μου δέν μου επέβαλε τίποτα.Κάνω τι δικές μου επιλογές και αναλαμβάνω τις όποιες ευθύνες των ενεργειών μου, ώς οφείλω. Εν πάση περιπτώσει,"ποιος είσαι" και τι σου "δινει το δικαίωμα" να κρίνεις την διαπαιδαγώγηση των αγέννητων παιδιών μου; Αυτή που πιστεύεις οτί είσαι σε θέση να επιβάλεις, σε κάποιον, που ειναι σωματικά πιό αδύναμος και άμεσσα εξαρτώμενος από εσένα ;; Fail!Το ίδιο το παιδί είναι αυτό το οποίο μεγαλώνει καθ' ομοίωση του πατέρα/μητέρα του.Το ίδιο το παιδί "απορρόφα" στοιχεία απο τους γονείς του,όχι γιατι του το επιβάλλουν,άλλα γιατί θέλει να ταυτιστεί με τον χαρακτήρα των γωνιών του.Το οτι ανήκουμε στα πρωτεύοντα θηλαστικά δέν σημαίνει οτι έχουμε ξεχάσει και τα φυσικά μας ένστικτα.Η "εξάρτηση" είναι ένα άλλο ζήτημα. Επίσης δέν τίθεται θέμα διαπαιδαγώγησης μέσω "σωματικής βίας".Η βία είναι ένας τρόπος για να βάλεις όρια,μέσω του φόβου.Μπορεί να σου φαίνεται μεσαιωνικό,άλλα μια σφαλιάρα είναι πολύ πιο αποδοτική απο 100αδες ώρες ψυχανάλυσης,προκειμένου να περάσεις ένα μήνυμα στο παιδί (ΑΝ δέν σε γράφει όταν του μιλάς).Η μόνη ζημία που μπορεί να προκαλέσει ένα χαστούκι είναι μια τσαλακωμένη υπερηφάνεια και ένας μελανιασμένος εγωισμός. Που στην τελική δεν σε διάλεξε κάν για πατέρα ;; Αυτές οι αντιλήψεις που εκπροσωπείς είναι τρόπο τινά ετεροχρονισμένες . Major fail!Δέν χωράει σχολιασμό το συγκεκριμένο.Κούνα το κεφάλι σου να δεις αμα κάνει *γλούκου γλούκου*.Η φαιά ουσία θα έχει γίνει χείμαρρος στο κεφάλι σου απο το brainstorming . Και μετά φρόντισε μη σε κοπανήσει ο γιός σου και βρεθείς σε τίποτα επείγωντα.... Προτιμώ να ψυχοραγγήσω χτυπημένος απο το ίδιο μου το παιδί,παρά να το δώ να γίνεται πρεζόνι/πόρνη,επειδή έκανα πίσω και δέν "επιβλήθηκα" τρόπον τινα,για να μήν φανώ σάν κακός πατέρας στα μάτια του.Προτιμώ να μήν μου ξαναμιλήσει,αρκεί να μήν γίνει μια δειλή καρικατούρα χωρίς προσωπικότητα. Και πώς θα καταλάβω οτι "πέτυχα" σάν πατέρας;;;'Οταν το παιδί γίνει καλύτερο απο μένα,όταν με ξεπεράσει σε όλες τις απόψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.