kybos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Παίδες δεν είναι καλύτερα να μαζευτούμε όλοι σε ένα thread για να παρακολουθούμε πιο εύκολα τις εξελίξεις; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=296932&page=5 ...όλοι εδώ...
hkosmidi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 υπάρχει πρόβλημα με τους εξωτερικούς δίσκους; Πάντα WD αγόρασα και μόλις πρόσφατα αγόρασα segate εξ. 640GB.
phovos666 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) λοιπον ενημερωση για οποιον προσπαθουσε να βαλει το firmware καταβαλαν στην seagate οτι εχει γινει κατι λαθος και το κατεβασαν το αρχειο απο το site τους http://http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=207951 οποτε υπομονη και καντε τον σταυρο σας να μην παθει τπτ ο σκληρο σας μεχρι να βγαλουν firmware της προκοπης. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2009 από phovos666 εισαγωγη link
wert Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 λοιπον ενημερωση για οποιον προσπαθουσε να βαλει το firmware καταβαλαν στην seagate οτι εχει γινει κατι λαθος και το κατεβασαν το αρχειο απο το site τους http://http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=207951 οποτε υπομονη και καντε τον σταυρο σας να μην παθει τπτ ο σκληρο σας μεχρι να βγαλουν firmware της προκοπης. Tι υπομονή και τι ψυχραιμία πρέπει να έχει ένας που έχει γεμίσει κάποιον δίσκο 1Τ
caution Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ...από τι μία το να κάνει τέτοια λάθη μια μεγάλη εταιρία δείχνει μια προχειρότητα, από την άλλη το να τα διορθώνει (έστω και αργά) δείχνει μια υπευθυνότητα... Πάντως και οι δύο μεγάλες εταιρίες έχουν βγάλει πατάτες. Εγώ ακόμα μάλλον είμαι στο στρατόπεδο της Seagate αν και με τον διάσημο πλέον AAKS η WD έχει (δικαίως) σαρώσει τα πάντα! Πάντως ένα απλό "recall" δεν σημαίνει ότι η εταιρία δεν είναι σωστή. Ξέρετε πόσα recalls έχει κάνει η Ferrari;
Steven Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Εγώ έχω μεν ένα μοντέλο που υποτίθεται δεν έχει σωστό firmware, αλλά όταν βάζω το serial number μου λέει ότι δεν είναι affected... Τι κάνουμε? -----Προστέθηκε 25/1/2009 στις 11 : 54 : 11----- Άκυρο... Δεν κάνω τίποτα. έχω CC firmware οπότε είμαι οκ..
Mercyful_Fate Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως εγώ το έζησα ο ίδιος το πράγμα αυτό χτες. Πριν κανα 2-3 μήνες αγόρασα για τον server μου έναν Seagate 7200.11 1TB, στον οποίο αποθήκευσα τα 700Gb περίπου δεδομένων που έχω ως προίκα. Χτες λοιπόν που άκουγα μουσική δουλεύοντας στον υπολογιστή μου (η βιβλιοθήκη του iTunes είναι και αυτή στον δίσκο του server) ξαφνικά το iTunes σταματάει, και μετά από λίγο πηδάει στο επόμενο κομμάτι διότι δεν έβρισκε πλέον το τρέχον κομμάτι στον προορισμό του. Φυσικά το ίδιο έκανε και για το επόμενο τραγούδι, και για το μεθεπόμενο κλπ. Προσπάθησα να προσπελάσω τον δίσκο και με άλλους τρόπους, αλλά ο δίσκος δεν ήταν πλέον accessible. Αφού έκανα κάμποσα restarts, και αφού μετακίνησα τον δίσκο σε άλλον υπολογιστή χωρίς κανένα αποτέλεσμα, άρχισα την προσπάθεια να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι έγγραφα, κείμενα, μουσική, ταινίες, προγράμματα, τα άπαντα, είχαν κάνει φτερά από τον δίσκο. Μέχρι που θυμήθηκα την παρούσα είδηση, τσέκαρα τον δίσκο, είδα ότι είναι "προβληματικός" και προετοίμασα το firmware upgrade. Για να μην τα πολυλογώ περισσότερο, έκανα το firmware upgrade (το οποίο γινόταν μόνο με ahci κλειστό από BIOS) και ως δια μαγείας ο δίσκος επανήλθε στην προηγούμενη κατάσταση, και εμένα η καρδιά μου στη θέση της. Το firmware upgrade δεν πείραξε καθόλου τα δεδομένα, τα οποία προφανώς δεν είχαν σβηστεί από τον δίσκο. υ.γ.: υποπτεύομαι πως η όλη κατάσταση "ενεργοποιήθηκε" από μια πτώση της τάσης που είχαμε στο σπίτι νωρίτερα χτες το απόγευμα.
backbased Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 εφτιαξα κι εγω ενα πυργακι μια ομορφη μερα και το παρηγγειλα απο το e-shop.amd phenom και για να μην τα πολυλογω καπου στα 1500 μου βγηκε μονο ο πυργος.ο σκληρος που παρηγγειλα αρχικα ηταν wd. ελα ομως που μου λεει ο φιλος οτι δεν εχει σε wd αλλα εχει σε seagate και ειναι ο ιδιο.του ειπα ενταξει λοιπον.που να φανταστω οτι θα γινοταν αυτο που εγινε.Ειλικρινα διαβασα την ενημερωση και τραβουσα τα μαλλια μου.ο σκληρος ηταν στα 600 gb και τον χωρισα στα 5 partition.εκανε boot κανονικα και εμπαινε στα windows αλλα μετα απο λιγο reboot απο μονος του και χανοταν ο σκληρος.μετα απο 2 format πηρα την αποφαση να τον χωρισω στα 3 partition.δεν ξερω πως και γιατι αλλα τωρα δουλευει μια χαρα.αλλα εχω να κανω και μια κουβεντα με τον πωλητη στο e-shop μετα απο αυτα που εμαθα.ευχαριστω παιδια.
F33L Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 κανε update εαν δεν εχεις κανει αλλιως υπαρχει πιθανοτητα να "κλειδωσει" ο δισκος εαν ειναι στους ελατοματικους... προσωπικα εχω τον 1 τερρα 32mb cache και τον εκανα και φενεται να ειναι οκ πλεον.. τωρα θα δειξει..
billyaris Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Εγω ποτε δν ειχα prob με τ bios μ (seagate exw)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Εγω ποτε δν ειχα prob με τ bios μ (seagate exw) τι seagate όμως? 7200.11? 7200.10? 7200.12?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα