Barbattilas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 δεν καταλαβαίνουν τι τους έκανε επιτυχία??? Κι όμως... κι όμως! Θα σβήσουν κ όσα μπλέκουν με τηλεοπτικά, και δεν θα έχουμε ούτε εικόνα. Τελικά θα τα κάνουν όλα βουβά και άχρωμα, και θα αφήσουν μόνο τον οχετό βλακείας και τα εκατομμύρια βίντεο με τίτλο "funny" "very funny", "barba-funny". Υπάρχουν όμως κι αλλού πορτοκαλιες κύριοι. Τελικά υπάρχουν ακόμη περισσότεροι λόγοι, να υιοθετήσουμε εναλλακτικές υπηρεσίες. Εγώ δηλ. πως να μην να νιώσω μ-λ-κ-ς που έκανα λογαριασμό και έφτιαξα play lists? Οχι κύριοι, όσα προλάβω από τα αγαπημένα βίντεο δεν κατέβασα, αν τα προλάβω αθικτα θα τα κατεβάσω ΤΩΡΑ να τα έχω. Μετα θα τα ανεβάσω σε ανταγωνιστές και α ...
kurkosdr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 δεν καταλαβαίνουν τι τους έκανε επιτυχία??? Καταλαβαινουν και πολύ καλα, αλλα μην ξεχνας οτι η google εχει τα κεντρα επιχειρησεων της στην Αμερικη και οχι στις Καναριες Νησους, και αρα πρεπει να συμβαδιζει με την αναλογη νομοθεσια (that damn DMCA again...). Δεν μπορουν να κανουν αλλιως, και δεν θελουν, αφου το να στιγματιστουν στα ματια των εκλεκτων διαφημιστων τους ως "video pirate bay", απο τις πολλες μυνησεις, ειναι το τελευταιο που θελουν: Ολοι της το λεγαμε τοτε, οτι τωρα που αγορασε την youtube, πρεπει κατι να κανει, αφου οι διαφημιστες αρνουνται να βαλουν τα ονοματα τους διπλα απο κλεμμενο υλικο, και η MPAA ειχε ετοιμη τη μυνηση στην γωνια. Η λυση που προτεινε η google απλή. Βρισκουμε το υλικο και το σβηνουμε. Και για τα ματια του νομου, το ανεβασμα μιας ταινιας (κατι που καλα κανουν και το διαγραφουν) ή το ανεβασμα ενος βιντεο με ενα τραγουδακι στο backround ειναι το ιδιο και το αυτο: Παραβιαση copyright...
Barbattilas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Πριν 3 μήνες μου έσβησαν το κανάλι που είχα στην Youtube...Είχα ανεβάσει περίπου 180 video που ήταν ένας virtual Player (template) που είχα σχεδιάσει στο Photoshop και απλά άλλαζα τα κείμενα... Το κάθε video ήταν ένα τραγούδι που είχα κατεβάσει και μου άρεσε, έτσι θέλησα να το μοιραστώ με τον κόσμο... Την εβδομάδα ανέβαζα περίπου 20-30 video... Μέσα σε ένα 2μηνο... με ρίξαν... Αλητία... Μάλιστα σε ένα Γαλλικό minimal κομμάτι που είχα... μου είχε κάνει comment ο δημιουργός του... Βέβαια τον ρώτησα μετά αν έχει κάποιο πρόβλημα που το ανέβασα και μου είπε πως όχι... Αυτά για την ιστορία δλδ... και γιατί έπρεπε κάπου να τα πω!!!! Αυτό που με πείραξε εμένα ήταν ότι πολλά τραγούδια τα οποία είχα ανεβάσει και εγώ τα είχαν αλλοι με το κανονικό τους video clip και δε τους τα έσβησαν παρα μόνο έσβησαν τα δικά μου που είχα μόνο τον ήχο!!! Αδικία!!! Δλδ έλεος τα κτήνη... Τι άλλο θα σκεφτούν...?!!?!? Φίλε αυτός είναι ο λόγος που δεν κάθομαι να ανεβάσω βίντεάκια σε αυτους. Κρίμα ο κόπος σου, αλλα συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Εχω διάφορα αξιόλογα βίντεο κάποια μουσικά κομμάτια πχ από μεταλ που θεωρώ απαράδεκτο να μην υπάρχουν. Ειχα βρει κάποια εξαιρετικά βίντεο που τα ρίξαν χωρίς προφανή λόγο. Σε κάποια από αυτα επειδή διαγραφόταν ο χρήστης, το σύστημα διέγραφε οτιδήποτε είχε αυτός δημιουργήσει. Αυτό είναι βλακεία, γιατί ακόμη κι ένας "κακός" χρήστης, μπορεί να έχει στην συλλογή τους κάτι πολύ αξιόλογο ή κάτι δημοφιλές. Ενα ακραίο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) παραδειγμα: Κάποιος έλληνας ειχε συνδυάσει ένα τραγουδι που πηγαινε γάντι με σκηνές από την κτηνωδία του εμπορίου δέρματος. Είχε βάλει σοκαριστικες (αλήθεια τώρα) σκηνες από ... κυνήγι ή βασανιστήρια (βασανιστηρια κυριολεκτικά, όχι απλά θανάτωση ...) νεογένητης φώκιας ή από ολόκληρες ακτες που ήταν γεμάτες πτώματα φαλαινων και χασάπηδες που τις τεμαχίζουν μεσα σε εκατοντάδες μέτρα κατακόκκινης ακτής. Οσο φρικτό κι αν ήταν το θέαμα ήταν απλα respect το βίντεο. Μετα από αυτή την απώλεια και τα νέυρα που είχα μόλις το διαπίστωσα, άρχισα να σώζω ότι θεωρουσα σημαντικό. Φροντίσε να κάνετε το ίδιο.
spartacus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 οταν ερημωσουν και μεινουν μονοι τους τοτε θα καταλαβουν ποσο μαλάκες ειναι
giannis12a Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 το ίδιο μου έκαναν κι εμένα και τώρα απλά είναι κάτι φωτογραφίες που απλά αλλάζουν. (και φαίνεται και χαζό χωρίς μουσική) επέλεξα την επιλογή να γίνει mute ο ήχος για να μην ψάχνομαι για άδειες και ιστορίες για ένα βιντεάκι τώρα , δεν αξίζει. Που θα πάμε τώρα λοιπόν?
Alexandros039 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα παιδιά.. Καταρχήν να σας πω ότι είναι όντος βλακεία, να βγάζουν τον ήχο. Αν το σκεφτείτε όμως, από άλλη οπτική γωνία θα δείτε ότι οι καλλιτέχνες χάνουν πάρα πολλά χρήματα από αυτή την ιστορία.... Αλλά απο εδώ και στο εξής θα κατεβάζουμε με JDownloader το οποίο δεν φανερώνει τα πραγματικά links των servers που βρίσκονται τα αρχεία..... Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το θέμα επισκεφτείτε το Blog μου. http://www.corsairs2.pblogs.gr Αυτά από εμένα τα λέμε σε άλλα Threads......:-):-)
katvi99 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μα, τι έχει παθει το youtube? όλο κ πιο πολλά videos απαγορεύονται (στη χώρα μας), μουσικά vids χωρίς ήχο κ έχει πήξει στη διαφήμηση. "Χαλάει" σιγά σιγά?[YT][/YT]
kurkosdr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μα, τι έχει παθει το youtube? όλο κ πιο πολλά videos απαγορεύονται (στη χώρα μας), μουσικά vids χωρίς ήχο κ έχει πήξει στη διαφήμηση. "Χαλάει" σιγά σιγά?[YT][/YT] Η πρωτοποριακή δυνατοτητα που προσφερε στον καθε χρηστη του internet να ανεβαζει αμεσα οτι βιντεο θελει, δυστυχως του γυρισε μπουμερανγκ. Αφου ο καθε politically correct μπουγιαμπεσας "προσβληνεται" και το καθε στελεχος δισκογραφικης "ζημιωνεται ανεπανορθωτα" Νομιζετε πως της google της αρεσει να κοβει την προσβαση σε διαφορα βιντεο, και να δεσμευει ανθρωπινο δυναμικο για να το κανει; Απλά, κατω απο την απειλη μιας ενδεχομενης απαγορευσης προσβασης απο διαφορα ημι-ελευθερα (στο θεμα της εκφρασης) κρατη, καθως και τον κινδυνο να στιγματιστει απο τις δισκογραφικες ως μια το νεο pirate bay (και καλα), και προκειμενου να αποφυγει τις μυνησεις, αναγκαζεται να αφαιρει οτι ο καθε οπισθοδρομικος θεωρει προσβλητικο ή ζημιωτικο προς αυτον. Οσο μεγαλη εταιρια και να ναι η google, δεν την συμφερει ουτε αυτην, αλλα ουτε και τους χρηστες του youtube, να ερθει σε συγκρουση με τους παραπανω, και αρα συμβιβαζεται. Και γι αυτο κανει οτι μπορει ωστε να κρατησει το you tube "καθαρο" στα ματια τους. Γιατι αλλιως δεν προκειται να την αφησουν να λειτουργησει με την υσηχια της...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα