Προς το περιεχόμενο

e6600 η e8500

christarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αξιζει να κανω αυτη την αλλαγη το pc παει ηδη σφαιρα απλα για τα παιχνιδια θα δω διαφορα??με προοπτικη να τον δουλευω στα 4 με αερα τωρα δουλευω 3.2 τον 6400 (το ολο θεμα θα μου κοστισει 70ε)

Δημοσ.

Όχι δεν αξίζει. Από τη στιγμή που έχεις τούμπανο GPU, δεν θα κερδίσεις κάτι ουσιαστικό. Μια χαρά γρήγορος είναι ο επεξεργαστής σου. Κράτα τα λεφτά τώρα, μάζεψε μερικά ακόμα και αν σε καίει να πάρεις CPU, πήγαινε για Quad το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο...

• Super Moderators
Δημοσ.

συμφωνώ, δεν αξίζει να πας σε dual core από την στιγμή που έχεις overclocked τον Ε6600 σου...

μάζεψε λεφτά, περίμενε τις μειώσεις της Intel στους Qxxxx και πήγαινε σε quad core τον οποίο ασφαλώς θα overclockάρεις πάλι :P

Δημοσ.
συμφωνώ, δεν αξίζει να πας σε dual core από την στιγμή που έχεις overclocked τον Ε6600 σου...

μάζεψε λεφτά, περίμενε τις μειώσεις της Intel στους Qxxxx και πήγαινε σε quad core τον οποίο ασφαλώς θα overclockάρεις πάλι :P

Θα συμφωνησω κ εγω!Πλεον οι 4πυρηνοι αρχιζουν κ αξιοποιουνται σιγα σιγα κ στα παιχνιδια!Βουρ για 4 πυρηνο!:devil:

Δημοσ.

εγω παντωs σε ενα φιλο που εχει q9300 δεν μπορω να πω οτι παει καλα ο 4πυρηνος και δεν σκοπευω να δωσω 200+για q.ο 8400 παει 4 με αερα χωρις τρελες θερμοκρασιες?εχει καλο airflow το κουτι και τη noctua για τη cpu.

Δημοσ.

Που σε άδειασε ο E6600 @ 3.2 και θες να τον διώξεις. Εγώ προτείνω να μείνεις σε αυτόν και μετά κάνεις το μπραφ σε i7 ή κάτι σε ΑΜ3...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...