ScarletK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μην τους ακούς κορυφαίο ήταν!! Αν και έλειπαν λίγο τα mini quests με διαφορετικούς χαρακτήρες. Ο πιο γαμάτος ήταν ο εργάτης στο τέλος,"όχι μαλάκες βοηθούσα τόσο καιρό και δε θα μπω μέσα ρε..." χαχα
opera Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 το holywood δεν έχει να δείξει τίποτα πιά ευρωπαϊκός κινηματογράφος και ξερό ψωμί.
polonos1313 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μόλις την πήρα από τον θείο.Για να δούμε τι παίζει ??? Παρόλες τις κακές κριτικές κάτι με τραβάει να την δω.
jason_rethymno Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Και εγώ μόλις την πήρα από τον θείο σε Dvdrip ποιότητα και υποτιτλους.
ScarletK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά ταινία καταστροφής είναι, τι περιμένετε την αβασταχτη ελαφρότητα του είναι στο 2012? Πρέπει να σας αρέσει το cheesy cheesy κλισέ και τα μπαμ μπουμ, αυτό είναι η ταινία... win!
tzinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 απο ποτε ειναι απαγορευτικο σε μια ταινια καταστροφης και εφετζιδικης, να υπαρχει ενα υποτυπωδες σεναριο, να υπαρχει λιγο χιουμορ και εξυπνες ατακες, να υπαρχει μια αναπτυξη χαρακτηρων, μια καλουτσικη ερμηνεια.....και να μην ειναι ολα της αστειας ακραιας υπερβολης?? Μα ρε συ η μιση ταινια ειναι να βλεπεις μονο τα παντα να γκρεμιζονται σε αποσταση αναπνοης, να τον κυνηγα η συμφορα και να ξεφευγει οριακα ενω απο πισω εκατομυρια βυθιζονται στο κενο και μονο αυτος ειναι μαγκας. Δεν υπαρχει σασπενς, δραμα, φοβος, αισθηση της συμφορας, του πανικου.........Ο γουντυ χαρελσον θα μπορουσε να προσθεσει λιγο χιουμορ αλλα ο χαρακτηρος του ειναι και αυτος πανηλιθιος. Οι ρωσοι, οι πολιτικοι, τα μυνηματα, η καλη πραξη και καλα στο τελος, ολα ειναι κλισε ακομα ποιο κακογυρισμενα απο παλοιοτερα. Αραμαγεδον και ιντιπεντενς ντει ειναι σαν αριστουργηματα μπροστα του
Lucifer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν, είμαι στο 35ο λεπτό και παρά το γεγονός πως γενικά με το γούστο του κάιζερ διαφωνώ τις περισσότερες φορές, αυτό που είπε για τα κλισέ, πως δλδ ο σκηνοθέ αυτοσαρκάζεται, απλώς ισχύει. Δλδ στη σκηνή στο supermarket (We gotta work on our relationship, there's something pulling us apart) ο τύπος οκ, είναι ο άρχων της αυτοειρωνείας ξερωγώ.
ScarletK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δεν διαφωνώ, περισσότερο trigger στο comment για τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο ήταν η απάντηση μου.Η ταινία ήταν τιμιότατη και στο marketing και στο trailer της πάντως.Μόνο από τον τίτλο καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για αρπαχτή. Ήλπιζα ότι το ιερό κλισέ θα μπορούσε να εκφραστεί καλά με τον Cussack αλλά δεν ικανοποίησε την inner drama queen τελικά.Παρόλα αυτά μόνο pew pew lasers δεν είχε(eye candy). Ποιοτική ταινία καταστροφής με δυνατές ερμηνείες? Ο πύργος της κολάσεως!Και η άλλη με τον σεισμό, ξέρεις ότι παίζει το star κάθε 15 του μήνα, μόνο οι παλιοί είχαν μεράκι. Λοιπόν, είμαι στο 35ο λεπτό... Τα καλύτερα έρχονται! ...και παρά το γεγονός πως γενικά με το γούστο του κάιζερ διαφωνώ τις περισσότερες φορές, αυτό που είπε για τα κλισέ, πως δλδ ο σκηνοθέ αυτοσαρκάζεται, απλώς ισχύει. Δλδ στη σκηνή στο supermarket (We gotta work on our relationship, there's something pulling us apart) ο τύπος οκ, είναι ο άρχων της αυτοειρωνείας ξερωγώ. Δείχνει και μία κάποια ωριμότητα από τη μεριά του σκηνοθέτη,όταν καταλαβαίνει τι ταινία γυρίζει.
polonos1313 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Mόλις την είδα και μπορώ να πω οτι ήταν αρκετά ωραία.Ήξερα οτι θα είναι μια destruction movie και αυτό ήταν.Δεν λέω σε πολλά σημεία είχε αρκετή σάλτσα αλλά.... Ενα 6.5 από εμένα.
FarCry Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 NVIDIA Quadro and “2012” Change Our View Of The World As We Know It για τα εφφε να ευχαριστησετε την nvidia [ame] [/ame]
polonos1313 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 NVIDIA Quadro and “2012” Change Our View Of The World As We Know It για τα εφφε να ευχαριστησετε την nvidia Απίστευτο βίντεο !!!!
συννεφάκι Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ καλά εφφέ, πολύ καλά εφφέ, ε... πολύ καλά εφφέ..! Τί άλλο περιμένατε ρε παιδιά???????????????????????????????????? Όλα τα άλλα, ένα μαύρο χάλι.. Σε κάποιες σκηνές, μου ερχόταν να πιάσω το gamepad στο χέρι! :lol:
dimiman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 προσωπικα πιστευω οτι η ταινια ειναι σχεδον η ιδια με το "μετα την επομενη μερα" και σε κανει να ψιλοβαριεσαι
patrickdrd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ καλά εφφέ, πολύ καλά εφφέ, ε... πολύ καλά εφφέ..!Τί άλλο περιμένατε ρε παιδιά???????????????????????????????????? Όλα τα άλλα, ένα μαύρο χάλι.. Σε κάποιες σκηνές, μου ερχόταν να πιάσω το gamepad στο χέρι! :lol: :lol: κι εμένα, να σου πω, δεν θα ταν άσχημη ιδέα, ο interactive κινηματογράφος ποτε ξεκινάει είπαμε;
jvgrjohn Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Ένα 12χρονο ξαδερφάκι μου που το είδε τρελάθηκε και είπε ότι είναι η καλύτερη ταινία που υπάρχει.Εγώ 32χρονος πλέον δεν κατάφερα να την ολοκληρώσω γιατί ήταν εντελώς ανούσια αλλά καταλαβαίνω και δικαιολογώ γιατί του άρεσε τόσο πολύ. Έχω υπάρξει 12χρονο και καταλαβαίνω τι ένιωθε όταν έβλεπε την συγκεκριμένη ταινία. Εκεί κοντά στην ηλικία του ήμουν όταν είδα το TERMINATOR 2 και μου άρεσε πολύ. Θεωρώ λοιπόν ότι η ταινία απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και πετυχαίνει τον στόχο της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.