Προς το περιεχόμενο

ΧΑΡΑ Αγνοείται

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εσείς τι λέτε? μοιάζει με τι σαμαρα και την alma? μήπως είναι ιδέα μου? πάλι έκλεψαν ρε @@ μου :mad:

Δημοσ.

Δεν ήταν κακή πάντως η αρχή, καλά το πήγαν το story και το έκοψαν και σε κάλο σημείο! Για να δούμε την συνέχεια. Πάντως είχε πέσει πολύ διαφήμιση για το σήριαλ. Όντως ξέρει κανείς τίποτα για την αληθινή ιστορία?

Δημοσ.

Γιατί είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία; Το μόνο που ξέρω είναι ότι η Καβογιάννη πήρε στοιχεία λέει από την Νατέλα για να παίξει το ρόλο. Όσον αφορά αυτή που παίζει τη Χαρά, είχε παίξει και πιο παλιά σε μια καθημερινή σειρά του αντ1.

Δημοσ.

MUDIS4 (1 hour ago) Show Hide

0 [/url]

Marked as spam

Reply

Παντως απ οτι ξερω θα εχει πολλες διαφορες με το πραγματικο γεγονος δεν ειναι ακριβως ακριβως ιδιο.Ας πουμε το σκηνικο με το σκουλαρικι δεν ισχυει στο πραγματικο γεγονος..Και επισης το τελος σαν σιριαλ θα ειναι αισιο και οχι οπως το πραγματικο..

0

Marked as spam Reply

ΣΤον δρομο ενας κολομβιανος 28 χρονος(μπασταρδος) την κακοποιησε ,την βιασε και την εθαψε..Αυτο ειναι το σκηνικο που εγινε και πανω τ ειναι βασισμενο το "χαρα αγνωειται"

0

Marked as spam Reply

Μονο που οι γονεις της δεν τις εδοσαν πολλα χρηματα ωστε αν θελει να κατσει κ αλλο εξω να μην μπορει.Ετσι η μικρη Φερναντα ξεκινησε για το σπιτι με τα ποδια..

MUDIS4 (2 hours ago) Show Hide

0

Marked as spam Reply

Λοιπον.. Το 2007 στην Ισπανια ενα 15χρονο κοριτσι βγηκε εξω να διασκεδασει.Ειχε συννενοηθει με τον πατερα της πως μολις τ ης κανει ανπ να ξεκινησει για το σπιτι με ταξι.

Δημοσ.
Ταινια οκ πες παει και ερχεται, αλλα σειρα ?????

σημασία έχει να πουλάει.....τώρα εσύ ψάχνεις ηθική στο χρήμα.....

Δημοσ.
Απλα ηλπιζα οι Ελληνες να μην ειμασταν τοσο........Μην πω και εγω τι.

Εδώ έχει τηλεθέαση """"""""τηλεπαιχνίδι"""""""" που ρωτάει σεξουαλικές προτιμήσεις, ονειρώξεις, εμμονές και πισωμαχαιρώματα καθημερινών ανθρώπων, το σίριαλ θα τους κόλλαγε? Φαντάζομαι ότι και αυτό καλά θα πάει...

Δημοσ.
Εδώ έχει τηλεθέαση """"""""τηλεπαιχνίδι"""""""" που ρωτάει σεξουαλικές προτιμήσεις, ονειρώξεις, εμμονές και πισωμαχαιρώματα καθημερινών ανθρώπων, το σίριαλ θα τους κόλλαγε? Φαντάζομαι ότι και αυτό καλά θα πάει...

Ε βεβαια γιατι εχει μονο εδω τηλεθεαση αυτο το τηλεπαιχνιδι σε λιγο θα πειτε οτι και εμεις το δημιουργησαμε:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...