adamakos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 το clocky ειναι η λυση για οσους εχουν προβλημα να ξυπνησουν το πρωι http://www.papasotiriou.gr/product.games.asp?pfid=1785737&prid=1039971 και γαμώ τις ιδεες παντως μπραβο σε αυτον που το σκεφτηκε
nurse Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Αν το πιάσω στα χέρια μου........ ................................ ΔΕΝ και πάλι λέω ΔΕΝ θα ξαναχτυπήσει. Όχι συνφουρμιστές μπορεί να σε ξυπνάει και αυτό είναι σίγουρο (αν κρίνω από το Video) αλλά είναι να μην δεις άνθρωπο και κινούμενο αντικείμενο για τουλάχιστον 2 ώρες..
Grobath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Εγώ θα το τσιμπούσα αλλά είναι αρκέτα ακριβό ρε γμτ. 50 euro είναι αρκετα. Υπάρχει πουθενά ποιο φθηνα;
alexzzz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Την πρώτη μέρα θα γελούσες, την δεύτερη θα χαμογελούσες, την τρίτη θα θυμώσουν ότι έδωσες 50€, την τέταρτη τα 50€ δεν σου φαίνονται και τόσα πολλά τελικά, την πέμπτη μέρα του δίνεις άλλη μία ευκαιρία... ΤΗΝ ΕΚΤΗ;;; Τι το σώζει την έκτη;
klainmaingr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Θα σταματήσεις όμως να πηγαίνεις μετά απο 1 ώρα στη δουλειά... Σκέψου το...(ειδικά εσύ)... Άυπνος ή άνεργος;
alexzzz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 50€ για 1 εβδομάδα στην ώρα μου στην δουλειά;;; 200€ τον μήνα;;; Καλύτερα ταμείο ανεργίας....
arxaggelos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Να δεις για πότε είχα ξαναπέσει να κοιμηθώ με το που το έκλεινα....χαλαρά όμως... έχω δει κι ένα άλλο που έχει έλικα, η οποία βγαίνει από το ξυπνητήρι και πετάει γύρω γύρω στο δωμάτιο, και για να το σταματήσεις πρέπει να την πιάσεις και να την ξαναβάλεις στο ξυπνητήρι. Δεν θες που δεν θες να πας στη δουλειά, άμα ξεκινάς και τη μέρα σου με σπάσιμο νεύρων δεν θα αντέξεις και πολύ! edit: το βρήκα!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Αν σού'ρθει ο έλικας στο κεφάλι καθώς θα κοιμάσαι και πάθεις συγκοπή,θα είναι και γαμώ τα ξυπνήματα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.