Προς το περιεχόμενο

Επιλογή ψύχτρας...

p@vlos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά, θέλω να αγοράσω μία ψύχτρα για τον επεξεργαστή και μια ψύχτρα για την κάρτα γραφικών.

Το σύστημα μου αποτελείται:

CPU: INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9400 2.66 GHZ LGA775 - 1333 FSB

ΜΟΒΟ:ASUS P5E64 WS EVOLUTION

GPU:ASUS EAH4870 1GB DDR5

Τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Αφού δεν σε ενδιαφέρουν τα χρήματα, βάλε την True Black 120 στη CPU και την T-Rad2 στην GPU. Και τα 2 προϊόντα είναι της Thermalright

Δημοσ.

δοκιμασε την achilees απο το πλαισιο εγω την εχω σε εναν c2d 6600 at 3,2ghz at full load 59 βαθμους !! για 2 ωρες απλα σκοτωνει !!! τελεια μονο 40€

Δημοσ.
δοκιμασε την achilees απο το πλαισιο εγω την εχω σε εναν c2d 6600 at 3,2ghz at full load 59 βαθμους !! για 2 ωρες απλα σκοτωνει !!! τελεια μονο 40€

sorry ρε φίλος all 59 βαθμοί full load δεν είναι και λίγοι...πάνε με την πρόταση του φίλου mits@κος.

Δημοσ.

εγω εχω το Ζαλμαν 9700 και ειναι 48-50 με το ανεμηστιρακι στις 1300(αθόρυβο) και 43-45 με το ανεμηστηρακι 2700(τερμα φασαρια)

της θερμαλραιτ ειναι ακομα καλύτερο?

εχω Ε6750 @ 3,2

Δημοσ.
Ναι, την ξέχασα αυτήν. Κτηνάκι. Τσέκαρε διαστάσεις και, αν χωράει στο case, είναι καλή επιλογή.

+1 !!!! θελει προσοχη να χωραει στο κουτι !!!! για την ακριβεια το κουτι μου ειχε διαστασεις 400χ200 !!!!!! με 200 πλατος χωραει και αφινει 2 εκατοστα περιπου απο το πλαινο καπακι :-)

Δημοσ.

Κανονικα 8α επρεπε να ανοιξω αλλο thread αλλα ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ!:devil: χαχα¨B)

και γω εχω τον ιδιο επεξεργαστη πλεον πανω σε μια Asus P5Q.Ψαχνω για ψυκτρα για να τον clockarw αλλα το συστημα να παραμεινει 24/7....Τα λεφτα δν ειναι 8εμα και μενα αλλα μην ξεχναμε το " value for money ".Η true Black στο πλαισιο λεει αναμενεται συντομα και ο πωλητης μ ειπε δν ξερω ποτε 8α την φερω...Αυτην 8α την επερνα για το εφφε αλλα ειναι πολλα τα λεφτα!Το κουτι που εχω ειναι το coolermaster stacker 832.Εχει στο πλαι ενα panel που βαζεις πανω 4 χ 12cm fans.Τι μπορω να χωρεσω εκει μεσα?Τι 8α πρεπει να χωρεσω εκει μεσα?

Δημοσ.
.Η true Black στο πλαισιο λεει αναμενεται συντομα και ο πωλητης μ ειπε δν ξερω ποτε 8α την φερω...Αυτην 8α την επερνα για το εφφε αλλα ειναι πολλα τα λεφτα!

Εξαρτάται απο το κατάστημα που ρώτησες.Κάποια καταστήματα την έχουν όντως διαθέσιμη.Ας όψεται το σούπερ γουάο σύστημα που έχει το ΠΛΑΙΣΙΟ που ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα...Oh wait!!!:-(

Δινώ συντελεστή 4.25, οτι το παρόν μήνυμα θα έχει διαγραφεί στις επόμενες 2 ώρες:lol:

Όσο για το Stacker 832,έχει διαστάσεις (H)536x (D)638x (W)250mm.

Ένας ανεμιστήρας 12cm έχει διαστάσεις 120mmχ120mmχ25mm.Άρα έχεις αρκετό χώρο για να βάλεις και μια Thermalright Ultra ή αντίστοιχου μεγέθους ψύκτρα.

Δημοσ.

good news everyone!xωρανε ψυκτρες στο κουτι μου!Αλλα δν ξερω τι να παρω...Λεω να παρω την ninja 2 αλλα και παλι Δεν ξερω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...