yiannisbot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας φίλοι μου Θέλω να ρωτήσω αυτούς που έχουν δοκιμάσει back up προγράμματα να μου πουν τη γνώμη τους. Exω το norton ghost 12 Ο υπολογιστής μου είναι φρεσκοformaρισμένος και με ότι προγράμματα χρειάζομαι εγκαταστημένα και επίσης ότι επιλογές μου αρέσουν ενεργοποιημένες στα windows. Εχω κάνει run back up for one time with no future back up σε σκληρό δίσκο με image γύρω στα 30 gb. Τα windows που έχω είναι xp home sp3 το ερώτημα είναι το εξής: Το back up που έχω κάνει καλύπτει όλο το σύστημα των windows με όλες τις επιλογές μου, τα shortcuts, τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει,την επιλογή γραμματοσειρών,τις ενημερώσεις, κάποια αρχεία δικά μου ..........όλα βρίσκονται στο image; Κάτι διάβασα ότι δε μπορέις να κάνεις back up ολοκληρου του συστήματος παρά μόνο σε vista ultimate. Ισχύει; Αν δεν ισχύει, το μόνο που έχω να κάνω είναι boot up με το norton cd και restore? ή πρέπει πρώτα να κάνω format; Το norton ghost 12 γενικά αξίζει; γιατί κάτι διαβάζω για όχι καλά images που κρασάρουν κτλ μήπως να πάω σε Acronis® True Image Home 2009? ποια είναι η γνώμη σας; ευχαριστώ Γιάννης
accipio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 α. To backup περιέχει τα πάντα, ό,τι υπάρχει στο partition. β. Για να επαναφέρεις το image, δε χρειάζεται να κάνεις φορμάτ πριν. γ. Αυτό που λες για τα Vista δεν το έχω ακούσει και δεν ξέρω. δ. Για την τελευταία ερώτησή σου, χρησιμοποιώ το Acronis εδώ και καιρό (έχω εγκαταλείψει το Norton Ghost) και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με την επαναφορά των images.
yiannisbot Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 φίλε accipio ευχαριστώ για την απάντησή σου β. Για να επαναφέρεις το image, δε χρειάζεται να κάνεις φορμάτ πριν. άρα κάνω απλά boot με το cd του norton ghost 12 δ. Για την τελευταία ερώτησή σου, χρησιμοποιώ το Acronis εδώ και καιρό (έχω εγκαταλείψει το Norton Ghost) και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα με την επαναφορά των images. δεν είχες το παραμικρό πρόβλημα στην επαναφορά image στο norton ghost ή στο acronis? σ ευχαριστώ και πάλι Γιάννης
accipio Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Στο Acronis αναφέρομαι, αλλά ούτε και με το Ghost είχα πρόβλημα όσο το χρησιμοποιούσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.