LE MAD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά,μπορεί να μου συστήσει κάποιος,προγραμμα για δημιουργία και επεξεργασία dvd;Ειχα το win dvd creator 3,ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές κυρίως ως προς την ευκολία χειρισμού του,άλλα μου έκανε κάτι μούρλιες,κάτι κολλήματα και το πέταξα.Ευχαριστώ!
micos000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Αν θέλεις dvd authoring, από τα καλά και σχετικά εύκολα προγράμματα, το οποίο και δουλεύω τελευταία, είναι το DVD Architect της Sony. Ανάλογο πρόγραμμα είναι και το Adobe Encore DVD. Υπάρχουν και τα Hard Core προγράμματα όπως το Scenarist της sonic και το DVD Mestro, αλλά είναι λίγο περίπλοκα για έναν μέσο χρήστη.
liopyr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Ρίξε μια ματιά και στο sticky. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=98600
LE MAD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Χίλια ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις σας θα δοκιμάσω και θα σας πώ. -----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 05 : 38 : 48----- micos000 το DVD architect φαίνεται να είναι το πιο ενδιαφέρον τελικά.Θέλει λίγο ψάξιμο βέβαια,βασικα δεν έχω βρει ακόμα πως μπορούμε να προσθέσουμε ενα μουσικό κομματι στην περιοχή timeline ως backround στο video file χωρίς να εξαφανίζεται το audio του video file.αν υπαρχει δηλαδή η δυνατότητα να συνυπάρχουν στο timeline και τα τρια:video file το audio του και ένα music file το οποίο ίσως να ρυθμίζεται ως προς την ένταση σε σχέση με το audio του video;η μήπως παίζει τίποτα με το compilation;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.