FarCry Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 εσείς τι λέτε? μοιάζει με τι σαμαρα και την alma? μήπως είναι ιδέα μου? πάλι έκλεψαν ρε @@ μου
afentiko7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Πόσο χρονών είναι η ηθοποιός που κάνει τη χαρά? Πρώτη της συμμετοχή είναι σε σήριαλ?
HellasVagabond Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια εχει κανεις info για την αληθινη ιστορια ?
johnnyelectro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δεν ήταν κακή πάντως η αρχή, καλά το πήγαν το story και το έκοψαν και σε κάλο σημείο! Για να δούμε την συνέχεια. Πάντως είχε πέσει πολύ διαφήμιση για το σήριαλ. Όντως ξέρει κανείς τίποτα για την αληθινή ιστορία?
slipknot Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Γιατί είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία; Το μόνο που ξέρω είναι ότι η Καβογιάννη πήρε στοιχεία λέει από την Νατέλα για να παίξει το ρόλο. Όσον αφορά αυτή που παίζει τη Χαρά, είχε παίξει και πιο παλιά σε μια καθημερινή σειρά του αντ1.
FarCry Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 MUDIS4 (1 hour ago) Show Hide 0 [/url] Marked as spam Reply Παντως απ οτι ξερω θα εχει πολλες διαφορες με το πραγματικο γεγονος δεν ειναι ακριβως ακριβως ιδιο.Ας πουμε το σκηνικο με το σκουλαρικι δεν ισχυει στο πραγματικο γεγονος..Και επισης το τελος σαν σιριαλ θα ειναι αισιο και οχι οπως το πραγματικο.. MUDIS4 (1 hour ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply ΣΤον δρομο ενας κολομβιανος 28 χρονος(μπασταρδος) την κακοποιησε ,την βιασε και την εθαψε..Αυτο ειναι το σκηνικο που εγινε και πανω τ ειναι βασισμενο το "χαρα αγνωειται" MUDIS4 (1 hour ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply Μονο που οι γονεις της δεν τις εδοσαν πολλα χρηματα ωστε αν θελει να κατσει κ αλλο εξω να μην μπορει.Ετσι η μικρη Φερναντα ξεκινησε για το σπιτι με τα ποδια.. MUDIS4 (2 hours ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply Λοιπον.. Το 2007 στην Ισπανια ενα 15χρονο κοριτσι βγηκε εξω να διασκεδασει.Ειχε συννενοηθει με τον πατερα της πως μολις τ ης κανει ανπ να ξεκινησει για το σπιτι με ταξι.
HellasVagabond Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Εδω λεει τα περισσοτερα..... http://www.thinkspain.com/news-spain/13487/fernandas-head-was-smashed-in-with-stone-after-struggle Μα καλα σοβαρολογουμε ? Κανουμε σειρες τον θανατο κοριτσιων ? Ελεος εχουμε καταντησει...
HellasVagabond Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ταινια οκ πες παει και ερχεται, αλλα σειρα ?????
FarCry Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ταινια οκ πες παει και ερχεται, αλλα σειρα ????? σημασία έχει να πουλάει.....τώρα εσύ ψάχνεις ηθική στο χρήμα.....
HellasVagabond Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Απλα ηλπιζα οι Ελληνες να μην ειμασταν τοσο........Μην πω και εγω τι.
Praetorianos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Απλα ηλπιζα οι Ελληνες να μην ειμασταν τοσο........Μην πω και εγω τι. Εδώ έχει τηλεθέαση """"""""τηλεπαιχνίδι"""""""" που ρωτάει σεξουαλικές προτιμήσεις, ονειρώξεις, εμμονές και πισωμαχαιρώματα καθημερινών ανθρώπων, το σίριαλ θα τους κόλλαγε? Φαντάζομαι ότι και αυτό καλά θα πάει...
sno0py Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Εδώ έχει τηλεθέαση """"""""τηλεπαιχνίδι"""""""" που ρωτάει σεξουαλικές προτιμήσεις, ονειρώξεις, εμμονές και πισωμαχαιρώματα καθημερινών ανθρώπων, το σίριαλ θα τους κόλλαγε? Φαντάζομαι ότι και αυτό καλά θα πάει... Ε βεβαια γιατι εχει μονο εδω τηλεθεαση αυτο το τηλεπαιχνιδι σε λιγο θα πειτε οτι και εμεις το δημιουργησαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.