tatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα σας. Μετα απο καιρο σκεφτομαι να παω για αγορα νεου PC καθως το προηγουμενο δεν αντεχει πια στα δεδομενα της εποχης. Κρατησε ομως(και ψιλοκραταει) κοντα στα 6 χρονια. δεν περιμενω και το καινουργιο pc να κρατησει τοσο απλα θελω να το παρω και να μην παρει ευρω για τα επομενα 3 η και 4 χρονια αν γινεται. εκτος βεβαια απο καποια καρτα γραφικων που θα ειναι λογικο να αλλαξει. Παμε τωρα στο setup. Στη κατοχη μου εχω oθονη και κουτι οποτε αυτα ειναι εκτος bugget και δεν προκειται να αλλαξουν με κατι αλλο. για τα υπολοιπα τωρα-καθως εχω μεινει και ψιλοπισω με το τι σχετικα υπαρχει γιατι ασχολουμαι με το θεμα μονο οταν παω για αγορα-μια προχειρη συνθεση ειναι αυτη και περιμενω γνωμες( που σιγουρα ξερω θα αλλαξει ολη η συνθεση ) και προτασεις για δικες σας συνθεσεις. το pc ειναι για Home use, gaming αρκετο (need high fps) internet,μουσικη,video,επεξεργασια εικονας με χρηση μονο του photoshop και γενικως να σηκωνει πολλα same time. Επισης θα ηθελα η αγορα να γινει απο ενα μαγαζι, τωρα βεβαια αν τα parts που θελω δεν υπαρχουν απο 1 η θα πρεπει να περιμενω η καπως θα τη βρουμε τη λυση. Ακομα το συστημα θα ειναι αεροψυκτο και δεν θα προχωρησει στο mod του υδροψυκτου. Το συστημα θα δουλευει win xp pro 64 1) επεξεργαστης : INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9550 2.83 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX (εχω κολλημα με Intel οποτε για καποια παραλλαγη θα ηθελα να ειναι Intel) 1b) ψυξη επεξεργαστη : COOLERMASTER RR-UV8-XBU1-GP V8 2) μητρικη : ASUS RAMPAGE EXTREME θελω καποιο help εδω γιατι στο bridge βλεπω υποδοχες για water. ειναι αναγκαιο η optional? αν ναι πειτε μου καποια αλλη γιατι οπως ειπα θα ειναι αεροψυκτο. 3) Ram : OCZ OCZ3RPX1333EB4GK 4GB (2X2GB) PC-10666 1333MHZ 4) Καρτα γραφικων : ASUS EAH4870 DK/HTDI/1GD5 1GB PCI-E εψαχνα τη saphire αλλα δεν τη βρηκα. 5) dvdr : PLEXTOR PX-800A DVDR/RW BULK BLACKx2 6) HDs : a) SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST3160815AS 160GB SATA2 SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB SATA2 7) Τροφοδοτικο : εψαχνα αυτο ENERMAX EGX1000EWL 1000W GALAXY αλλα δεν το βρικα πουθενα... εχετε κατι αλλο να βαλουμε σε αυτη τη θεση? και αν γινεται enermax(οχι οτι εχω κολλημα απλα το liberty που εχω τωρα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο)και θελω να αντεχει το συστημα μου με το παραπανω ακομα και full load. 8) keyboard/mouse : Logitech MX5500 9) Ηχεια : LOGITECH 980-000116 G51 10) Ups : εχω αυτο MUSTEK UPS POWERMUST 1000VA/600W USB LINE INTERACTIVE το οποιο 6 χρονια τωρα δεν με πουλησε ποτε! απλα δεν ξερω αν ειναι αρκετο για το καινουργιο μου συστημα καθως τα παντα θα κουμπωσουν επανω του οπως και τωρα. θελω κατι οπου σε full load και να κοπει το ρευμα να μη με νοιαξει τοσο.εννοειται πως το κλεινω καπακια απλα μη γονατισει το εργαλιο και το κλαιμε...(να μην ξεφευγει το bugget ομως) Συνολο : κοντα στα 1650euro με μια ενδικτικη τιμη των 200euro στο τροφοδοτικο και χωρις Ups καθως η θα κρατησω αυτο που εχω με μια αλλαγη μπαταριας η θα προσθεσω καποιο αλλο και τοτε θα αλλαξει το συνολο. Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες γνωμες και αποψεις
shadowmann Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 δεν αξίζει να δόσης τόσα λεφτά για την cpu/mobo και ddr3 μνήμες που διάλεξες..απλά πεταμένα λεφτά... από την στιγμή που δίνεις τόσα λεφτά πας σε i7 θα σου έκανα μια ενδεικτική σύνθεση αλλα δεν έχω χρόνο τώρα.
mits@kos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Για μένα δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά μονομιάς. Ότι και να πάρεις, δεν θα σου κρατήσει τόσον καιρό. Έχεις να διαθέσεις 2000 ευρώ? Παίρνεις ένα μηχάνημα με 700-800 ευρώ τώρα, ένα με άλλα τόσα όταν αυτό δεν θα την πολυπαλεύει και δίνεις τα εναπομείναντα 400-600 ευρώ για μια ΠΟΛΥ γερή αναβάθμιση όταν και το 2ερο PC θα φτάσει στα όριά του. Σίγουρα θα βγάλεις με αυτόν τον τρόπο 6-7 χρόνια με το αρχικό κεφάλαιο. Ενώ αν τα δώσεις όλα μαζεμένα, μετά βίας θα βγάλεις τετραετία (κι άμα).
pavlos77 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Παιδια αφηστε μην παρετε απο e-shop δεν συμφερει καθολου.Ακουστε: εκανα μια παραγγελια στις 21/12/08 και αφου ειχα τρελαθει τοσες μερες να βλεπω την παραγγελια στο ιδιο σταδιο(στο πεδιο εξελιξη παραγγελιας στην ιστοσελιδα του e-shop) αντε λεω ειναι γιορτες αλλα μεχρι τις 2/1/09 ειχα τρελαθει και τους παιρνω τηλ. να δω τι γινεται και μου λενε οτι καποια πραγματα (δυο ηταν) θα αργησουνε αρα και εγω αλλαζω αυτα τα δυο και βαζω αλλα.Στις 13/1/09 ξαναπερνω τηλ. και μου λενε πως ο πωλητης ειχε ακυρωσει την παραγγελια οταν του ειπα να αλλαξει τα δυο τα πραγματα.Το δεχομαι αυτο και μου λεει πως την Πεμπτη το αργοτερο θα τον εχω στα χερια μου και μεχρι σημερα που τους περνω τηλ. μου λενε συγγνωμη και τετοιες μαλ... Και ακομα περιμενω.Φανταστειτε απο τις 21/12 εως 16/1 δηλαδη ενας μηνας περιπου!!!
XronisR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Φιλε μου πραγματικα δεν αξιζει τοσα λεφτα για νεο Pc..Βρισκομουν και εγω σε ιδιο σταδιο με σενα και τελικα με 1200€ εχω συνθεσει ενα πολυ καλο κουτι...Πιο εμπειροι χρηστες απο μενα θα σου δωσουν εδω την λυση..
Dante80 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 1) επεξεργαστης : INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9550 2.83 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX (εχω κολλημα με Intel οποτε για καποια παραλλαγη θα ηθελα να ειναι Intel) 1b) ψυξη επεξεργαστη : COOLERMASTER RR-UV8-XBU1-GP V8 2) μητρικη : ASUS RAMPAGE EXTREME θελω καποιο help εδω γιατι στο bridge βλεπω υποδοχες για water. ειναι αναγκαιο η optional? αν ναι πειτε μου καποια αλλη γιατι οπως ειπα θα ειναι αεροψυκτο. 3) Ram : OCZ OCZ3RPX1333EB4GK 4GB (2X2GB) PC-10666 1333MHZ 4) Καρτα γραφικων : ASUS EAH4870 DK/HTDI/1GD5 1GB PCI-E εψαχνα τη saphire αλλα δεν τη βρηκα. 5) dvdr : PLEXTOR PX-800A DVDR/RW BULK BLACKx2 6) HDs : a) SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST3160815AS 160GB SATA2 SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB SATA2 7) Τροφοδοτικο : εψαχνα αυτο ENERMAX EGX1000EWL 1000W GALAXY αλλα δεν το βρικα πουθενα... εχετε κατι αλλο να βαλουμε σε αυτη τη θεση? και αν γινεται enermax(οχι οτι εχω κολλημα απλα το liberty που εχω τωρα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο)και θελω να αντεχει το συστημα μου με το παραπανω ακομα και full load. 8) keyboard/mouse : Logitech MX5500 9) Ηχεια : LOGITECH 980-000116 G51 10) Ups : εχω αυτο MUSTEK UPS POWERMUST 1000VA/600W USB LINE INTERACTIVE το οποιο 6 χρονια τωρα δεν με πουλησε ποτε! απλα δεν ξερω αν ειναι αρκετο για το καινουργιο μου συστημα καθως τα παντα θα κουμπωσουν επανω του οπως και τωρα. θελω κατι οπου σε full load και να κοπει το ρευμα να μη με νοιαξει τοσο.εννοειται πως το κλεινω καπακια απλα μη γονατισει το εργαλιο και το κλαιμε...(να μην ξεφευγει το bugget ομως) Το UPS σου σε φτάνει μια χαρά. Mε αρκετά λιγότερα λεφτά, στήνεις ένα πολύ καλύτερο i7 σύστημα. Enermax PSU EPR625AWT PRO82 + 625W INTEL CORE I7-920 2.66 GHZ LGA1366 - BOX GIGABYTE GA-EX58-UD4 OCZ OCX3X1333LV6GK 6GB (3X2GB) DDR3 Sapphire 4870 SVGA (PCI-Εxpress, 1GB, DDR5) WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA Χ2 SAMSUNG DVD-RW SH-S223F BLACK BULK 1155euro. PHILIPS Ηχεία PC 2.1 amBX Kit Premium SGC5103BD/12 RAZER Ποντίκι Lachesis Banshee Blue Microsoft - Reclusa Gaming Σύνολο συστήματος, 1480€. Μπορείς να ρίξεις το κόστος και άλλο αν θέλεις, αυτή η σύνθεση είναι ενδεικτική του τι μπορούν να αγοράσουν τα λεφτά σου...αυτά από εμένα, καλές αγορές...^^
caution Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μην τρελαίνεστε δεν αξίζει και δεν αξίζει... Αν το παιδί θέλει να πάρει, ντε και καλά, το τούμπανο ΤΩΡΑ καλά να κάνει και να το χαρεί i7 + 6GB DDR3 + 2 Χ Raptors + GTX295 + 625Watt Corsair είναι η συνταγή
tatos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 το να συνθεσω εναν i7 με κραταει το οτι σιγουρα εφοσον τωρα βγηκαν σε κανα μηνα δυο θα δουμε απειρα καινουργια mobos rams cpus και το συστημα μου θα ειναι απλα αρχαιο... δηλαδη θα με πειραξει περισσοτερο αν δω αυτο σε 2 μηνες παρα να παρω τωρα εναν quad τωρα που ξερω ποσο και γιατι των πληρωνω. απο κει και περα βεβαια πρεπει να το ψαξω πιο πολυ φαινεται... οσο για τα posts του δεν αξιζει καλος η κακος το 80% στην εμπορεια των pc ετσι ειναι. για το post του pavloy77 δεν το διαβασα καν οταν ειδα πως αρχισε γιατι πολυ απλα μπορω να σου οτι ειμαι ενας πολυ παλιος πελατης του eshop με ανω των 10χιλιαδων ευρω παραγγελειες και ποτε μα ποτε δεν μου εχει τυχει κατι.... για μενα ειναι το που θα σου κατσει και οχι το μαγαζι...το οτι ετυχε σε εσενα δεν παει να πει οτι το spammaro παντου και οτι πετυχω...γιατι ακομα και εσυ ο ιδιος δεν εχεις ακυρωσει καν τη παραγγελεια σου. αρα βρισκουν και τα κανουν απο ολους εμας. για τα post του Dante και του caution τους ευχαριστω και απο οτι φαινεται πρεπει να ψαχτω κιαλλο και σας ειπα τον λογο. θα ηθελα ομως να ακουσω και αλλες συνθεσεις i7 η quad. απο οτι βλεπω ομως για ενα τετοιο συστημα δεν χρειαζεται να παω στο 1000αρι τροφοδοτικο που νομιζα γιατι με ενα καλο 600-700αρι κανω τη δουλεια μου. και αν ειναι ετσι οπως το λεει ο dante για το ups γλυτωνω και απο εκει λεφτα(το κακο ειναι ομως οτι δεν βρισκω μπαταρια αλλαγης ουτε στο Δησιο) .
subhuman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Φίλε μου σε καμία περίπτωση δε θα θεωρείται αρχαίο το σύστημα σου βασισμένο σε i7 cpu. Αρχαίο θα θεωρείται αν δώσεις ΤΟΣΑ χρήματα για μια τεχνολογία που έφθασε στο τέλος της χωρίς δυνατότητες αναβάθμισης. Κι επειδή δε μ'αρέσει να το παίζω έξυπνος, θα σου πω πως η σύνθεση που σου προτείνω είναι σχεδόν ίδια με τη δική μου που πήρα από το E-SHOP πριν από 1,5 μήνα και είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος τόσο από τη σύνθεση αυτή όσο και από το E-SHOP! Εμένα ξεπέρασε τις 2000 αλλά δε μετανιώνω ούτε 1 ευρώ! CPU : INTEL CORE I7-920 2.66 GHZ LGA1366 - BOX απλά κορυφαίος! MOTHERBOARD : ASUS P6T DELUXE - X58 Σε αντίθεση με ότι ισχυρίζονται κάποιοι, σ'εμένα δουλεύει ΑΨΟΓΑ ,κι έχει πάνω της ΟΤΙ μπορείς να φανταστείς! RAM : CORSAIR TR3X6G1333C9 XMS3 DDR3 6GB (3X2GB) PC3-10666 (1333MHZ) Αν πρόκειται φυσικά για 64bit OS, αλλιώς και τα 3GB(που έχω εγώ) είναι μια χαρά! VGA : MSI R4870-T2D1G 1GB DVDR : PLEXTOR PX-800A DVDR/RW BULK BLACK x2 Κράτησα τη δική σου πρόταση.Μια χαρά, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί 2??? HDD : 1) WESTERN DIGITAL WD1500HLFS VELOCIRAPTOR 150GB 10000RPM SATA2 Για το λειτουργικό! Εξωφρενικά γρήγορος! 2 σε RAID 0 θα ήταν ακόμα καλύτερα αλλά είναι πανάκριβοι 2) WESTERN DIGITAL WD6401AALS 640GB CAVIAR BLACK SATA2 TΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ : THERMALTAKE W0117 TOUGHPOWER 750W Υπεραρκετό, ήσυχο, σταθερό... KEYBOARD/MOUSE : LOGITECH 967688 MX3200 LASER DESKTOP ΗΧΕΙΑ : LOGITECH G51 ΣΥΝΟΛΟ:1593 ευρώ To UPS που έχεις, μ'αυτή τη σύνθεση είναι αρκετό ,όπως έγραψε ο Dante80 Εγώ πήρα το MUSTEK UPS POWERMUST 1400VA USB LINE INTERACTIVE (αλλά δεν είχα άλλο προηγουμένως) και μου βγάζει κατά μέσο όρο 14% load ,άρα καταλαβαίνεις πως αυτό που έχεις φτάνει! Ελπίζω να βοήθησα
tatos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 φυσικα και βοηθησες και thanks. βεβαια και εσυ μου λες i7 οποτε αρχιζω να πιστευω πως κανω λαθος και πρεπει να κινηθω προς τα εκει. για το mobo εψαξα αλλα δεν βρικα κατι περιεργο μηπως θα ηθελες να μου πεις? μιλαω για εκει που λες οτι σε εσενα δουλευει αλλα καποιοι ισχυρίζονται αλλα. για το τροφοδοτικο το Thermaltake απλα δεν ξερω αν η εταιρεια αυτη ειναι τοσο αξιοπιστη στα τροφοδοτικα της. για το UPS εμενα τωρα δουλευει σε 44% load γιαυτο δεν ξερω αν χρειαζομαι καινουργιο γιατι στο καινουργιο σιγουρα θα τραβαει πιο πολυ! παντως σε καποια κομματια συμφωνειται ολοι οποτε αυτα θα τα βαλω στα stadar
Land_Of_Banania Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Παιδια αφηστε μην παρετε απο e-shop δεν συμφερει καθολου.Ακουστε: εκανα μια παραγγελια στις 21/12/08 και αφου ειχα τρελαθει τοσες μερες να βλεπω την παραγγελια στο ιδιο σταδιο(στο πεδιο εξελιξη παραγγελιας στην ιστοσελιδα του e-shop) αντε λεω ειναι γιορτες αλλα μεχρι τις 2/1/09 ειχα τρελαθει και τους παιρνω τηλ. να δω τι γινεται και μου λενε οτι καποια πραγματα (δυο ηταν) θα αργησουνε αρα και εγω αλλαζω αυτα τα δυο και βαζω αλλα.Στις 13/1/09 ξαναπερνω τηλ. και μου λενε πως ο πωλητης ειχε ακυρωσει την παραγγελια οταν του ειπα να αλλαξει τα δυο τα πραγματα.Το δεχομαι αυτο και μου λεει πως την Πεμπτη το αργοτερο θα τον εχω στα χερια μου και μεχρι σημερα που τους περνω τηλ. μου λενε συγγνωμη και τετοιες μαλ... Και ακομα περιμενω.Φανταστειτε απο τις 21/12 εως 16/1 δηλαδη ενας μηνας περιπου!!! Έχω δει το ίδιο μήνυμα από χθες σε 3-4 διαφορετικά topics. Το είπες, φτάνει. Καταντάς κουραστικός. Υποψιάζομαι πως και τα 13 μηνύματα που έχεις είναι αυτό το ίδιο με copy/paste.
subhuman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 φυσικα και βοηθησες και thanks. βεβαια και εσυ μου λες i7 οποτε αρχιζω να πιστευω πως κανω λαθος και πρεπει να κινηθω προς τα εκει. για το mobo εψαξα αλλα δεν βρικα κατι περιεργο μηπως θα ηθελες να μου πεις? μιλαω για εκει που λες οτι σε εσενα δουλευει αλλα καποιοι ισχυρίζονται αλλα. για το τροφοδοτικο το Thermaltake απλα δεν ξερω αν η εταιρεια αυτη ειναι τοσο αξιοπιστη στα τροφοδοτικα της. για το UPS εμενα τωρα δουλευει σε 44% load γιαυτο δεν ξερω αν χρειαζομαι καινουργιο γιατι στο καινουργιο σιγουρα θα τραβαει πιο πολυ! παντως σε καποια κομματια συμφωνειται ολοι οποτε αυτα θα τα βαλω στα stadar Για το mobo της ASUS έχω διαβάσει για προβληματική e-SATA port,προβλήματα με USB keyboards και προβλήματα με τον SAS controller. Επίσης απ'ότι έχω καταλάβει SAS και RAID SATA δε μπορούν να συνυπάρξουν αλλά έτσι κι αλλιώς δε θα έκανα ποτέ αυτόν το συνδιασμό. Υπάρχει κι ένα topic εδώ αλλά μάλλον θέμα driver είναι κι εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Όπως έγραψα είμαι υπερευχαριστημένος από το συγκεκριμένο motherboard. επίσης μ'έχει βολέψει απίστευτα και η express gate! Για το τροφοδοτικό τώρα, το συγκεκριμένο έχω κι εγώ και το πήρα γιατί ένα φιλαράκι το έχει πολύ καιρό και είναι ενθουσιασμένος.το ίδιο κι εγώ όσο καιρό το έχω. Thermaltake τροφοδοτικό είχε και ο προηγούμενος υπολογιστής μου και 6 χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα. Περίσσοτερα reviews εδώ Γούστα είναι αυτά φυσικά Για το UPS συνεχίζω να πιστεύω πως σε φθάνει...εξαρτάται βέβαια και τι άλλο θα έχει το pc.
tatos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 ε το UPS θα εχει τα παντα πανω του οπως τα κουβαλαει και τωρα. tower monitor modem router ηχεια. για το mobo τωρα απο οσο διαβασα και κοιταξα και σε ενα δυο αλλα forums το φτιαξανε αυτο το θεμα και μαλλον ηταν στις αρχες η πολυ ατυχος ο φιλος του topic.
tatos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 συντομα παω για την αγορα λοιπον...εχω φτιαξει ενα i7 rig απλα κοιταω και τη τελευταια στιγμη να ειμαι σιγουρος;p η ερωτηση λοιπον. οι Quad πεσανε αρκετα και τα mobos των Quad-αν και αυτα οχι και τοσο... πιστευτε οτι για τη χρηση και τα λεφτα που διαθετω ειναι ακομα καλυτερη λυση ο ι7 ? λοιπες ερωτησεις τωρα πανω σε i7 setup. στο setup μου εχω βαλει την PT6 deluxe εχοντας διαβασει τα καλα και τα κακα της, το ερωτημα ειναι εχει δει/ακουσει κανεις αν το V.2 εκτος απο τα sata probs θα εχει καποιο αλλο fix η add ? ?οπου και αν εψαξα ακομα και απο compare τα 2 mobos στο official site http://www.asus.com/products_compare_show.aspx?array_model=2593,2746&l1=3 μονο αυτο το fix ειδα και τιποτα αλλο παραπανω η λιγοτερο απο την V.1 . Το τροφοδοτικο που λεω να παρω ειναι το THERMALTAKE W0131 TOUGHPOWER 850W NVIDIA SLI CERTIFIED( εεεε ΑΤΙ θα μπει επανω ;p ) πιστευω να ειναι επαρκης για το setup μου. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι απλα απο παιδια που το εχουνε εδω η εστω καποιο απο τη σειρα αν ειναι καλο? απο reviews που ειδα το εχουν αρκετα ψηλα αλλα ποτε δεν ξερεις....τη μαρκα που εγω εμπιστευομαι την Enermax την εχουν ακομα πιο ψηλα αλλα κατα πολυ πιο ακριβα απο αυτο και δεν ειμαι να φτανω σε αυτα τα λεφτα για τροφοδοτικο. για μνημες θα ηθελα αυτες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555356 αλλα η Asus δεν τις εχει ακομα στο mobo list , εχετε καποια να προτινετε στα 1333 και 1.5V ?
majo65net Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Παρειγγειλα κ εγω τις παραπανω μνημες κ μου εστειλαν τις platinum grrr... Τεσπα απο το site το μονο που ειδα ειναι οτι οι παραπανω αλαζουν τα timings κ το voltage αυτοματα με το προφιλ που εχει φτιαξει η intel. Περαν δηλ της χαμηλοτερης καταναλωσης, λετε να εχουν διαφορα στην αποδοση με τις platinum?http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1206257&page=3&Manufacturer=OCZ&category=69977727&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE59F6DF1149D8E309B749A2388C87EB51531CD28B9C2ED51341EAC2C77386DB9EA324B32B1786AD80EC46175643B3E8B6E32CDFBA0B5875330A6C77814E48AE5B47729EE4B6C5536527C95172EE11690AF9ACB9E02024CE725611A571E99FAAE0122F55FAACA651A1F811359E47EAD2DD22478C43D0DC7229 Ειναι κ 13 ευρω φθηνοτερες .... περιεργα πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.