IMAndreas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Είχα μια οθόνη 22" παλιότερα και όταν την είχα αγοράσει είχε μέσα και D-SUB καλώδιο και DVI-D καλώδιο...και δεν θυμάμαι το λόγο αλλά είχα προτημίσει το DVI-D. Τώρα αγόρασα μια καινούργια 22" και είχε μέσα μόνο D-SUB καλώδιο...ε και το σύνδεσα. Εντάξει όλα ωραία και καλά απλά δεν μου άρεσε η φωτεινώτητα της οθόνης και δεν μπορούσα να την ρυθμίσω όπως πριν...έτσι πήρα το παλίο DVI-D καλώδιο και το σύνδεσα στην οθόνη και από τότε έχω τα εξής προβλήματα... 1) οι χαρακτήρες φαίνονται πολύ αδύνατοι...(και όταν βάζω την επιλογή από το tune up utilites "clear type" τότε μερικές φορές "κολλάνε" τα γράματα. 2) όλα τα "μικρά" εικονάκια όπως οι επιλογές emotion καθώς γράφουμε ένα post ή κάτω δεξιά στην taskbar τα εικονάκια φαίνονται όλα πως έχουν χάσει την λεπτομέρια τους. είναι ένα πράγμα σαν να έχω επιλέξει 16bit από properties και όχι 32.. Ξαναεγκατέστησα τους drivers της κάρτας γραφικών αλλά καμία διαφορά. Να τονίσω πως η παλία οθόνη ήταν η LG M228WA, η καινουργια είναι η LG M2294D-PZ και η κάρτα μου γραφικών είναι η AGP 7600GS 256MB. Πιστεύετε πως ένα format θα δώσει λύση? Κάποια ρύθμιση ίσως? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. *EDIT να πω ακόμα πως τα παιχνίδια φαίνονται πιο detailed αλλά πετάνε κάτι γραμμές ξεκάρφοτες....πχ εκεί που είναι μια είσοδος μια μεγάλη πετρινη πόρτα έχει στην μέση μια οριζόντια (όχι πάντα) γραμμη που ενώνει τα 2 άκρα της.. -----Προστέθηκε 18/1/2009 στις 01 : 40 : 44----- Παιδιά κανείς? Να σας πω καμια λεπτομέρια παραπάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.