Προς το περιεχόμενο

Νεκρός iMac...

kostasSTi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει... Χθές βράδυ, είχα ανοιχτό τον iMac μου (24", @2.8) και σήμερα που γύρισα στο σπίτι δεν ανοίγει με τίποτα!!! Έκλεισε κανονικά, χωρίς πρόβλημα. Τον έβγαλα από το ρεύμα, του άλλαξα καλώδιο τροφοδοσίας αλλά και πάλι τίποτα! Και τον έχω πάνω σε πολύμπριζο ασφαλείας... Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με το τροφοδοτικό του? Κάτι τέτοιο φαντάζομαι οτι έχει γιατί δεν κάνει τίποτα...

Υ.Γ. Εγγύηση δεν υπάρχει, τον είχα πάρει από Αμερική...

Δημοσ.

@mindtrapper: τα έβγαλα όλα μόλις είδα οτι δεν ανοίγει, μήπως κ γίνει κάτι, αλλά και πάλι τίποτα... Τον άφησα κ λίγη ώρα χωρίς ρεύμα μήπως αδειάσει το τροφοδοτικό και συνέλθεια, πάλι τίποτα...

@iced: όχι, δεν είχα.

Μίλησα με κάποιον γνωστό μου στη Θεσ/νίκη που ασχολείται και με mac service και μου είπε οτι μόνο κάποια G5 iMac έχουν πάει για τροφοδοτικό μέχρι τώρα. Κανένα intel... Στην τύχη μου ήταν κι αυτό!!!

Δημοσ.

Η εγγυηση σου ισχυει κ εδω, δεν εχει σημασια οτι το αγορασες απο Αμερικη.

Κ αφου εχεις το 2.8, το εχεις λογικα κατω απο χρονο.

Δημοσ.

Υ.Γ. Εγγύηση δεν υπάρχει, τον είχα πάρει από Αμερική...

Μη προεξοφλεις οτι δεν υπαρχει εγγυηση,

αναλογως πως εχει αγοραστει @ USA :shifty:

Δημοσ.
haHa μακάρι να έχεις δίκιο γιατί έχω ακούσει πως μόνο η εγγύηση για τα book ισχύει παντού...

Worldwide ειναι η εγγυηση νομιζω για ολα τα apple προιοντα.

Αν εχεις αποδειξη , δεν εχεις κανενα προβλημα..

Υ.Γ.: Επι της ευκαιριας, αγορασε κ επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια..

Γυρω στα 150$ κοστιζει στο ebay. (ισχυει μονο για εσενα που εχεις αγορασει το μηχανημα απο Αμερικη, οχι για μηχανηματα αγορασμενα απο εδω)

Θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο για 3 χρονια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά μετά κόπων και βασάνων (λόγω του τρισάθλιου πρακτορείου μεταφορών που εμπιστεύτηκα) το iMac μου κατέληξε να πάει στην Elite στη Θεσσαλονίκη... Το μηχάνημα σε ένα 24ωρο είχε ανοιχτεί και επισκευαστεί, αλλάζοντας πέρα από το τροφοδοτικό που είχε παραδώσει πνεύμα και την καλωδιοταινία της οθόνης που είδανε οτι είχε πρόβλημα (είχε χάσει 3-4 φορές για κλάσματα δευτερολέπτου τη φωτεινότητα της η οθόνη).

Όλα αυτά, αφού τους έστειλα την απόδειξη αγοράς του iMac και μου είπανε "είστε εντός εγγύησης, στείλτε το για επισκευή".

Δεν το έχω παραλάβει ακόμα το μηχάνημα, μόλις το παραλάβω, θα έχετε νέα.... Σήμερα ενημερώθηκα από την εταιρία οτι είναι έτοιμο.

Ευχαριστώ την Elite για την άμεση εξυπηρέτησή της.

Δημοσ.

Νέα από το μέτωπο....

Ο iMac επέστρεψε στη βάση και λειτουργεί κανονικότατα... ;-)

Και πάλι ευχαριστώ τα παλικάρια στην Elite που μου λύσανε το πρόβλημα τόσο γρήγορα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...