deminho11 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 βρήκα μια δικαιολογία. θα πω καταρχήν ότι οδηγούσε ο αδερφός μου(που έχει δίπλωμα), μετά θα πω ότι δεν τον άκουσα γιατί δεν σφύριξε(αλήθεια έγινε αυτό), και επειδή ήταν και άλλοι 4-5 μαζί τους με πολιτικά ρουχά, δεν πρόσεξα ότι ήταν αστυνομικοί(και αυτό αλήθεια είναι). Α! είχε κιόλας και κίνηση ο δρόμος!λετε να με πιστέψουν? Καταρχήν ήταν ημέρα? Και κάτι άλλο, δίπλωμα έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosleep Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Σιγά ρε παιδιά δεν έκανε και τίποτα σπουδαίο το παιδί... Εγώ δεν σταμάτησα σε διόδια γιατί ούτε ο μπροστινός μου σταμάτησε (είχε πορτοκαλί πινακίδες αν αυτό λέει κάτι) και όταν πήρα χαμπαρι οτι έπρεπε να πληρώσω είχα ήδη φύγει (πολλά τα άλογα ). Δίπλα σταματημένο περιπολικό και κανείς δεν με κυνηγισε. Πέρασαν 10 χρόνια από τότε. Επίσης και εγώ δεν έχω σταματήσει σε σήμα στην εθνική γιατί την ώρα που πετάχτηκε ο μπάτσος μπροστά μου μέσα από κάτι θάμνους και χωρίς γιλέκο και μόνο που δεν τον πάτησα ή δεν τρόμαξα ο ιδιος ήταν θαύμα. Επι της ουσίας, αν είσαι καθαρός γενικά δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Στην τελική έπρεπε να σε σταματήσουν μετά απο καταδίωξη, τι τα έχουν τα 2 περιπολικά εκει? Χιώτες είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Σημαντικός κανόνας ασφαλείας.Σε μπάτσους που είναι σόλο δεν σταματάμε ποτέ εκτός κι αν είναι κι άλλος στο περιπολικό.2 φορες έχει στηθεί ενέδρα στην εθνική με ντυμένους σαν μπάτσους και λευκά citroen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmosfera Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Σκηνικο που μου εχει τυχει. Εχω βγει σε μπαρακι της περιοχης μου να τα πιω με φιλους σαββατο βραδυ Φευγω να γυρισω σπιτι ουτε 5 λεπτα δρομος με το αμαξι. Και βλεπω σε ακυρο σημειο καμμια 100-150 μετρα μπροστα στρουμφακια με τα κιτρινα τα παλτα με τους ανακλαστηρες που κανουνε μπαμ και το περιπολικο.Πηγαινα μονος μου στο δρομο οποτε λεω δε το γλυτωνω το αλκοτεστ. Δεν ημουνα μεθυσμενος αλλα ειχα πιει 3 ποτακια οποτε λεω λογικα με γραφουν. Και εκει πρεπει να επαιξε ρολο το οτι εχω τερματισει τα grand theft auto.(vice city και san andreas). Σταματαω βαζω οπισθεν και παω καμμια 30αρια μετρα πισω στριβω σε ενα στενακι και μετα εκανα ειδικη διαδρομη μεχρι το σπιτι:-D:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Σημαντικός κανόνας ασφαλείας.Σε μπάτσους που είναι σόλο δεν σταματάμε ποτέ εκτός κι αν είναι κι άλλος στο περιπολικό.2 φορες έχει στηθεί ενέδρα στην εθνική με ντυμένους σαν μπάτσους και λευκά citroen. Τι είδους ενέδρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δεν ημουνα μεθυσμενος αλλα ειχα πιει 3 ποτακια οποτε λεω λογικα με γραφουν. Και εκει πρεπει να επαιξε ρολο το οτι εχω τερματισει τα grand theft auto.(vice city και san andreas). Σταματαω βαζω οπισθεν και παω καμμια 30αρια μετρα πισω στριβω σε ενα στενακι και μετα εκανα ειδικη διαδρομη μεχρι το σπιτι:-D:-D:-D Επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω. Αν το'χες πραγματικά τερματίσει θα είχες πατήσει τον έναν μπάτσο τον άλλο θα τον έσπαγες στο ξύλο,θα βούταγες το περιπολικό και θα ξεκίναγες vigilante Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: πέθανα στα γέλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 βρήκα μια δικαιολογία. θα πω καταρχήν ότι οδηγούσε ο αδερφός μου(που έχει δίπλωμα), μετά θα πω ότι δεν τον άκουσα γιατί δεν σφύριξε(αλήθεια έγινε αυτό), και επειδή ήταν και άλλοι 4-5 μαζί τους με πολιτικά ρουχά, δεν πρόσεξα ότι ήταν αστυνομικοί(και αυτό αλήθεια είναι). Α! είχε κιόλας και κίνηση ο δρόμος!λετε να με πιστέψουν? Φυσικά... Πες τους ότι ήπιες και κανα δυο ποτάκια... Ε ξέρετε τώρα πως είναι αυτά κύριε αστυνόμε, όταν γίνεσαι τύφλα. Άντε να ξεχωρίσεις αστυνομικούς από πολίτες χαχαχα... Και σας είπα εγώ, με κλεμμένο αμάξι, δεν πάμε πολύ μακριά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmosfera Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω.Αν το'χες πραγματικά τερματίσει θα είχες πατήσει τον έναν μπάτσο τον άλλο θα τον έσπαγες στο ξύλο,θα βούταγες το περιπολικό και θα ξεκίναγες vigilante :cry: Tα εχω τερματισει λεμε.:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Και καλά οι μπατσοι δεν πρέπει να έχουν εισαγγελική άδεια? Τι κάνουν μπλόκα όπου θέλουν? Μπορεί να ναι κάποιος τρελάρας και να παίρνει το περιπολικό κάθε μέρα και να στήνεται? Θα υπομένω εγώ τις τρέλλες του καθενός? Τώρα ρε παληκάρι και γω 18 ήμουνα και έπαιρνα το αμάξι, όχι σαν συνταξιούχος οδηγός του σαββάτου, αλλά για να διαπιστώσω αν αξίζει να παίρνω τη στροφή με δευτέρα και 5000 στροφές ή τρίτη με 4000. Οπως καταλαβαίνεις αυτό ήταν λίγο επικίνδυνο γιατί αναγκαζόμουνα να πιάσω όλο το δρόμο και αν πέρναγε κανείς. Λοιπόν επειδή είσαι επικίνδυνος για τους άλλους καλό θα ήταν να αφήσεις το τιμόνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Και γιατί το έδεσες κόμπο ότι δεν είχαν άδεια ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ο Αστυνομικός που έκανε το σήμα να σταματήσεις, φορούσε το ειδικό φοσφοριζέ σακάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 βρήκα μια δικαιολογία. θα πω καταρχήν ότι οδηγούσε ο αδερφός μου(που έχει δίπλωμα), μετά θα πω ότι δεν τον άκουσα γιατί δεν σφύριξε(αλήθεια έγινε αυτό), και επειδή ήταν και άλλοι 4-5 μαζί τους με πολιτικά ρουχά, δεν πρόσεξα ότι ήταν αστυνομικοί(και αυτό αλήθεια είναι). Α! είχε κιόλας και κίνηση ο δρόμος!λετε να με πιστέψουν? Τι σχέση έχει το οτι είχε κίνηση ο δρόμος; Από τη στιγμή που είδες, όπως γράφεις, το σήμα τους, δεν υπάρχει δικαιολογία. Τα "δεν τους πρόσεξα" ή "δεν ήξερα πως ήταν αστυνομικοί" δεν αποτελούν δικαιολογίες... διάβασε την απάντηση του paredwse καθώς και τον κώδικα. edit: καλού κακού ρώτα και στο forum του bloka.com, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Και καλά οι μπατσοι δεν πρέπει να έχουν εισαγγελική άδεια? Τι κάνουν μπλόκα όπου θέλουν? Opel με πόσο?!?! (σιγά μην πάρουν άδεια και από τον Άρειο Πάγο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Με ποιό σκεπτικό να χρειάζονται εισαγγελική άδεια για να στήσουν μπλόκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.