kakovatos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Εγώ σε δίσκο που δεν έμπαινε με τίποτα μπήκα από repair console και με την εντολή chkdsk /p /r, μπήκα προσωρινά, κατάφερα πήρα ένα backupι και μετά φυσικά τον σχόλασα.
kybos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Εγώ σε δίσκο που δεν έμπαινε με τίποτα μπήκα από repair console και με την εντολή chkdsk /p /r, μπήκα προσωρινά, κατάφερα πήρα ένα backupι και μετά φυσικά τον σχόλασα. Αυτό κάνει και το Spinrite μόνο που το κάνει σε καθαρό, δικό του boot, με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας...
oneofthem Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 oneofthem, αναφέρεσαι σε κάποια άλλη διαδικασία εκτός από τα γνωστά recovery λογισμικά? ναι, για να κάνεις recovery πρέπει να παίζει πρώτα ο δίσκος αν παίζει, τα προγράμματα data recovery είναι πολύ δυνατά και παραμετροποιήσιμα και ακόμη και στα δύσκολα αν ξέρεις 5 πράγματα είναι απίθανο να μην γίνει το recovery αν όμως έχει πρόβλημα τότε υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις ανάλογα την περίπτωση και τις γνώσεις σου από την αλλαγή της πλακέτας του δίσκου προκείμενου να παίξει με άλλη που δουλεύει μέχρι κάτι άλλο που μπορεί να μην ξέρω
PCharon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Σε περίπτωση που υπάρχει βλάβη εκτός από το να πιάνουν τα χέρια σου χρειάζεται και κάποια τύχη. Πχ δε νομίζω να έχεις πολλές πιθανότητες να ανοίξεις το δίσκο και να παραμείνει ζωντανός μετά το κλείσιμο ή τη μεταφορά platters σε ίδιο μοντέλο (το πρόβλημα της σκόνης).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.