Προς το περιεχόμενο

230mm fan: Που μπορώ να βρω;!;;

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω το Coolermaster Cosmos S case και μια μέρα που έφτιαχνα κάτι άσχετο μέσα στο case, μη ρωτάτε πως αλλά μπλέχτηκε για πολύ λίγο το κατσαβιδάκι μου στο side fan του κουτιού με αποτέλεσμα να σπάσουν 2 από τα "φτερά" του. Έτσι από τότε και περίπου εδώ και κανά μήνα ψάχνω να βρω κάπου να αγοράσω έναν άλλο 230 mm fan (αυτό το μέγεθος έχει ο πλαϊνός ανεμιστήρας που χάλασε) ώστε να τον αντικατααστήσω στο κουτί. Δυστυχώς κανένα κατάστημα από όσα έχω ρωτήσει (είτε σε αυτά που έχω πάει ο ίδιος, είτε στο Internet) δεν έχουν μέγεθος πάνω από 220 mm (22 cm)!!

Έστειλα και σχετικό e-mail στη Coolermaster εδώ και 1 εβδομάδα, μήπως μου στείλουν κανονικά με χρέσωση εκείνοι ή μήπως μου προτείνουν από που να αγοράσω, αλλά δεν έχω πάρει καμία απάντηση.

Ξέρει κάποιος από εσάς που μπορώ να βρω;; Θα ήμουν υπόχρεος αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Το μόνο που κατάφερα να βρώ στην ελληνική αγορά ψάχνοντας έτσι γρήγορα, ήταν αυτό... Παίρνεις το παράθυρο και ξυλώνεις τον ανεμηστήρα... Τελείως ασύμφόρο όμως, τσάμπα λεφτά...Θα συμφωνήσω με τον {TDi}Dj2k..infc, εάν θες και έχεις όρεξη, κάνε δυο τετράγωνα στο πλαινό παράθυρο και χώσε 2 120άρηδες... Θέλει δουλειά όμως..

Δημοσ.

Δεν θέλω και ούτε έχω το χρόνο για τέτοιες "κατασκευές"! Άλλωστε για αυτό αγόρασα αυτό το κουτί ώστε να τα έχω όλα όσο το δυνατόν καλύτερα και να αποφύγω τις custom-ιές! Αλλιώς θα έπαιρνα ένα μεγάλο σιδερό-κουτο και θα άρχιζα να ανοίγω τρύπες, όχι το Cosmos S!...

Δημοσ.

Να βοηθήσω ήθελα...άλλωστε αν πήγαινε κάτι "στραβά" όχι στο ΚΟΥΤΙ αλλά στο ΠΑΡΑΘΥΡΟ του Cosmos, το έλυνες με αυτό, μην σου πω ότι μπορείς να πάρεις το τζάμι και να προσπαθήσεις πάνω σε αυτο για 2χ120cm... πιο λίγα θα δώσεις απότι για 230mm ανεμιστήρα... Επίσης και το να αλλάξεις τον CUSTOM ανεμηστήρα που θες Custom-ιά είναι :P.. το αν εσύ δεν έχεις μεράκι, δεν με απασχολει...

Και όχι όποιος κάνει "τρύπες" και custom-ιες στο κουτί του δεν έχει σιδερόκουτο :P αυτό μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο φίλος {TDi}Dj2k..infc πού έχει το ίδιο κουτί με σένα αλλά και εγώ με ανάλογο κουτί σαν το δικό σου... Πέρνα μια βόλτα από το θέμα "photos moddarismenwn cases" και θα δεις... Α ψέχασα σιδερόκουτα έχουν τα παιδιά εκει ναι...:P

Φιλικά...

Δημοσ.

Τότε φίλος sorry, μιλα με την coolermaster εάν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα σου...λες και ο πλαϊνός κάνει διαφορα μεγαλύτερη από 1-2 βαθμούς top! Εγώ πάλι λέω ότι χαλάει το airflow του κουτιού...τώρα από εκεί και πέρα άμα θες τόσο πολύ έλα μια βόλτα Λονδίνο να σου δώσω τον δικό μου :-D

Και όπως είπε και ο φίλος Arxidamos να βοηθήσουμε θέλουμε οποτε take it easy bud.

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Έχω το Coolermaster Cosmos S case και μια μέρα που έφτιαχνα κάτι άσχετο μέσα στο case, μη ρωτάτε πως αλλά μπλέχτηκε για πολύ λίγο το κατσαβιδάκι μου στο side fan του κουτιού με αποτέλεσμα να σπάσουν 2 από τα "φτερά" του. Έτσι από τότε και περίπου εδώ και κανά μήνα ψάχνω να βρω κάπου να αγοράσω έναν άλλο 230 mm fan (αυτό το μέγεθος έχει ο πλαϊνός ανεμιστήρας που χάλασε) ώστε να τον αντικατααστήσω στο κουτί. Δυστυχώς κανένα κατάστημα από όσα έχω ρωτήσει (είτε σε αυτά που έχω πάει ο ίδιος, είτε στο Internet) δεν έχουν μέγεθος πάνω από 220 mm (22 cm)!!

Έστειλα και σχετικό e-mail στη Coolermaster εδώ και 1 εβδομάδα, μήπως μου στείλουν κανονικά με χρέσωση εκείνοι ή μήπως μου προτείνουν από που να αγοράσω, αλλά δεν έχω πάρει καμία απάντηση.

Ξέρει κάποιος από εσάς που μπορώ να βρω;; Θα ήμουν υπόχρεος αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!

Ευχαριστώ πολύ.

Να δες εδώ http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=327&zenid=4785a86ad418f11a8bf1a62ed4cf9e78

Δημοσ.

να προτεινα μηπως κολουσες με logo τα δυο φτερακια που εσπασαν και ουτε γατα ουτε ζημια? η κολλα εχει 2 ευρουλακια και δεν θα εχεις και τρεχαματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...