firewalker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Το Cosmote My View τι ακριβώς είναι στα Sony-Ericsson κινητά; Ένα κινητό της εν λόγο εταιρίας που είναι συμβατό έχει "πειραγμένο" μενού, ή έχει το κανονικό εργοστασιακό μενού και απλώς είναι συμβατό με την συγκεκριμένη τεχνολογία; Αν το πάρω, θα μπορώ να βάλω για παράδειγμα κάρτα από άλλη εταιρία χωρίς προβλήματα; Είναι κάποιος που να έχει κινητό με Cosmote My View;
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Να κάνω μια εικασία λέγοντας ότι λογικά είναι όπως τα κινητά με wind plus... δηλαδή με ένα πλήκτρο σαν συντόμευση για άμεση πρόσβαση στο "live" menu της εκάστοτε εταιρίας. Δεν είναι κάποια συγκεκριμένη τεχνολογία και γίνεται και debranding λογικά με firmware που μπορείς να βρεις στον διαδίκτυον! Επίσης με την ίδια λογική παίρνει κανονικά κάρτες άλλων εταιριών απλά το πλήκτρο συντόμευση αφού πατηθεί βγάζει μήνυμα σφάλματος σύνδεσης. Αυτά με κάθε επιφύλαξη fire... αν κάνω λάθος... στείλε με στον άξονα
firewalker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Με debranding όμως χάνετε η εγγύηση. Αν πάντως είναι μόνο ένα πλήκτρο, πάει και έρχεται. Μην είναι σαν το Vodafone Live που έχει άλλο μενού εντελώς "πειραγμένο". Επίσης αν μπει άλλη κάρτα θα μπορεί για παράδειγμα να γίνει λήψη mms ή θα μπορεί να συνδέετε στο Internet;
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Με debranding όμως χάνετε η εγγύηση. Αν πάντως είναι μόνο ένα πλήκτρο, πάει και έρχεται. Μην είναι σαν το Vodafone Live που έχει άλλο μενού εντελώς "πειραγμένο". Επίσης αν μπει άλλη κάρτα θα μπορεί για παράδειγμα να γίνει λήψη mms ή θα μπορεί να συνδέετε στο Internet; Είναι που θα πέσεις πιστεύω γιατί διάβαζα ιστορίες που ακόμα και έχοντας κάνει debrand στην εγγύηση δεν είχαν πρόβλημα. Αυτό όμως είναι εντελώς μπακαλίστικο. Σαν το vodafone live δεν είναι... δεν είναι εκείνο το αισχρό πράγμα. 1 πλήκτρο είναι λογικά με τις όποιες του ρυθμίσεις το οποίο πολύ πιθανό να μην μπορείς με κανέναν τρόπο να αλλάξεις... Για τα mms χαμπάρι κ'εχω... το ιδανικό θα ήταν να μας πει κάποιος που ξέρει στάνταρ για να μην βλαστημάς τον πόντιο γαύρο μετά.
Fronimitis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Της αδελφής μου πάντως το LG KC550 που έχει my view ,το μενού είναι το ίδιο με του κανονικού κι απλά στο δεξί πλήκτρο αντί να έχει τις επαφές έχει το "my view".Δεν δέχεται όμως κάρτες sims άλλων εταιρειών πέραν της Cosmote.
x-filer Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 πηγαινουν να μου στειλουν MMS και βγαζει σφαλμα επικοινωνιας.τι συμβαινει?πως μπορει να διορθωθει?
nick#18 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μαλλον δεν εχει ρυθμησεις mms/gprs και δε μπορει να κανει ληψη. Δοκιμασε να στειλεις γραπτο μηνυμα τη λεξη view στο 1333 να σου στειλουν ρυθμησεις. Για Sony ericsson και Nokia ειμαι σιγουρος πως δουλευει η υπηρεσια και πως υπαρχουν αυτοματες ρυθμησεις πιστευω πως θα υσχειει το ιδιο και για τις αλλες μαρκες της αγορας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.