becausE Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Στο install με ρωτάει σε ποίον δίσκο θέλω να κάνω install μήπως πρέπει να το πάω στο επόμενο βήμα; doh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ironwiller Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 erm...λαθος δικο μου στο πληκτρο...ακυρο το F3 ...πατας το R...(παει πολυς καιρος που εχω να κανω setup παραθυρια....lol...2+ χρονια...) βλεπε την εικονα, σου την βγαζει? αν ναι πατας το R....επισης...χρειαζεται στις επιλογες να διαβαζουμε...επισης λιγο search στο γουγλη δε βλαπτει εγω βρηκα αυτη την εικονα κανοντας xp installation steps.... ελπιζω να μην χρειαζεσαι κατι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
becausE Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ούτε το R δούλεψε το έκανα τελικά με SuperGrubDisk είταν πιο εύκολο από ότι περίμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Θα μπορούσε να βοηθήσεις την κοινότητα γράφοντας ένα μικρό how-to στα ελληνικά λοιπόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Πρεπει να βρεις ενα copy απο αυθεντικο cd.........και εγω το επαθα αυτο οταν ειχα m$:shock:....................και σε εμενα τα σπασμενα που κατεβασα απο το νετ με εβγαζαν κατεφθειαν στο install.......:shifty::shifty: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaEmOnIcUs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον τα slipstreamed custom installations δέν θα έχουν recovery. Όλα τα xp (SP 1-2-3) τα καθαρά έχουν Repair στο installation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.