pak40 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Γιατί να έχεις adsl αν δε κατεβάζεις "μη πιστοποιημένο" υλικό, για να γράφεις σχόλια στο insomnia; Αυτό το <<αρκετά χαμηλές τιμές>> τα λέει όλα. 40 δις υπέρ-1.4 δις κατά. Η συνεδρίαση έληξε. (αναρωτιέμαι ποιοί να είναι οι διεστραμμένοι των 1.4 δις)
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Glitsa την τελευταία εικόνα ειλικρινά μερικοί καμμένοι δεν θέλουν να την καταλάβουν.Πρέπει να βρούμε άτομα που δουλεύουν για εταιρίες αντιπειρατίας στην ελλάδα,να τους ξαφρίσουμε και να τους πούμε μετά "Αυτό είναι κλοπή".Αλλά και πάλι το παίζουν ΤΟΣΟ ηλίθιοι που δεν το καταλαβαίνουν.
Krokodilos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Glitsa την τελευταία εικόνα ειλικρινά μερικοί καμμένοι δεν θέλουν να την καταλάβουν.Πρέπει να βρούμε άτομα που δουλεύουν για εταιρίες αντιπειρατίας στην ελλάδα,να τους ξαφρίσουμε και να τους πούμε μετά "Αυτό είναι κλοπή".Αλλά και πάλι το παίζουν ΤΟΣΟ ηλίθιοι που δεν το καταλαβαίνουν. Ναι μερικοι λενε οτι ειναι το ιδιο. Οχι δεν ειναι το ιδιο. Αλλά: Αλλα και η πειρατεια και η κλοπη ειναι το ιδιο ΠΑΡΑΝΟΜΑ!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 [offtopic]Διαβαζοντας τον τιτλο το μυαλο μου πηγε σε μια μαχη Πειρατες vs 2008 στο πολο [/offtopic]
bidil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως το πως οι δισκογραφικές θα προστατεύσουν τα δικαιώματά τους και πώς θα αυξήσουν το κέρδος τους. Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι να αποτραπεί η παρακολούθηση των κινήσεων μας στο internet με την πρόφαση της αποτροπής παράνομων ενεργειών. Αν συμβεί αυτό θα πρέπει όλοι να αντιδράσουμε ενεργά, διοτί θα αποτελεί την μεγαλύτερη προπαγάνδα, με στόχο τον έλεγχο του internet, μέσο που μέχρι σήμερα θεωρείται ελεύθερο κατα κοινή ομολογία.
Αδμιν Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0 Το καταλαβα με τη πρωτη. Να ανησυχησω;
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Το καταλαβα με τη πρωτη. Να ανησυχησω; Απλά θυμήσου το την επόμενη φορά που θα βρείς κλειδωμένο δισκάκι. ;p -----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 06 : 38 : 04----- Ναι μερικοι λενε οτι ειναι το ιδιο. Οχι δεν ειναι το ιδιο. Αλλά:Αλλα και η πειρατεια και η κλοπη ειναι το ιδιο ΠΑΡΑΝΟΜΑ! Σοβαρά;Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να κατεβάσω τα ράφια ενός σουπερμάρκετ και να πάω ανενόχλητος πίσω σπίτι μου;
liopyr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Σοβαρά;Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να κατεβάσω τα ράφια ενός σουπερμάρκετ και να πάω ανενόχλητος πίσω σπίτι μου; ντροπή-τροπή-ροπή-οπή! (μην πέφτεις μέσα). Don't!
Bspus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Weird Al Yankovic, παντα επικαιρος http://www.youtube.com/watch?v=Yz-grdpKVqg
jimarass Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Βασικά αυτό που θέλουνε είναι να πληρώσουμε εμείς την ανικανότητά τους να προσαρμοστούν στις εξελίξεις και στις νέες αγορές που έφερε το internet και το mp3. Έτσι θα κλαίνε σε λιγάκι και οι περισσότεροι μικροί μαγαζάτορες όταν θα βλέπουν τα on line καταστήματα να τους κλείνουν σιγά σιγά. Γιατί να αγοράσω 200 ευρώ παπούτσια από το τάδε κατάστημα, όταν το βρίσκω 50 στο ebay? Αλλά το ebay δεν άργησε, αυτοί όμως άργησαν.............και ένα itunes music store δεν τους σώζει πια. Πρέπει να επενδύσουν σε νέους τρόπους προώθησης προιόντων.......
Panahs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Η εικόνα με τα γουρουνάκια μου θύμισε το θρυλικό OiNK!... (σνιφ κλαψ!)
Nord_Chaos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Οι πειρατες νικησαν το 2008 και θα νικησουν και το 2009 και το 2010 και θα νικανε εις τον αιωνα τον απαντα.. Οσο καποιοι πουλανε τα CD 25 ευρω και τα παιχνιδια υπολογιστων απο 50 ευρω και πανω,καλα κανει ο αλλος και προσπαθει να τα προμηθευεται δωρεαν.. Αν η τιμη των CD μουσικης ηταν πχ.5 ευρω,ποιος θα πηγαινε σε ενα απο τα χιλιαδες torrentαδικα που υπαρχουν να κατεβασει παρανομα ενα τραγουδακι ή μια εφαρμογη για το pc του??.. Τα'θελαν και τα'παθαν..Justice!!..
tolis_01 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Αν η τιμη των CD μουσικης ηταν πχ.5 ευρω,ποιος θα πηγαινε σε ενα απο τα χιλιαδες torrentαδικα που υπαρχουν να κατεβασει παρανομα ενα τραγουδακι ή μια εφαρμογη για το pc του??.. Πολλοί. Πάρα πολλοί. Κι εγώ όταν ήμουν μικρός (πριν μερικούς μήνες δηλαδή ) δεν μου έφταναν 3 rapidshare accounts (25GB per week) για τα καθιερωμένα downloads (αν και δεν κατέβαζα μουσική). Άλλοι κατέβαζαν. Do the math! (5 ευρώ x άπειρα cd = omg). Δεν υπερασπίζομαι προφανώς τον υπερκαταναλωτισμό. Απλά λέω ότι υπάρχει.
antzen Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Οσα cd εχω αγορασει αυθεντικα ειναι επειδη πραγματικα γουσταρω τον καλλιτεχνη. Ειναι καθαρα θεμα συνειδησης του καθενος.Τωρα βεβαια αν εισαι εντελως αφραγκος (συχνο φαινομενο) ε, τοτε μπορει να το ψαξεις λιγο διαφορετικα.. Αυτο που θεωρω ηλιθιο ειναι που κατεβαζουν απιστευτα gb μουσικης που μπορει και να μην ακουσουν ποτε! Επισης κυκλοφορει οντως πολυ σαβουρα εκει εξω και σιγουρα δεν θα δωσεις λεφτα για να αγορασεις μουσικη απο καποιον που δεν εχεις ξανακουσει.Ειναι περιεργα γενικα τα πραγματα. Μην ξεχναμε και το γεγονος οτι ακομα λιγοι ειναι αυτοι που εμπιστευονται τις αγοραπωλησιες μεσω διαδυκτιου και υπαρχει μια δυσπιστια να δωσεις προσωπικα δεδομενα. Η πειρατια υπηρχε και θα υπαρχει.Ειναι κοματι της τεχνολογιας και αυτη
Fronimitis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ε ναί....Αφού είναι πανεύκολο να τα βρείς τσάμπα γιατί να τα πληρώσεις έστω και 5 ευρώ;Τα μόνο που θα πλήρωνα αυθεντικό αν η τιμή τους ήταν μέχρι 20 ευρώ θα ήταν τα online games για το xbox360 μου για να παίζω άφοβα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα