Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Οι πειρατες νικησαν το 2008 και θα νικησουν και το 2009 και το 2010 και θα νικανε εις τον αιωνα τον απαντα..

Οσο καποιοι πουλανε τα CD 25 ευρω και τα παιχνιδια υπολογιστων απο 50 ευρω και πανω,καλα κανει ο αλλος και προσπαθει να τα προμηθευεται δωρεαν..

Αν η τιμη των CD μουσικης ηταν πχ.5 ευρω,ποιος θα πηγαινε σε ενα απο τα χιλιαδες torrentαδικα που υπαρχουν να κατεβασει παρανομα ενα τραγουδακι ή μια εφαρμογη για το pc του??..

Τα'θελαν και τα'παθαν..Justice!!..

Συμφωνώ 100% με τον Nord_Chaos. Αν οι τιμές ήταν αυτές (5€ το cd και 15€ το dvd) οι περισσότεροι θα τυα αγοράζαμε αυθεντικά. Ποιός δεν θα ήθελε να έχει στην συλλογή του μερικά τραγούδια ή παιχνίδια αυθεντικά. Τώρα για τα χαζοτράγουδα κανείς δεν θα τα αγόραζε και καλά θα έκανε να είναι περισσότερο επιλεκτικοί με το τι βγάζουν γιατί γεμίσαμε βλακείες.

Υ.Γ. Ειδικά η ελληνική μουσική (ή δισκογραφία λέγεται δεν ξέρω) πάει από το κακό στο χειρότερο.

Δημοσ.
Οι πειρατες νικησαν το 2008 και θα νικησουν και το 2009 και το 2010 και θα νικανε εις τον αιωνα τον απαντα..

Οσο καποιοι πουλανε τα CD 25 ευρω και τα παιχνιδια υπολογιστων απο 50 ευρω και πανω,καλα κανει ο αλλος και προσπαθει να τα προμηθευεται δωρεαν..

Αν η τιμη των CD μουσικης ηταν πχ.5 ευρω,ποιος θα πηγαινε σε ενα απο τα χιλιαδες torrentαδικα που υπαρχουν να κατεβασει παρανομα ενα τραγουδακι ή μια εφαρμογη για το pc του??..

Συγνωμη, αλλα γιατι να δωσω εστω και 5€ απο τη στιγμη που, και οι ιδιοι

οι καλλιτεχνες εχουν παραδεχθει πως, απο τα 10 τραγουδια το πολυ 2 ειναι

αυτα που αξιζουν μεσα στο CD?

Δημοσ.
Συγνωμη, αλλα γιατι να δωσω εστω και 5€ απο τη στιγμη που, και οι ιδιοι

οι καλλιτεχνες εχουν παραδεχθει πως, απο τα 10 τραγουδια το πολυ 2 ειναι

αυτα που αξιζουν μεσα στο CD?

Υ.Γ. Ειδικά η ελληνική μουσική (ή δισκογραφία λέγεται δεν ξέρω) πάει από το κακό στο χειρότερο.

κοιτα,υπαρχουν και δισκοι που αξιζουν απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο...

περα απο αυτο ομως ουτε εγω γουσταρω να δινω 15-20 ευρω απο το χρηματα μου(που δεν ειναι και παρα πολλα),για να μπορει το τραγουδιστης να εχει 10 λιμουζινες,9 σπιτια κτλ,και η δισκογραφικη να εχει απιστευτα κερδη(που σε περιπτωσεις οχι πολυ γνωστων καλλιτεχνων,εκμεταλευεται και τους ιδιους)...

γιατι ετσι ειναι...στο μεγαλους καλλιτεχνες και 2 ευρω να ειχαν τα σιντι παλι τα κερατα τους θα επαιρναν...

Δημοσ.

Από την άλλη,εαν εσύ για την εργασία σου ζητήσεις 50 ευρώ και σου δώσουν 5,γιατί τόσο θεωρούν ότι αξίζει η δουλειά σου,θα είναι δίκαιο ,σωστά? ;)

Δεν αρνείται κανείς το γεγονός ότι οι εταιρίες προσπαθουν να βγάλουν "από τη μύγα ξύγκι",αλλά τέτοιες απλοϊκές απόψεις είναι ο λόγος για τον οποίο τόσο τα games όσο και η μουσική έχουν πάρει την κάτω βόλτα από πλευράς ποιότητας.

Δημοσ.
Από την άλλη,εαν εσύ για την εργασία σου ζητήσεις 50 ευρώ και σου δώσουν 5,γιατί τόσο θεωρούν ότι αξίζει η δουλειά σου,θα είναι δίκαιο ,σωστά? ;)

Δεν αρνείται κανείς το γεγονός ότι οι εταιρίες προσπαθουν να βγάλουν "από τη μύγα ξύγκι",αλλά τέτοιες απλοϊκές απόψεις είναι ο λόγος για τον οποίο τόσο τα games όσο και η μουσική έχουν πάρει την κάτω βόλτα από πλευράς ποιότητας.

μα δεν ειναι οτι ζηταει 50....σκεψου να πηγαινες σε μια απλη επιχειρηση και αν ελεγες,για να μπω θελω 25000 το μηνα...και αυτοι σου που 3000...

για μενα τα νουμερα που σου ειπα μου ακουγονται πιο κοντινα...

και μην ξεχναμε,σε πιο 'μικρους' καλλιτεχνες απο τα 18 ευρω του σιντι αυτοι αντε να παρουν τα 2-3....

μην ξεχναμε...η πειρατεια σκοτωνει τις δισκογραφικες(οι οποιες γ@μανε τη μουσικη)...ας βοηθησουμε ολοι....

Δημοσ.
Αλλα και η πειρατεια και η κλοπη ειναι το

ιδιο ΠΑΡΑΝΟΜΑ!

το οτι ψηφηζεται ενας νομος αυτοματα δεν τον κανει και σωστο η δικαιο .τωρα εχω καποιες αποριες , Αν αντιγραψω ενα τραγουδι απο καποιο φιλο να το ακουσω ειναι το ιδιο παρανομο ; αν ναι τοτε αν αντιγραψω ενα τραγουδι απο καποιο φιλο και δεν το ακουσω ποτε παρανομησα ; σορυ αν ειμαι off topic απλα προσπαθω να κατανοησω τις πολυεθνικες (χμ .. γκουχ γκουχ τον νομοθετη που τους εξηπηρετει ενοουσα ) :fear:
Δημοσ.
μα δεν ειναι οτι ζηταει 50....σκεψου να πηγαινες σε μια απλη επιχειρηση και αν ελεγες,για να μπω θελω 25000 το μηνα...και αυτοι σου που 3000...

για μενα τα νουμερα που σου ειπα μου ακουγονται πιο κοντινα...

...έχασες το δάσος :-)

Το θέμα δεν είναι το ποσό.Είναι ακριβώς το ίδιο αν η δουλειά σου αξίζει 25000 ευρώ και κάποιος σου δωσει μόνο 3000 γι'αυτήν.

Τις μεγάλες εταιρίες δεν τις απαρτίζουν μόνο άπληστα μεγαλοστελέχη,αλλά και αρκετός κόσμος ο οποίος εργάζεται σκληρά και περιμένει να πληρωθεί.

Συμφωνώ πάντως μαζί σου στο "η πειρατεια σκοτωνει τις δισκογραφικες(οι οποιες γ@μανε τη μουσικη)".Αν δε σου αρέσει κάτι(ή η τιμή του) ,έχεις κάθε δικαίωμα να μην το αγοράσεις,με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό.

Δημοσ.
...έχασες το δάσος :-)

Το θέμα δεν είναι το ποσό.Είναι ακριβώς το ίδιο αν η δουλειά σου αξίζει 25000 ευρώ και κάποιος σου δωσει μόνο 3000 γι'αυτήν.

Τις μεγάλες εταιρίες δεν τις απαρτίζουν μόνο άπληστα μεγαλοστελέχη,αλλά και αρκετός κόσμος ο οποίος εργάζεται σκληρά και περιμένει να πληρωθεί.

Συμφωνώ πάντως μαζί σου στο "η πειρατεια σκοτωνει τις δισκογραφικες(οι οποιες γ@μανε τη μουσικη)".Αν δε σου αρέσει κάτι(ή η τιμή του) ,έχεις κάθε δικαίωμα να μην το αγοράσεις,με ότι κι αν συνεπάγεται αυτό.

ενταξει δικιο εχεις με τα ποσα...απαντησα καπως γρηγορα...(οταν ελεγα 25000 το ειπα σαν στοιχειο υπερβολης και οχι για το οτι αξιζε τοσο η εργασια)...και παλι ομως το θεμα ειναι πιο 'βαθυ'απ οτι φαινεται...το ξερω οτι μεσα στις εταιριες δουλευει πολυς κοσμος(τον οποιο η εταιρια εκμεταλευεται καθημερινα)...αν συνεχισουμε την κουβαντα τελος παντων θα φτασουμε στο σημειο οτι τελικα γι ολα αυτα φταιει το παρων συστημα...(πραγμα το οποιο πιστευω κι εγω...)

Δημοσ.

Για όλα αυτά φταίει το ότι αυτή τη στιγμή διανύουμε την κακή πλευρά του καπιταλισμού, όπου ο ανταγωνισμός οδήγησε στη λογική:

Δεν μου φτάνει να βγάζω κέρδη, πρέπει να βγάζω υπερκέρδη ώστε να έχω μεγαλύτερη αξία μετοχής από τον άλλο. Αυτή τη λαλακία ποτέ δεν τη κατάλαβα.

Εδώ απολύουν κόσμο γιατί τα κέρδη είναι εκατομ. και όχι δισ. Δηλαδή έλεος.....

Και να πω ότι οι μέτοχοι που επενδύουν τα λεφτά τους αποφάσισαν έτσι, να πάει στον κόρακα... αλλά και οι μέτοχοι χορέυουν σε αυτή τη λογική και η μόνη δύναμη που έχουν είναι να αλλάζουν ceo. Κατά τα άλλα μηδενική γνώση για διοίκηση....Λες και ο μέτοχος θα χαλιόταν με 2 δις και θέλει 10 δισ....

Δημοσ.
Συμγωνώ αν όλοι οι isp το κάνουν τότε τάπα...

γιατι θα πρεπει οι isp να εχουν την δυναμη? Μηπως εμεις που ειμαστε το αγοραστικο κοινο εχουμε την δυναμη και οχι αυτοι που στο κατω κατω ΜΑΣ εχουν αναγκη αν δεν κανω λαθος...

-----Προστέθηκε 25/1/2009 στις 04 : 30 : 41-----

γιατι να φαμε εμεις την ταπα φιλε xania? εμεις ειμαστε το αγοραστικο τους κοινο και μου φαινεται πως εμεις εχουμε την δυναμη να τους πιεσουμε για κατι και οχι οι isp...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πόσοι άραγε θα στεναχωρηθούν αν κάποτε διαβάσουν μια είδηση "Οι πειρατές νίκησαν και το 2080"?

• Super Moderators
Δημοσ.
Πόσοι άραγε θα στεναχωρηθούν αν κάποτε διαβάσουν μια είδηση "Οι πειρατές νίκησαν και το 2080"?

θα έχω πεθάνει λογικά... :o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...