apollonara1954 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Γεια σε ολους σας.. Εχω ενα προβλημα εδω και παρα πολυ καιρο... Αυτο το προβλημα ομως το αντιμετωπιζω οταν ειμαι Ελλαδα, ενω οταν κατεβαζω απο Κυπρο ειναι ολα μια χαρα... Το προβλημα ειναι οτι οταν κατεβαζω κατι, ειτε απο το μοζιλα ειτε απο τον explorer, δεν μου το κλεινει στο τελος για να τελειωσει το κατεβασμα. Μενει στο 99% και μετα τιποτα... Ο μονος τροπος που μου τα κατεβαζει μερικες φορες ειναι οταν βαλω κατι να κατεβαινει και μετα δεν ξαναγγιξω τον υπολογιστη μεχρι το τελος... Μπορει καποιος να με βοηθησει..? Ευχαριστω!!!
apollonara1954 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δεν εχει κατι σε αυτο που λες φιλε γιατι με το ιδιο laptop κατεβαζω και απο Κυπρο αλλα και απο Ελλαδα. Μηπως ειναι τιποτα ρυθμισεις στο ρουτερ που πρεπει να αλλαξω...ή κατι αλλο?
apollonara1954 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ναι φιλε μου, το ρουτερ ειναι sagem..
talisman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Και πρεπει να χρησιμοποιεις και Internet Explorer.Πρεπει να κανεις αναβαθμιση και να βαλεις το τελευταιο firmware.Υπηρχε στην σελιδα της otenet.Λογικα υπαρχει ακομα
apollonara1954 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Να δοκιμασω και να δω αν γινεται τιποτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.