FallenAngelGR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Λοιπον εχω το αυθεντικο Company of heroes opposing fronts στην τελευταια version(αν δεν κανω λαθος 2.301 ή οποια ειναι) εδω και 6 μηνες. Απο τοτε που το πηρα ολα μια χαρα αλλα ξαφνικα οταν χρειαστηκε να κανω Format ή και πριν το format,δεν ειμαι σιγουρος, εχω ενα προβλημα. Στην δευτερη αποστολη των Panzer Elite την Semptember Snow ξεκινα φορτωνει και μολις κλεισει και το bideo μου δινει ενα μνμ "αναφορα σφαλματος". εκανα επισκευη μεχρι και επανεγγατασταση! Τι αλλα μπορω να κανω?!!:shock: Υ.Γ Το Campaign των Panzer Elite στο παρελθον το ειχα τερματισει(2 φορες κιολας)!
SomethingGR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Βλεπω δεν ειναι και πολοι διατεθιμενοι να βοηθισουν
FallenAngelGR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Βλεπω δεν ειναι και πολοι διατεθιμενοι να βοηθισουν Νωντας υποθετω!!!!
SomethingGR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Νωντας υποθετω!!!! Ξερεις πολους Something lol αλλα ναι εγω ειμαι, ο πιστος σου σπα*****ις
FallenAngelGR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 OK για οποιον κοιταξει αυτο το θεμα. Το επαιξα σε v1.0 και περασα την αποστολη Για οποιοδηποτε προβλημα να κοιτατε αναμεσα στα version. ετσι λυνονται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.