Προς το περιεχόμενο

Transmission και εναλλακτικές εφαρμογές

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δες μια αυτό: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Microcom/AD-2654/Echolink.htm

Αν δεν είναι για το ρουτερ σου, κάνε search στο google με τους όρους "microcom τάδε port forwarding" .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μπορειτε να μου πειτε τι ρυθμισεις εχετε κυριως στην καρτελα peers? Δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την συμπεριφορα του προγραμματος. Ποτε δεν ημουν. Μια κατεβαζω 500-600 μια κοβει, μια ξαναρχιζει... Και μιλαμε για πολυ δυνατο tracker, επισης ο παροχεας δεν με κοβει, εκανα ενα σχετικο τεστ

Ενοειται οτι εχω κανει port forwarding και οτι προσεχω το upload πολυ... Καπου στις ρυθμισεις κατι φταιει

τι router έχεις;;; μπορεί να φταίει αυτό και να μην μην αντέχει πολλές ταυτόχρονες συνδέσεις...

μόνο με το transmission το έχεις το πρόβλημα;

Λοιπον παιδια το προβλημα που ειχα κι εγω με το transmission ηταν πως η πορτα που ειχε σαν default μετα την εγκατασταση(51430) εδειχνε να ειναι κλειστη.Δεν χρειαζεται να μπλεξετε με port-forwarding(οχι πως ειναι δυσκολο).Η λυση ειναι η εξης:

Πηγαινετε στο preferences-network στο transmission και τσεκαρετε την επιλογη aytomatically map port.Αν και παλι δειχνει οτι ειναι κλειστη η πορτα κανετε το εξης:Πηγαινετε στο interface του router σας και ελεγχετε αν ειναι τσεκαρισμενη η επιλογη UPnP.Αν δεν ειναι πρεπει να την τσεκαρετε.Στην συνεχεια ελεγχετε αν ειναι τσεκαρισμενη η επιλογη DMZ.ΔΕΝ πρεπει να ειναι τσεκαρισμενη.Στην συνεχεια πηγαινετε στα preferences του leopard:system preferences-security-firewall και τσεκαρετε την επιλογη set access for specific services and applications και στην λιστα που σας βγαζει προσθετετε το transmission.Κανετε ενα restart το transmission και ειστε ετοιμοι.

Σε μενα τουλαχιστον ετσι λυθηκε το προβλημα.Δεν χρειαστηκε να μπλεξω καθολου με port forwarding

Εχω το fritz to 7140. Ο router δεν καταλαβαινει τπτ στα vista με το utorrent. (To utorrent για mac ειναι 100% buggy και ειναι blocked απο τον tracker)

Οποτε να βαλω στο peers γυρω στο 40?? Εσεις τι εχετε?

Το ίδιο πρόβλημα το αντιμετώπισα και εγώ σε mac ενός φίλου.

Βάλε την 1.50 έκδοση που βγήκε πρόσφατα και δες αν έχεις ακόμα το πρόβλημα που αναφέρεις

• 6 μήνες μετά...

κανενα ελαφρυ για τορρεντ;

λεω να αφησω το τρανσμισσιον.

δεν με ενδιαφερουν οι επιδοσεις στο κατεβασμα.

θελω κατι ελαφρυ.

Εμένα πάλι, το μόνο που λειτουργεί είναι το μtorrent, και αυτό αραιά και πού, είτε επιλέξω το random port, είτε βάλω συγκεκριμένο, που έχω ανοίξει ήδη στο ρούτερ.

Και ειδικά εάν κάνω κανένα restart, χ$σε μέσα. Θα πρέπει να μην κλείσω καθόλου το mac μου, εάν κατεβάζω κάτι, και πρέπει να περιμένω να τελειώσει, γτ μετά το restart, χάνει όλες τις ρυθμίσεις.

Απο την άλλη, δεν κάνει ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ upload.

Είχα σωθεί με το Vuze, αλλα είπε να μας αφήσει χρόνους, μιας και δεν λειτουργεί με κανένα θεό με το Snow Leopard.

Κρίμα, γτ ήταν το μόνο super-υπερ γρήγορο, και στο download αλλα και στο upload.

:fear:

Καμια ιδέα του τί συμβαίνει με το Vuze?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...