Προς το περιεχόμενο

αγορα μητρικης για i7

notios7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν ξέρω πολύ κόσμο με 3way αλλά όταν σκοπεύεις να δώσεις 600€ + για μητρική και επεξεργαστή το 3way μπορεί να είναι on the way ;)

Δημοσ.

βασικα ημουν μεταξυ της rampage ii extreme και της gigabyte x58 extreme ..

τελικα πηρα την rampage και αντι να κανω overclock κανω underclock .. πιο συσγκεκριμενα εχω παρει 6 γιγα μνημες triple ddr3 της corsair στα 1866 ! και δεν τρεχουν με τιποτα στα 1.65 βολτ! για να μπουταρει και να μπεις στα windows θελει περιπου 1,95 βολτ κατι που σου λεει οτι θα καταστρεψει τον επεξεργαστη σου συμφωνα με την ιντελ.. οποτε τρεχουν τωρα που μιλαμε στα 1594 αναγκαστικα μονο μεσω overclock του επεξεργαστη.. βεβαια φταινε και οι μνημες οχι η μητρικη..

τα bridge εχουν υψηλη θερμοκρασια.. το nb με υδροψυξη ειναι στους 40.. ενω με την default ψυχτρα 55-60 χωρις να το φορτωνω κιολας..

γενικα παντα asus περνω εδω και 10 και χρονια.. απλα περιμενα κατι παραπανω απο ενα exterme motherboard..

Δημοσ.
βασικα ημουν μεταξυ της rampage ii extreme και της gigabyte x58 extreme ..

τελικα πηρα την rampage και αντι να κανω overclock κανω underclock .. πιο συσγκεκριμενα εχω παρει 6 γιγα μνημες triple ddr3 της corsair στα 1866 ! και δεν τρεχουν με τιποτα στα 1.65 βολτ! για να μπουταρει και να μπεις στα windows θελει περιπου 1,95 βολτ κατι που σου λεει οτι θα καταστρεψει τον επεξεργαστη σου συμφωνα με την ιντελ.. οποτε τρεχουν τωρα που μιλαμε στα 1594 αναγκαστικα μονο μεσω overclock του επεξεργαστη.. βεβαια φταινε και οι μνημες οχι η μητρικη..

τα bridge εχουν υψηλη θερμοκρασια.. το nb με υδροψυξη ειναι στους 40.. ενω με την default ψυχτρα 55-60 χωρις να το φορτωνω κιολας..

γενικα παντα asus περνω εδω και 10 και χρονια.. απλα περιμενα κατι παραπανω απο ενα exterme motherboard..

Οσον αφορα το ASUS P6T Deluxe αναφερεται ρητως οτι πρεπει να τοποθετηθουν μνημες που λειτουργουν το πολυ στο 1.5 V. Μηπως η μητρικη σου δεν τις υποστηριζει?

Δημοσ.

λογικα οχι ακομα.. στο site λεει μεχρι 1800 μεσω ov.. ελπιζω να βγαλουν bios και να το φτιαξουνε.. στα 1,95 παντως τρεχουν μια χαρα.. αλλα δεν το ρισκαρω..

Δημοσ.

για μενα πηγαινε σε GIGABYTE GA-EX58 και καλυτερα αν και ακριβη η extreme.. εγω μαλλον θα αλλαξω την rampage με την gigabyte..

Δημοσ.

η rampage II παντως σε μενα παει τελεια....

πεταμένα λεφτά οι 1866 και 1333 να έπαιρνες δεν θα άλλαζε τιποτα είναι απλά wasted bandwith...

Δημοσ.

στο everest ποσο βγαζεις και ποιες μνημες εχεις ακριβως? γενικα ηθελα απλα να παρω τις πιο γρηγορες.. αλλα δεν τρεχουν ακομα.. με το σημερινο bios ουτε παλι...

Δημοσ.

Τελικά ανάμεσα σε αυτές τις δύο μητρικές, που δίνω στο ποιο πάνω post, δεν ξέρει κανείς να μου πει:

Δημοσ.
Τελικά ανάμεσα σε αυτές τις δύο μητρικές, που δίνω στο ποιο πάνω post, δεν ξέρει κανείς να μου πει:

δεν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο ακομα.ειναι καινουργιες ακομα ,δεν εχουν κυκλοφορησει ευρεως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...