Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ΑirPort

TZORTZINO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα!!!Εχω ενα laptop macbook pro με λογισμικο tiger.Στο κατω οροφο ενας φιλος εχει conn-x και το πληρωνουμε μισο μισο.εγω συνδεομουν ασυρματα αλλα απο 1 μερα και μετα δεν συνδεεται.Οταν παω να συνδεθω μου βγαζει οτι υπαρχει error.Ειχα και ενα asus wireless usb και το δοκιμασα και αυτο αλλα τπτ.Δοκιμασα ομως και με αλλο laptop και συνδεθηκε 1 χαρα.Τι μπορεί να φταίει;Ειμαι αρχαριος στα apple.ευχαριστω!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Tι ακριβώς error σου βγάζει; Μπορείς να αντιγράψεις εδώ τι σου λέει;

Μήπως ο φίλος σου άλλαξε τον κωδικό στο ασύρματο δίκτυο και ξέχασε να στο πει ή άλλαξε κάποια άλλη παράμετρο;

Το error ποθ βγάζει ειναι :"there was an error joining the airport network conn-x".Δεν έχει αλλάξει τον κωδικό,ούτε κατι άλλο.Μάλλον κάτι πρέπει να αλλάξω στις ρυθμίσεις του Apple.Απλά δεν ξέρω τι..

Ένα και restart στο router αλλά τιποτα.Εντομεταξύ ένα asus wireless usb που έχω και το σύνδεσα με το laptop το πρόγραμμα που έχει το asus δείχνει οτι έχει internet αλλά μόλις παω να ανοίξω το firefox δεν ανοίγει ιστιοσελίδα,ούτε msn μπαίνει τπτ..

Άνοιξε ένα command prompt στο ASUS και γράψε την εντολή ipconfig. Αν η IP που (δεν) έδωσε το router στο PC ξεκινάει με 169 σημαίνει πως δεν έχεις συνδεθεί στο router πιθανόν λόγω ασθενούς σήματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...