gtsamour Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ακούστε τώρα το κουλό... Μια και είμαι κάτοχος ενός από τους δίσκους αυτούς μπήκα και κατέβασα το firmware update. Το καίω και reboot. το διαβάζει κ μου ζητάει να κάνει το update. κάνω ένα scan για να σιγουρευτώ ότι θυμάμαι καλά κ πράγματι τον αναγνωρίζει κανονικά. Του λέω κάνε update και μου πετάει λάθος πως δεν έχω το σωστό μοντέλο!!!! Είναι δυνατόν??? Και σε μένα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Έχω δύο δίσκους 1GB ST31000340AS με firmware revision SD15 που υποτίθεται είναι affected και θέλει αναβάθμιση αλλά μου γίνεται ακριβώς αυτό που περιγράφει ο Hector πιο πάνω. H motherboard που έχω είναι η ASUS P5Q
vrodinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 ευτυχώς που και οι 6 Seagate μου είναι 7200.10 Δηλαδη,πρακτικα να αποφυγουμε το 7200.11...;
gtsamour Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Άκυρο παιδιά, μετά είδα ότι λύθηκε το πρόβλημα. Κατέβασα το fixed ISO και ευτυχώς όλα καλά, αναβάθμισα στην SD1A..... OYΦ!!! είχα δύο του 1TB, ευτυχώς πρόλαβα πρίν εμφανιστεί το πρόβλημα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δηλαδη,πρακτικα να αποφυγουμε το 7200.11...; όχι απαραίτητα, μπορείς να έχεις μαζί σου την λίστα με αυτούς που έχουν πρόβλημα και να checkάρεις την στιγμή που αγοράζεις κάποιον
FrikakiaS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Western Digital και άγιος ο θεός σαν να λέμε...
gtsamour Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ασε γιατί και οι WD έχουν ένοχο παρελθόν...
Schiller Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Western και ξερο ψωμι.... 3 seagate εχω δοκιμασει και οι 3 μεσα σε το αργοτερο 6 μηνες εχασαν με τον αλλο η τον αλλο τροπο ολα τα δεδομενα. Αντιστοιχα οτι western εχω δοκιμασει γυρω στα 30 κομματια πλεον δεν εχουν κανει το παραμικρο.
Theos_Gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 εγω παντως ψηφιζω seagate.γιατι πραγματικα με μια δικια μου βλακεια εχασα τα παντα απο ενα 500αρι.τα παντα ομως...και με ενα φοβερο prrogram tis seagate τα επανεφερα ολα οπως ακριβως ηταν και μεχρι και την τελευταια εικονα που ειχα μεσα..
elven Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Οπότε η λύση είανι WD με το πρόγαμμα επαναφοράς της Seagate. Εγώ μόνο WD είχα πάντα,δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα
zaqxsw Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) καλησπερα. εχω τον παρακατω: Model: ST3500320AS, Serial: 9QM0AYAF, Firmware: SD15 (500gb) οταν παω να κανω update μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο μοντελο(ενω ειναι ) τι κανω? ειναι μονο για 1 και 1,5ΤΒ το προβλημα? με τους εξωτερικους freeagent τι γινεται? οταν κανατε update ειχατε αφησει μεσα δεδομενα? ολα οκ η να κανω back up? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2009 από zaqxsw
souza_t_alogaki Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Το ασχημο (αν μου επιτρεπεται να το πω ετσι) παντως ειναι οτι μια εταιρεια του μεγεθους της Seagate αργησε κοντα ενα χρονο να παρα- δεχθει οτι καποια παρτιδα σκληρων της εχει προβλημα... Τελος παντων, αφου δινει λυσεις εστω κι αργα κατι ειναι και αυτο... Aν καποιος χρηστης χασει πολυτιμα δεδομενα δεν τον ενδιαφερει αν εκ των υστερων λυθει το προβλημα.
scorer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 εμενα παιδια μου λεει revision 102C Εχω προβλημα? πρεπει να κανω το update?
gtsamour Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) οταν κανατε update ειχατε αφησει μεσα δεδομενα? ολα οκ η να κανω back up?Σου προτείνει να έχεις κάνει back up για παν ενδεχόμενο αλλά αν έχεις τέτοιου δίσκους τέρατα που να το κάνεις το backup....Έκανα την αναβάθμιση χωρίς να πάρω backup, δεν είχα πρόβλημα. Ίσως αυτά τα λέει η Seagate για να είναι καλυμένη σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. -----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 07 : 43 : 14----- εμενα παιδια μου λεει revision 102C Εχω προβλημα? πρεπει να κανω το update? Δώσε περισσότερες πληροφορίες.... ποιό μοντέλο έχεις με έκδοση firmware 102C? Ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι..... γιατί μιλάνε για drives που κατασκευάστηκαν το Δεκέμβριο του 2008? Ο δικός μου δίσκος ήταν αγορασμένος τον Ιούνιο 2008 και μου λεει ότι είναι affected οπότε τι πίπες μας λένε για Δεκέμβριο μόνο? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2009 από gtsamour Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
zaqxsw Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 με τους εξωτερικους freeagent τι γινεται? τελικα τους 500αρηδες να μην τους δοκιμασω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα