Προς το περιεχόμενο

2012

greg_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Εκεί κοντά στην ηλικία του ήμουν όταν είδα το TERMINATOR 2 και μου άρεσε πολύ.

Θεωρώ λοιπόν ότι η ταινία απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και πετυχαίνει τον στόχο της.

Πες μου όμως ότι δεν εννοείς ότι το Terminator 2 και το 2012 είναι στην ίδια κλάση ταινιών. (ή ότι ένας 30+χρονος δεν μπορεί να εκτιμήσει το Terminator 2).

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαχα με προλαβες. Κι εγω το terminator καπου 12 πρεπει να ημουν οταν το ειδα και το ειχα γουσταρει, αλλα αυτο δεν αλλαξε οταν μεγαλωσα πια :-)

Δημοσ.

ένα 4/10 από μένα επειδή από ένα σημείο και μετά έπιασαν το μελό. Είχε την πλάκα του γενικά

απ' ότι βλέπω έχει και προϊστορία στο είδος ο σκηνοθέτης

2012 (2009/I)

10,000 BC (2008)

The Day After Tomorrow (2004)

The Patriot (2000)

Godzilla (1998)

Independence Day (1996)

έκαστος στο είδος του

και ο Roland Emmerich στις εφετζίδικες πίπες

Δημοσ.

Λοιπόν την βλέπω τώρα..

Είμαστε γύρω στην ώρα και η ταινία ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ είναι άψογη.

ΜΟΝΟ ΕΦΕ, αλλα εφέ που παρόμοια ΔΕΝ έχουμε ξαναδεί.

Αξίζει και το τελευταίο ευρώ για να την δεί κανείς σινεμά. Αν όχι αυτήν τότε ποιά;

Αν τώρα θέλετε σενάριο και πλοκή τότε αφήστε το καλύτερα.

Αν όμως ξέρετε τι να περιμένετε απο μια τέτοια ταινία τότε μην κάνετε το λάθος και την δείτε σπίτι.

Το μετανιώνω τώρα παρόλο που την βλέπω σε 40ρα με surround κτλ

Κάτι independence day και day after tommorow είναι πολύ "λίγα" μπροστά του και απορώ με τη σύγκριση.

Ο παράδεισος των special effects. Period.

Υ.γ: Και όλα αυτά τα κλισέ που λέτε, αποτελούν το χιούμορ της ταινίας. Ξέρει τι είναι και αυτοχαρακτηρίζεται με τον καλύτερο τρόπο. Μπράβο μπράβο. Η καλύτερη εφετζίδικη ταινία που έχω δεί τα τελευταία χρόνια xD (και μακάρι να βγεί videogame, θα τα σπάει)

Δημοσ.

Όταν λες ότι απορείς με τη σύγκριση εννοείς τα εφέ, έτσι; Γιατί σαν ταινία το the day after tomorrow είναι απείρως καλύτερη από το 2012.

Δημοσ.

Ναι αναφέρομαι καθαρά και μόνο στα εφέ. Τι άλλο να δείς άλλωστε σε μια τέτοια ταινία.

Μόλις τελείωσε. Εντάξει. Σεναριακά είναι ασχολιάστη. Αλλα γενικά έχει πλακίτσα. Δεν έκλαψα την ώρα μου. (πολύ πιθανόν αν κάποιος περιμένει να δεί ιρανικό κινηματογράφο να διαφωνεί μαζί μου αλλα ντάξ...)

Και btw τα εφέ προς το τέλος με απογοήτευσαν λίγο. Ήταν καλά μέν αλλα με τα νερά κ αυτά περίμενα κάτι πολύ πιο γουάου.

:P

Δημοσ.
Ναι αναφέρομαι καθαρά και μόνο στα εφέ. Τι άλλο να δείς άλλωστε σε μια τέτοια ταινία.

Τι άλλο να δεις; Αυτά που είδαμε στο the day after tomorrow.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...