Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η υπηρεσία YouTube του Google άρχισε να καταργεί τον ήχο στα βίντεο μουσικής, τα οποία οι χρήστες ανεβάζουν στον δικτυακό τόπο χωρίς την άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με αναφορές στη νέα υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Twitter αλλά και σε άλλες ιστοσελίδες στην οθόνη των χρηστών εμφανίζεται το εξής μήνυμα: “αυτό βίντεο περιέχει ένα ηχητικό αρχείο, το οποίο δεν έχει λάβει την έγκριση όλων των κατόχων των πνευματικών δικαιωμάτων. Το ηχητικό αρχείο έχει καταργηθεί”.

Μέχρι πρότινος η εταιρεία Google και η υπηρεσία της YouTube παρακολουθούσαν την κίνηση των κατοχυρωμένων μουσικών αρχείων και ενημέρωναν τους χρήστες όταν εντόπιζαν παραβιάσεις.

Source.png Πηγή: lawnet.gr

Video Video: YouTube με κομμένο ήχο | 2o παράδειγμα | 3ο παράδειγμα

Επεξ/σία από Hal9000
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Το ειδα χτες μονος μου σε ενα video και μου φανηκε παραξενο...

ΤΙ αλλο θα σκεφτουν πια? Δηλαδη αν βαλω σε ενα βιντεακι μου background ηχο απο το αγαπημενο μου τραγουδι, αντι να σκεφτουν οτι τους κανω και διαφημιση κι ολας, θα μου το καταργουν?

Δημοσ.

Χαχαχα, way to go YouTube!

Μπας και καταλαβει η Warner και η VIACOM ποσο ηλιθιο ειναι αυτο που κανουν.

-----Προστέθηκε 16/1/2009 στις 03 : 03 : 33-----

ΤΙ αλλο θα σκεφτουν πια? Δηλαδη αν βαλω σε ενα βιντεακι μου background ηχο απο το αγαπημενο μου τραγουδι, αντι να σκεφτουν οτι τους κανω και διαφημιση κι ολας, θα μου το καταργουν?

Ακομη και το "Happy Birthday to You" να βαλεις για το video των γενεθλιων πχ της κορης σου, σου παραβιαζεις πνευματικα δικαιωματα (ανηκει στην Warner). Ναι, ακομη και αν εισαι εσυ αυτος που το τραγουδα.

• Moderators
Δημοσ.

Οk, κατι ξερω που δεν εχω ανεβασει ουτε... 3 βιντεο στο youtube, παρα μονο βλεπω :P

(και τα 3 που εχω ανεβασει δεν εχουν ηχο απο τραγουδια, lol !)

Δημοσ.

Επιχειρηματική λογική:

Ας καταργήσουμε το 80% της χρησιμότητας της υπηρεσίας μας. Είναι σίγουρο πως μόνο κέρδη θα μας φέρει.

Zomg.

Δημοσ.

Και στα live ισχύει αυτό? Γιατί έχει κάποια σπανιότατα 'κει μέσα που αποκλείεται να ξαναπροβληθούν

Μεταξύ μας όταν βλέπεις τη nicole τι να τον κάνεις τον ήχο

Δημοσ.

Πω πω θα πέσει πολύ γέλιο.

Όταν θα δουν πόσο θα πέσει η κίνηση θέλω να τους δω.

Ερώτηση:

Αυτά τα βίντεο που δεν έχουν τα πνευματικά δικαιώματα τα βρίσκουν με κάποια εφαρμογή που κάθετε και ψάχνει τον ήχο του κάθε βίντεο και τα συγκρίνει με κάποια βάση ή έχουν προσλάβει ανθρώπους για αυτή τη δουλεία?

Δημοσ.

Ηδη αρκετά βιντεο που δεν έχουν τα απαιτούμενα πνευματικά δικαιώματα δεν μπορούν να αναπαραχθούν απο ιστοσελίδες που έχουν τοποθετήσει χρήστες,ενώ ορισμένα βίντεο απλά δεν μπορούν να παιξουν με τίποτα. Μάλλον τα πραγματα δεν πάνε καλά...

Δημοσ.

σε δικό μου βίντεο το κόψανε, πριν μερικές βδομάδες

ιδού το mail:

Video Disabled

A copyright owner has claimed it owns some or all of the audio content in your video Freeze In Patras. The audio content identified in your video is One Step Beyond by Madness. We regret to inform you that your video has been blocked from playback due to a music rights issue.

Replace Your Audio with AudioSwap

Don't worry, we have plenty of music available for your use. Please visit our AudioSwap library to learn how you can easily replace the audio in your video with any track from our growing library of fully licensed songs.

Other Options

If you think there's been a mistake, or you have other questions, please visit the Copyright Notice page in your account.

Sincerely,

The YouTube Content Identification Team

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...