Προς το περιεχόμενο

Μπερδεμένος για αγορά κινητού!

ilion198

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά σε λίγες μέρες έρχεται η αναβάθμηση κ για ανανεωθούμε είμαι ανάμεσα σε:

apple iphone 3g

samsung omnia 8gb

nokia 5800

htc touch hd

htc touch pro

lg renoir

Πιστεύω είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή!Με νοιάζει πολύ το wifi που το έχουν όλα,δηλαδη να είναι εύχρηστο απο την πλευρά ότι να μπορώ να μπώ εύκολα στο ίντερνετ,να έχει μεγάλη οθόνη να βλέπω!Μετά το gps δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να πω την αλήθεια!Η φωτογραφική έτσι κ έτσι,δεν με πολυενδιαφέρει αλλά όσο καλύτερη τόσο το καλύτερο!Κ μου αρέσει να πέρνει προγράμματα το κινητό για να μπορω να παίζω!

Βάσει όλα αυτά κ βάσει τιμής κλείνω περισσότερο προς samsung omnia k iphone!

Αν κ το καλύτερο που τα έχει όλα κ είναι σχετικά πολύ φτηνό,είναι το 5800 αλλά δεν ξέρω κάτι μου λέει οτι θα είναι λίγο μάπα το καρπούζι όσον αφορά το touch screen!

περιμένω την άποψη σας,παρακαλώ θα ήταν μεγαλύτερη βοήθεια απο άτομα που τα έχουν χρησιμοποιήσει!thanks!

Δημοσ.

Μεταξύ όλων αυτών... iphone από μένα. Αν δηλαδή θέλεις να περνάς μαλακιούλες στο κινητό για να περνάει η ώρα είναι ότι πρέπει.

Δημοσ.
Βάσει όλα αυτά κ βάσει τιμής κλείνω περισσότερο προς samsung omnia k iphone!

Με βάση την τιμή δε νομίζω να κλίνεις προς αυτά, καθώς είναι αρκετά πιο ακριβά από άλλα, πχ renoir!

Δε θα σου προτείνω όμως κάτι καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει αρκετά τα παραπάνω, οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη εκ πείρας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...