hkosmidi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα. Αγόρασα χθες την t240. χθες που τη δούλευα (παιχνίδια, προγραμματισμό και ταινία) έπαιζε ΟΚ. το pc το αφηνω ανοιχτό και σήμερα που γύρισα απο δουλειά έβγαζε κατι πράσινες, κόκκινες, μπλέ μεγάλες γραμμές σαν δοκιμαστική οθόνη. Ότι και να έκανα δεν επανέρχονταν. Ούτε απο το κουμπί δεν έκλεινε! Οπότε την έβγαλα απο την πρίζα. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι δείχνει κάτι για λίγο και μετά αρχίζει να τρελλένεται και κάνει source switch συνέχεια. Εντω μεταξώ απενεργοποίησα το auto switch της αλλά συνεχίζει το ίδιο παραμύθι. βλέπεις το dekstop για λίγο και δώς του πάλι. Δοκίμασα να βάλω το παλίο καλώδιο RGB αλλά τίποτα. Δοκίμασα να συνδέσω το laptop αλλά πάλι τα ίδια. Έχει συναντήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Και σε winXP & σε ubuntu τα ίδια. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη!!!
Kariajoulas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μια και ξεκίνησες το θέμα με την T240 να προσθέσω και το δικό μου πρόβλημα. Την πήρα και εγώ χτες και σήμερα που την συνέδεσα, ενώ ξεκινάει κανονικά φορτώνοντας τα γνωστά αρχικά σε dos περιβάλλον για σκληρούς, κάρτα γραφικών κλπ όταν εμφανίζει το λογότυπο των XT αμέσως μετά μαυρίζει και βγάζει μήνυμα "Not Optimum Mode", "Recommended Mode 1920 x 1200 60 Hz", Δεν μπορώ όμως να κάνω κάτι μια και δεν βρήκα που από που μπορώ να αλλάξω ανάλυση του monitor. Τα παλαιότερα είχαν ένα κουμπί που άλλαζες. Εδώ δεν το βρήκα. Στην ενότητα "προβλήματα" του συνοδευτικού cd ανέφερε στο συγκεκριμένο θέμα ότι έχει πρόβλημα ο υπολογιστής. Αν είχε, δεν θα εμφάνιζε τα εισαγωγικά σε dos, ούτε και την εναρκτήρια εικόνα με το λογότυπο των XP. Εννοείται ότι αποσυνέδεσα και ξανασυνέδεσα τα καλώδια αρκετές φορές Thanks -----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 02 : 57 : 48----- Βρέθηκε η λύση στο πρόβλημά μου κάπου στο διαδίκτυο. Την παραθέτω "I followed some of the advice above and it seems to have worked! Booted in VGA mode (hit F8 while computer booted up and then selected "start in VGA mode"), changed the display resolution to 1280 x 800, accepted change (screen reflected this) and then rebooted normally. So far, so good.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.