1000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Κάπου διάβαζα πως οι μνήμες δουλεύουν καλύτερα όταν τις έχουμε στα μαύρα slot's. Παίζει τέτοιο σενάριο;
Alexisssss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Οχι φιλε δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο.Δεν ειμαι βεβαια και ειδικος αλλα δεν νομιζω...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Όχι ο μονο λόγος του χρώματος είναι για να ξεχωρίζεις τα dual-channel slots εάν δεν κάνω λάθος.
kostasR1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Φίλε δεν έχουν σχέση τα χρώματα, όπως είπε και ο φίλος παραπάνω είναι για να ζευγαρώνεις τις μνήμες για Dual Channel, τίποτα παραπάνω. Εχω μητρική με κιτρινα και μπλε ζευγάρια!!
coreygaylas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 τα χρωματα στα dimm slots ειναι μονο για να ξεχωριζεις τα channels... απο εκει και περα το με τι χρωματα χρωματιζει η καθε ASUS της μητρικες της, ειναι εμφανισιακο ζητημα
notios7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Κάπου διάβαζα πως οι μνήμες δουλεύουν καλύτερα όταν τις έχουμε στα μαύρα slot's. Παίζει τέτοιο σενάριο; καποια μοντελακια της asus κανουν καποιες π@π@ριες και για να δουλεψουν πρεπει να βαλεις τις μνημες στο δευτερο καναλι.ασυμβατοτητες
1000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 καποια μοντελακια της asus κανουν καποιες π@π@ριες και για να δουλεψουν πρεπει να βαλεις τις μνημες στο δευτερο καναλι.ασυμβατοτητες Άρα παίζει το σενάριο που πήρε το μάτι μου στο forum της Asus. Εγώ πάντως έκανα ένα πειραματάκι και τους άλλαξα θέση όμως δεν είδα καμιά διαφορά.
EliasKir Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Παισια οταν διαβαζα για το ρεκορ που εκαναν οι τεχνικοι της Corsair και πηγαν τις Dominator στα 2400+ ελεγε οτι για να το πετυχουν αυτο τις εβαλαν στα slots Α2-Β2.
Tzimmys Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Κοίτα, όπως το θέτεις, να παίζουν δηλαδή πιο γρήγορα στα μαύρα slots, δεν παίζει απλά. Από την άλλη, έχω δει σε μητρικές να λένε χρησιμοποιήστε αυτό το slot αν θέλετε να υπερχρονήσετε καλύτερα. Στην p5q del, δίνουν σαν πρώτο slot που θα πρέπει να χρησιμοποιούμε το B1 και αν θέλουμε και άλλο slot, μετά πάμε σε αυτό που κάνει dual slot με το B1. Στην p5k del τα ίδια. Μιλάω για αυτές που τις είχα και το είδα με τα μάτια μου, αλλά φαντάζομαι θα ισχύει και για άλλες.
EliasKir Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ναι, προφανως για το overclocking potential μιλουσα κι εγω. Το bandwidth δεν αλλαζει.
oneofthem Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Κάπου διάβαζα πως οι μνήμες δουλεύουν καλύτερα όταν τις έχουμε στα μαύρα slot's. Παίζει τέτοιο σενάριο; ναι αν μιλούσατε για συγκεκριμένη μητρική και για ζευγάρια μνημών παίζει, γιατί να μην παίζει? απλά η ταχύτητα ζευγών μνημών σχετίζεται με το dual channel που σχετίζεται με το χρώμα των slots αλλά όχι με τι χρώμα θα είναι αυτό αλλά με το αν είναι το ίδιο αν δλδ μιλούσατε για συγκεκριμένη μητρική που το ένα χρώμα της είναι μαύρο τότε ισχύει αυτό που λες για ζευγάρια μνημών στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά δεν ισχύει επειδή είναι μαύρο το χρώμα αλλά επειδή είναι ίδιο το χρώμα σε ζευγάρια, απλά έτυχε να είναι μαύρο
manifest Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 καποια μοντελακια της asus κανουν καποιες π@π@ριες και για να δουλεψουν πρεπει να βαλεις τις μνημες στο δευτερο καναλι.ασυμβατοτητες sorry για το hijack αλλα τι ακριβως θες να πεις? μπορεις να μου αναφερεις συγκεκριμενο παραδειγμα σε παρακαλω(αν γινεται με ενα Link)?
1000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 sorry για το hijack αλλα τι ακριβως θες να πεις? μπορεις να μου αναφερεις συγκεκριμενο παραδειγμα σε παρακαλω(αν γινεται με ενα Link)?Ρίξε μια ματιά εδώ. Αναφέρουν πολλές φορές σε διάφορa θέματα το ζήτημα των slot's. http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?board_id=1&model=P5E3&SLanguage=en-us
notios7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 sorry για το hijack αλλα τι ακριβως θες να πεις? μπορεις να μου αναφερεις συγκεκριμενο παραδειγμα σε παρακαλω(αν γινεται με ενα Link)? ελπιζω να σου λυθηκε η απορια φιλε μου.αλλα μην νομιζεις οτι τα κανει μονο μητρικη asus η τα τσιπακια της intel.να δεις nvidia790i να δουλευει μαυρο γρι καναλι single 64bit να ξεχασεις οτι ηξερες για μητρικες.για πολυ γελιο μιλαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.