Προς το περιεχόμενο

(Αναζήτηση για) Εταιρεία Data Recovery-Αθήνα

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Ένας γνωστός μου μου έφερε έναν χτυπημενο δισκο.Ο δισκος ξεκινάει κάνει ενα τακ-τακ-τακ για 5-10 δευτερολεπτα και μετα συνεχιζει να γυριζει κανονικα.Όσο κι αν προσπάθησα να διαβασω κατι,δεν καταφερα τιποτα.

Ο τυπος εχει δουλεια ετων μεσα και θελει να απευθυνθει σε εταιρεια data recovery.Εχετε εμπειρια απο κάποια; Τιμές;;

Ευχαριστω πολυ

-----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 10 : 57 : 27-----

ενας καλος ανθρωπος που να γνωριζει;;

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους.

Ένας γνωστός μου μου έφερε έναν χτυπημενο δισκο.Ο δισκος ξεκινάει κάνει ενα τακ-τακ-τακ για 5-10 δευτερολεπτα και μετα συνεχιζει να γυριζει κανονικα.Όσο κι αν προσπάθησα να διαβασω κατι,δεν καταφερα τιποτα.

Ο τυπος εχει δουλεια ετων μεσα και θελει να απευθυνθει σε εταιρεια data recovery.Εχετε εμπειρια απο κάποια; Τιμές;;

Ευχαριστω πολυ

-----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 10 : 57 : 27-----

ενας καλος ανθρωπος που να γνωριζει;;

Δες εδω:http://www.datalabs.gr/

Δημοσ.

Άλλη μία εταιρία που υπάρχει στην Ελλάδα είναι η http://www.tictac.gr .

Το αποτέλεσμα ποτέ δεν είναι εγγυημένο.

Οι τιμές τσουχτερότατες, και φυσικά όχι στάνταρ.

Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να πληρώσεις ένα ποσό μόνο για τον έλεγχο, και από εκεί και πέρα η τιμή κυμαίνεται ανάλογα με το αποτέλεσμα.

Δημοσ.
νομίζω και το plaisio κάνει data recovery

Πρέπει να τα δίνει έξω το Πλαίσιο σε άλλη εταιρεία.

Ένα δίσκο από τη δουλειά τον είχα πάει εδώ: http://www.anaktisis.gr/, δε θυμάμαι πόσο μας είχε πάρει αλλά μου είχαν φανεί αρκετά θυμάμαι.

Δημοσ.

το κόστος συνήθως είναι υπερβολικό σε αυτές τις εταιρίες

η καλύτερη λύση θα ήταν να πάρετε έναν γνωστό σας τεχνικό που να ξέρει τι του γίνεται και αν δεχθεί, να του δώσετε κάποια χρήματα για να κάνει αυτός recovery

ή να μάθετε μόνοι σας πως γίνεται, δεν είναι το πιο απλό πράγμα ανάλογα την περίπτωση αλλά δεν είναι και το πιο δύσκολο

σε κάθε περίπτωση αν μιλάμε για πολύ πράμα (αφού λογικά θα πρέπει να γίνει και backup που χρεώνεται βάση του χώρου) είναι πιθανόν να έχει λιγότερο κόστος να πάρετε άλλους δύο δίσκους προκειμένου να μάθετε τη διαδικασία και να την κάνετε μόνοι σας παρά να πάτε σε εταιρία

Δημοσ.

Τον δισκο τον βλεπει το bios/pc?

Αν ναι, δοκιμαστε να κανετε clone τον δισκο σε καποιον αλλο. Ετσι εσωσα εγω δεδομενα σε αντιστοιχη περιπτωση.

Παντως, το κοστος ανακτησης ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υψηλο.

Δημοσ.

Καλύτερα να πάτε έξω. Τα γνωστά: Εφ'όσον ακούγεται τικ-τακ είναι μηχανική βλάβη - είτε κολλημένο platter ή γρατζουνισμένο. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ανοιχθεί και να αντικατασταθεί είτε η κεφαλή ή το platter με ίδιο εξάρτημα. Αυτά δεν γίνονται σε νορμάλ συνθήκες. Αν νιώθεις τυχερός βάλ'τον στην γκανταψξ

Δημοσ.

ναι ακουγεται ηχος,αρα ειναι μηχανικο το προβλημα.οποτε πρεπει να ανοιχτει,κατι το οποιο ΠΡΕΠΕΙ να γινει απο επαγγελματια.Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας

Δημοσ.
ναι ακουγεται ηχος,αρα ειναι μηχανικο το προβλημα.οποτε πρεπει να ανοιχτει,κατι το οποιο ΠΡΕΠΕΙ να γινει απο επαγγελματια.Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και το Spinrite, ή κάπως έτσι το λένε, με αυτό έσωσα έναν δίσκο κολλημένο (εννοώ τα δεδομένα του, ο δίσκος μετά πήγε για φούντο)... αν δεν βαριέσαι ψάξ' το λίγο δεν χάνεις τίποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...