takis345 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα! πηρα μια SONY KDL-40V4000E BRAVIA 40'' LCD και την συνδεω με μια 8600 gt καρτα γραφικων που εχω στο pc μου με βυσμα dvi to hdmi. Εικονα βγαζει. Μετα συνδεω την εξοδο απο τα ηχειακια μου με τις υποδοχες ηχου στην BRAVIA αλλα δε ακουω ηχο. Η ερωτηση ειναι πως μπορω στο καναλι του HDMI που ειμαι στη BRAVIA να βγαλω ηχο απο το pc
HellasVagabond Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Εχεις συνδεσει την 8600GT με την μητρικη/καρτα ηχου σου ? Πρεπει να εχεις το καλωδιακι και να το συνδεσεις με την καρτα ηχου σου, αλλιως no sound...
takis345 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Εχεις συνδεσει την 8600GT με την μητρικη/καρτα ηχου σου ? Πρεπει να εχεις το καλωδιακι και να το συνδεσεις με την καρτα ηχου σου, αλλιως no sound...Τι εννοεις? Αφου απο το dvi ετσι και αλλιως δε περναει ηχος.. Η ερωτηση ειναι πως θα ενωσω ηχο απο το pc στην bravia. Απο την καρτα γραφικων δε βγαινει ηχος..
HellasVagabond Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Νομιζα πως εδινες ηχο μεσω DVI-HDMI , η GTX260 και αλλες καρτες το υποστηριζουν αυτο αλλα πρεπει να τις συνδεσεις με την καρτα ηχου σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.