Προς το περιεχόμενο

Δεν σταμάτησα σε μπλόκο!

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Καταρχήν να είσαι ευτυχισμένος που δεν είχαν την όρεξη να σε κυνηγήσουν ή να δώσουν σήμα για σένα και να σε ψάχνει το μισό αστυνομικό τμήμα της περιοχής και της παραδίπλα και να τις φας κανονικά και με το νόμο "επειδή ταίριαζες σε μια περιγραφή κάποιου που..."

Τα πράγματα θα γινόντουσαν *πολύ* άσχημα και με την 1η λάθος κουβέντα θα εφάρμοζαν το γράμμα του νόμου στην πλήρη αυστηρότητα του. Δεν θα τη γλίτωνες μόνο με χρηματικό πρόστιμο.

Αποτελέσματα:

1. Αν δεν προλάβαν να πάρουν πινακίδα και έχουν μόνο περιγραφή του οχήματος το πιθανότερο είναι να μην γίνει τίποτα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

2. Αν έχουν πινακίδα περίμενε νέα από το ταχυδρομείο "για ότι αναφέρει ο ΚΟΚ μέσα ως παράπτωμα".

Είτε σου δώσουν δικάσιμη είτε όχι σε καμία περίπτωση δεν θα τη βγάλεις "φτηνά" σε χρηματικό πρόστιμο.

Ανακρίβειες και εξυπνάδες που ακούστηκαν:

Το να δηλώσεις το όχημα κλεμμένο, σε συνεργείο, ότι έλειπες στο εξωτερικό κοκ, με ετεροχρονισμένες αποδείξεις το πιο πιθανό είναι να επιβαρύνεις και άλλο τη θέση σου.

Αν δηλώσεις σήμερα 17/01 κλοπή π.χ. στο αστυνομικό τμήμα για να την σκαπουλάρεις για ένα αδίκημα που έγινε στις 15/01 το πιο πιθανό είναι να σου προσάψουν και άλλες κατηγορίες, επιβαρύνοντας και άλλο τη θέση σου.

Για την έλλειψη προσοχής απάντησε ορθότατα ο paredwse.

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ πάντα όταν μας κάνει σήμα αστυνομικό όργανο.

Είναι νόμος αυτό ακόμη και για τους Joe Bar team fans.

Αυτά πάρτα σαν συμβουλή από κάποιον που δεν είχε/έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον ΚΟΚ εδώ και μια ντουζίνα χρόνια και σε 2 και σε 4ις τροχούς. Είναι πάντα καλύτερα να σταματάς.

/sc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν σταματούσε κατέβαζε το τζάμι τους πυροβολούσε μέσα από το παράθυρο κ μετά έβγαινε,έπαιρνε το περιπολικό και το στούκαρε σε άλλα αυτοκίνητα μέχρι να διαλυθεί.Κι έπειτα δήλωνε κλοπή τι θα γινόταν;

Αν σταματούσε κατέβαζε το τζάμι τους πυροβολούσε μέσα από το παράθυρο κ μετά έβγαινε,έπαιρνε το περιπολικό και το στούκαρε σε άλλα αυτοκίνητα μέχρι να διαλυθεί.Κι έπειτα δήλωνε κλοπή τι θα γινόταν;

Θα περνούσε την πίστα. :P

/sc

Το μόνο που χρειάζεσαι για να εξοστρακίσεις τις πιθανές κατηγορίες,

είναι ένα κοντό δικηγόρο.

Αυτός, ξέρει...

Τα πτώματα τα εξαφάνισες από το πορτ-μπαγκάζ; :devil:

Έχεις χάσει τελείως την έννοια της σοβαρότητας.... (αν και αμφιβάλλω οτι την κατείχες ποτέ....)

Πρέπει οπωσδήποτε δηλαδή να καλύψει μια μαλακία με μια άλλη έτσι?

Εκτός αν γράφεις απλά για να γράφεις...οπότε λυπάμαι πραγματικά...

δεν ειπα οτι ΠΡΕΠΕΙ να το κανει αυτο... απλος ειναι ενα σεναριο που νομιζω οτι εχει αποτελεσμα.

ας μιλησουν οι ειδικοι, δε ξερω μια χαζη σκεψη εκανα αλλα πραγματικα ΑΝ καποιος τρελος τα κανει ολα αυτα που γραφω μπορουν να τον πιασουν?

Απέναντι από το σπίτι μου σταματάει συχνά η αστυνομία, μιας και είναι κεντρικό σημείο...

Ένα βράδυ που είχαν στήσει μπλόκο (τουλάχιστον 2 περιπολικά - δηλαδή πάνω από 4-5 αστυνομικοί μαζεμένοι) ήταν ένα αυτοκίνητο που δε σταμάτησε και μόλις είδε το σήμα του αστυνομικού επιτάχυνε κι έφυγε. Θα πρέπει να σου πω φίλε πως ήταν ένας αστυνομικός που έκανε το σήμα για να σταματήσει και ένας άλλος που κοίταζε τις πινακίδες. Μόλις απομακρύνθηκε ο οδηγός, δεν κινήθηκε κανείς να τον κυνηγήσει, δεν προλάβαιναν έτσι κι αλλιώς, άκουσα όμως να λένε μεταξύ τους: "Γράψ' του τα όλα, ότι έχει και δεν έχει... τα πάντα" (και μεταξύ μας καλά του κάνανε).

Αυτή είναι η εμπειρία μου, οπότε όπως καταλαβαίνεις φίλε... μάλλον σκούρα τα πράματα.

Κάτι παρόμοιο πήγα να πάθω εγώ το καλοκαίρι... Έφευγα απο ένα κλάμπ και γνωρίζαμε όλοι οτι μετά απο 50μ έχει μπλόκο, τέσπα ξεκινάω και πήγαινα με μικρή ταχύτητα (κάτω απο 20). Ο μπάτσος λοιπόν είχε ένα φακουδάκι (απο αυτά που πέρνεις δώρο στα 3 πακέτο χαρτί υγείας...) και το σήκωσε. Εγώ το είδα αλλα συνέχισα, περνόντας λοιπόν απο δίπλα του με την ίδια ταχύτητα ακούω μια ιαχή ΕΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...

Aυτό που θέλω να πώ οτι το βράδυ αν δεν κρατάνε αυτό το ειδικό κόκκινο φώς είναι δύσκολο να τους καταλάβεις...

Αν αυτό έγινε ημέρα, έχεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη φίλε μου.

βρήκα μια δικαιολογία. θα πω καταρχήν ότι οδηγούσε ο αδερφός μου(που έχει δίπλωμα), μετά θα πω ότι δεν τον άκουσα γιατί δεν σφύριξε(αλήθεια έγινε αυτό), και επειδή ήταν και άλλοι 4-5 μαζί τους με πολιτικά ρουχά, δεν πρόσεξα ότι ήταν αστυνομικοί(και αυτό αλήθεια είναι). Α! είχε κιόλας και κίνηση ο δρόμος!

λετε να με πιστέψουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...