Προς το περιεχόμενο

Transmission και εναλλακτικές εφαρμογές

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, τώρα τελευταία ρίχνω ένα torrent αρχείο στο transmission και δεν κάνει απολύτως τίποτα. Ούτε κατωφόρτωμα ούτε πανωφόρτωμα. Αν το ανοίξω με το limewire, το κατεβάζει κανονικά. Τι τρέχει με τον transmission; Τι άλλες torrent εφαρμογές αξιόπιστες υπάρχουν για mac;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Περα απο το σημαντικοτατο port forwarding που ανεφερε ο συμφορουμιτης εχω παρατηρησει οτι καποιες φορες και πολυ σπανια και ιδιαιτερα οταν εχω πολλα torrent ανοικτα πρεπει να διαφραψεις το torrent απο την λιστα και να το ξαναανοιξεις. Μετα απο απο αυτο κανει check existing data και συνεχιζει με μεγαλες ταχυτητες

Υπάρχει και το Azureus.

To utorrent είναι σε beta ακόμα και δε νομίζω να είναι πιο αξιόπιστο από το transmission.

Φυσικά υπάρχει πάντα και το πολύ αξιόπιστο rtorrent :P

edit: κι ο deluge, αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει ποτέ

ίσως πρεπει να ανοίξεις καμία θύρα στο router σου...

π.χ.

transmission_ports.png

Συγγνώμη το παραθυρο, αυτό πώς εμφανίζεται. Στο system preferences υπάρχει network, αλλά εμφανίζει κάτι άλλο σε μένα. Μήπως είναι αλλού;

Εμενα μου βγαζει κανονικα αυτη την οθονη στο μενου preferences.

1.42 (7494) ειναι η τελευταια εκδοση του transmition , για δες αν εχεις αυτην ..

Το βρήκα τελικά. Εγώ έψαχνα στο system preferences του Μακ και όχι στο preferences του transmission. To πρόβλημα τώρα, είναι ότι το δικό μου έχει μια άλλη πόρτα και λέει ότι είναι κλειστή!! Καμια ιδέα;;;

Το ν' ανοίγεις πόρτες σε ρούτερ, δε θεωρείται "basics" φίλε Cygnus.

Το transmission σταμάτησε να δουλεύει κάποια στιγμή, μόνο του.

Τότε η πόρτα ήταν ανοιχτή και πώς έκλεισε;

@waves,

κάνεις λάθος φιλε μ, στην εποχή των torrents το να ανοίγεις θύρες είναι βασικό...(γτ, με το μtorrent στα win δε κάναμε το ίδιο για να πετύχουμε καλύτερες ταχύτητες;;;)

καλώς, μπορεί πλέον για οποιονδήποτε λόγο να σταμάτησε να κάνει UPnP...και;;;

Τότε η πόρτα δεν ήταν ανοιχτή...διάβασε μια γραμμή πιο πάνω για να καταλάβεις γτ κατέβαζε στο παρελθόν...

@waves,

κάνεις λάθος φιλε μ, στην εποχή των torrents το να ανοίγεις θύρες είναι βασικό...(γτ, με το μtorrent στα win δε κάναμε το ίδιο για να πετύχουμε καλύτερες ταχύτητες;;;)

καλώς, μπορεί πλέον για οποιονδήποτε λόγο να σταμάτησε να κάνει UPnP...και;;;

Τότε η πόρτα δεν ήταν ανοιχτή...διάβασε μια γραμμή πιο πάνω για να καταλάβεις γτ κατέβαζε στο παρελθόν...

Καλά ρε παιδιά...Δηλαδή υπάρχουν πολλοί απλοί users / μέσοι χρήστες / ή home users, που ξέρουν να ανοίγουν πόρτες στο ρουτεράκι τους. Aν ναι εγώ είμαι τότε baby user και δε με πειράζει καθόλου!!!

Το site, που μου έστειλε o προηγούμενος συμφορουμίτης δε με βοήθησε. Αν υπάρχει κάτι άλλο πείτε μου. Που θα πάει θα ανοίξω την πρώτη πόρτα μου:-):-)!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...