kostasSTi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Thnx iced... Αν και λέω να ακολουθήσω τη συμβουλή του haHa και να χτυπήσω μια επέκταση εγγύησης... Το τροφοδοτικό είναι άτιμο πράμα και ποτέ δεν ξέρεις αν έχει "πάρει" τίποτα άλλο μαζί του!
iced Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Αφου τον πηρες απέξω και σκπευεις να το κρατησεις φυσικα και να παρεις εγγυηση, εχουν καλες τιμες στο ebay... Εγω το μετανιωσα παρα πολυ που αγορασα απο systemgraph. Δεν με απογοητευσαν σε κατι απλα δεν θα εχω την δυνατοτητα να αγορασω επεκταση εγγυησης. Καταραμενη ανυπομονησια
Snolly Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Να πάρεις και εσύ και όλοι σας ένα καλό UPS.
iced Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Πιστευω οτι για οποιοδηποτε μηχανημα πρεπει να υπαρχει ups αλλα ειδικα σε ενα τοσο ευαισθητο οσο ο imac ειναι απαραιτητο... Δεν εχω APC αλλα το mustec to 1000αρι την κανει την δουλεια του.
S2Katana Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Thnx iced... Αν και λέω να ακολουθήσω τη συμβουλή του haHa και να χτυπήσω μια επέκταση εγγύησης... Το τροφοδοτικό είναι άτιμο πράμα και ποτέ δεν ξέρεις αν έχει "πάρει" τίποτα άλλο μαζί του! Eννοείται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.