Προς το περιεχόμενο

2012

greg_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την είδα και εγώ χθες.

Ντάξει τα εφφέ δεν παίζονται. Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό (αν και σε σημεία έκανε μπαμ το CGI)

Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν φεύγω από το σινεμά, όταν βλέπω ταινία είμαι full καρφωμένος στην οθόνη.

Στην μία ώρα κοίταξα το ρολόι και 45' περίπου πριν το τέλος με έπιασε νύστα.

Παρόλο που γουστάρω Cusack, δε βρήκα το λόγο γιατί έπαιξε σε αυτή την ταινία. Πέρα από το check.

Όπως είχα πει και σε παλιότερο post

Από αυτά που διαβάζω, χωρίς να έχω δει την ταινία, μου βγάζει κάτι από Day After Tomorrow.

6/10

"No more Pull-Ups!"

Armageddon και ID4 FTW!

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμενα μου φανηκε τρομερη ΠΑΤΑΤΑ η ταινια.

Γενικως γουσταρω τρελα τα brainless blockbusters, που τα παντα καταστρεφονται και απλα κοιτας και γουσταρεις.

Αλλα το 2012 το παρακανε. Δε μπορω να θυμηθω αλλη ταινια που να εχει ΟΛΑ τα κλισε μαζεμενα. Ηταν σαν οπτικοποιηση του παιχνιδιου που παιζουμε μερικες φορες σε φορουμ "100 πραγματα που μαθαινουμε απο blockbusters".

Σε καποια φαση φυσικα βαρεθηκα του κερατα αλλα απο την αρχη της ταινιας με την παρεα ψιλοσυζητουσαμε στο στυλ "φυσικα τωρα θα γινει αυτο και θα σωθει κλπ" και περασαμε ευχαριστα.

Αποκορυφωμα η σκηνη οπου ο Ρωσος πιλοτος προσπαθει μονος να προσγειωσει το αεροπλανο, φτανει στο γκρεμο και σταματαει.Γυρναει ο φιλος μου και λεει "παλι καλα ο κωλοφαρδος" και του απαντω "περιμενε, τωρα θα κανει 'ουφ', θα ακουστει ενα κρακ και θα πεσει" :P

Ασε που ο Ρωσος που μιλουσε σαν τον Βαρουχα μου εσπαγε τα νευρα :-D

Δημοσ.

παιρνει ανετα τον βαθμο της ποιο ζεματιστης αχνιστης κουραδας της δεκαετιας!

ουσιαστικα μια ταινια οπου ο πρωταγονιστης για κανα 40λεπτο ξεφευγει ΚΑΡΑΟΡΙΑΚΑ απο καταστροφες( σεισμοι, κυματα, τρυπες, λαβες απο ηφαιστεια, πολυκατοικιες.....ολα ειναι 2 μετρα πισω του και τον κυνηγανε λολ, ελεος). Ο υπολοιπος χρονος απαρτιζετε απο εμετικες κλισε αηδιες για να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο.

0/10 ουτε για εφε και ποπκορν δεν αξιζει. Δεν εχει χιουμορ, δεν εχει 5-6 εξυπνες ατακες η σκηνικα να το σωσουν, ουτε κανα συμπαθη χαρακτηρα. Κατι independece day και αλλα παρομοια, τουλαχιστον τα εχουν αυτα και βλεπονται, το 2012 οχι

Δημοσ.

αμα δεν αξίζει αυτή η ταινία για σινεμά απορώ τι άλλο θα πας να δεις . Οτιδήποτε θα αξίζει σε dvd αλλά αυτή την ταινία στο σινεμά θα την χορτάσεις και θα την απολαύσεις . Όσον αφορά το γενικό σενάριο δηλαδή η εξέλιξη της πλοκής και των χαρακτήρων συγκριτικά με το day after tomorrow είναι λίγο κουραστική . Αλλά τα εφέ τα σπάνε !

Δημοσ.

Κοίτα το να έχει εφέ μια ταινία και λίγο από τα άλλα δεν μας πειράζει. Αλλά αυτή έχει 0 . ξερό 0. Μια απίστευτη προβλεψιμότητα και κλισέ.

Δημοσ.
It 's Russian.

το antonov δεν ειναι ακριβως ρωσσικο αεροπλανο,φτιαχτηκε στην ουκρανια επι σοβιετικης ενωσης...κατα τα αλλα η ταινια οντος χασιμο χρονου.

Δημοσ.
το antonov δεν ειναι ακριβως ρωσσικο αεροπλανο,φτιαχτηκε στην ουκρανια επι σοβιετικης ενωσης...κατα τα αλλα η ταινια οντος χασιμο χρονου.
:rolleyes:
Δημοσ.
παιρνει ανετα τον βαθμο της ποιο ζεματιστης αχνιστης κουραδας της δεκαετιας!

ουσιαστικα μια ταινια οπου ο πρωταγονιστης για κανα 40λεπτο ξεφευγει ΚΑΡΑΟΡΙΑΚΑ απο καταστροφες( σεισμοι, κυματα, τρυπες, λαβες απο ηφαιστεια, πολυκατοικιες.....ολα ειναι 2 μετρα πισω του και τον κυνηγανε λολ, ελεος). Ο υπολοιπος χρονος απαρτιζετε απο εμετικες κλισε αηδιες για να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο.

0/10 ουτε για εφε και ποπκορν δεν αξιζει. Δεν εχει χιουμορ, δεν εχει 5-6 εξυπνες ατακες η σκηνικα να το σωσουν, ουτε κανα συμπαθη χαρακτηρα. Κατι independece day και αλλα παρομοια, τουλαχιστον τα εχουν αυτα και βλεπονται, το 2012 οχι

+10000000000000000000

Δημοσ.

παρατήρησε κανείς ότι ο Ρώσσος πιλότος στην φάση που ξεκίνησε την κάθοδο για να προσγειώσει το αεροπλάνο, έκανε τον σταυρό του όπως οι Καθολικοί;

Hint: Οι Ρώσσοι είναι Ορθόδοξοι.

Δημοσ.
παρατήρησε κανείς ότι ο Ρώσσος πιλότος στην φάση που ξεκίνησε την κάθοδο για να προσγειώσει το αεροπλάνο, έκανε τον σταυρό του όπως οι Καθολικοί;

Hint: Οι Ρώσσοι είναι Ορθόδοξοι.

Δε περίμενα κάτι διαφορετικό απ τους αμερικάνους.Μπορεί στη θέση του πιλότου να υπήρχε ένας αυτόχθων της Αυστραλίας,παρολαυτά θα τον βάζαν να μιλάει άπταιστα american english και να σταυροκοπιέται καθολιστί :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...