Προς το περιεχόμενο

2012

greg_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίμενε μέχρι το 2012 που δεν θα πιάνεται και ως αυτοκτονία... Άλλη μια ταινία που οπτικά, τουλάχιστον, θα μας αφήσει μ@λ@κες. Α! Όσο για το "ευλογημένο έθνος", μην ξεχνάτε πως όλες οι συμφορές αυτούς χτυπάνε πρώτα, και ειδικά τη ΝΥ.

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω σκεφτεί τόσες φορές πόσο ωραία θα ήταν να έσκαγα με το λάπτοπ μου στο 1950 ξερωγώ, ή όποτε παίζανε με πλαστελίνες και στολές δεινοσαύρων και να τους έδειχνα τα εφέ που θα έχουμε το 2009.

Κατά τα άλλα, γιατί παίζει σε τέτοιες (εντυπωσιακές) παπαριές ο Cusack.

Δημοσ.

Σκάει ρε πστ μου ο τρούλος του Αγ. Πέτρου κάτω και σέρνεται τόσα μέτρα χωρίς να διαλυθεί; Γαμώ τις δουλειές έκανε ο Μιχαήλ Άγγελος και οι διάδοχοί του. Μου θύμισε το μπάτμαν μπιγκινς που το τρένο κόβει καμιά 10ριά κολώνες στο υπόγειο αλλά το κτήριο δεν μάσησε μια! Χολιγουντ ρουλζ!

Δημοσ.
Έχω σκεφτεί τόσες φορές πόσο ωραία θα ήταν να έσκαγα με το λάπτοπ μου στο 1950 ξερωγώ, ή όποτε παίζανε με πλαστελίνες και στολές δεινοσαύρων και να τους έδειχνα τα εφέ που θα έχουμε το 2009.

Ή στον τρωικό πόλεμο με μια διμοιρία τεθωρακισμένων :)

Δημοσ.
Ή στον τρωικό πόλεμο με μια διμοιρία τεθωρακισμένων :)

Το'χουν κάνει οι Αμερικάνοι στην μάχη του Μαραθώνα.

Το'πε ο Χαρδαβέλλας. :P

Δημοσ.
Κάπου διάβαζα για το γενάρη του 2038 και μιλένιουμ μπαγκ, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πηγή. =/

http://en.wikipedia.org/wiki/Year_2038_problem

Mπορείς να βάλεις 64-bit αλλά και πάλι

http://en.wikipedia.org/wiki/11th_millennium_and_beyond#Technology

292,277,026,596 December 4: 64-bit Unix time overflows.
Δημοσ.
το 2019 οπου ενας κομήτης θα περάσει κοντά στην την γη...

indeed έβλεπα ντοκιμαντέρ για το συγκεκριμένο θέμα, το 2019 θα μπορέσουν να υπολογίσουν ακριβώς για το εάν θα χτυπήσει την γη ή όχι, πάντως η πιθανότητες να μας χτυπήσει είναι 1/30 νομίζω :confused:

όσον αφορά το trailer, να φανταστώ ότι το συγκεκριμένο κύμα φτάνει τα 5-6 χιλιόμετρα? (δεν πιστεύω ο ναός να είναι στην κορυφή του everest :P ) ένταξη το "χεσαν" λιγάκι ^^

Δημοσ.
indeed έβλεπα ντοκιμαντέρ για το συγκεκριμένο θέμα, το 2019 θα μπορέσουν να υπολογίσουν ακριβώς για το εάν θα χτυπήσει την γη ή όχι, πάντως η πιθανότητες να μας χτυπήσει είναι 1/30 νομίζω :confused:

όσον αφορά το trailer, να φανταστώ ότι το συγκεκριμένο κύμα φτάνει τα 5-6 χιλιόμετρα? (δεν πιστεύω ο ναός να είναι στην κορυφή του everest :P ) ένταξη το "χεσαν" λιγάκι ^^

Τo 2029 θα περάσει αρκετά κοντά ώστε να υπολογίσουμε αν θα χτυπήσει καμιά 9 χρόνια από τότε.

ή έτσι λέει τούτος ο τρελός :-)

http://www.thedailyshow.com/video/index.jhtml?videoId=216998&title=neil-degrasse-tyson

3:55

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εντυπωσιακή παπαριά. Αν δεν είχε το κλασσικό αμερικανοηρωικό τέλος, θα βλεπόταν. Αλλά το είχε και καταντά τελικά τρομερά εκνευριστική χαλώντας όλη τη διασκέδαση που σου έχει προσφέρει μέχρι εκείνη τη στιγμή!

Δημοσ.

Όποιος έχει δει 5 ταινίες να μην ασχοληθεί παραπάνω από το κατέβασμα. ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΙΣΕ ειναι εδώ . ΟΛΑ. Η ταινία είναι τελείως άδεια. Μία κάπως συγκινιτική σκηνή έχει. Από κει και πέρα ότι μισούμε στον αεμρικάνικο ποπ κορν κινηματογράφο είναι εδώ. Το Τρανσοφόρμερ 2 ήταν απέιρως πιο διασκεδαστικό να το βλέπεις. Αυτό και αν λέει κάτι.

Δημοσ.

Από εφέ λέει τίποτα;Π.χ. το Transformers πήγα και το είδα ΜΟΝΟ για τα εφέ και τίποτα άλλο διότι στο σπίτι χάνει πολύ...Αν είναι και τα εφέ μούφα τότε να μην πάω να το δω...

Δημοσ.

Τα εφέ καλά είναι αν σου αρέσουν τα εφέ ταινιών καταστροφής. Αλλά η ταινία (αν και δεν έχω πρόβλημα με το είδος) δεν βλέπεται αν έχει κανείς μια στοιχειώδη επαφή

Δημοσ.

Ή καλύτερα, βλέπεται, κυρίως λόγω των εφέ, μέχρι το μέσο περίπου. Βασικά, λόγω των εφέ, την παλεύεις και μέχρι το τελευταίο τέταρτο.

Κατά τα λοιπά, βλέπεις την αμερικανιά στο μεγαλείο της. Μπλιαχ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...